geçin bu ayakları uyanın artık tırıkzonun yaptıkları ortada bir sonraki sezonda onları ve şikecileri ezeceğiz başkanımız ne demek istedi anlamadınızmı hala sn fatih terimde elbet hesabını verecek birgün SİVASSPOR bütün şikecileri ve rantcıları ezecektir çünkü destekliyoruz.
Trabzonspor kulubü süperligin en büyük ve anadolunun gurur kaynakalrından biri olan bir takım büyüklüğünü göstermiş ve tşk etmiş olamsındna dolayı bizde tşk ederiz.
her zaman.. biz kaybettiko ruhu sizkazandınız.devamını istikrarı dileriz.her sezonunuz böle olur inş.
Arkadaslar sivasspor basi bos bir takim degil. Bügün Lig Tv Baskanimiz Mecnun Odyakmazin röpartajini izledim. Hakkimizi sonuna kadar arayacagini belirtti. Baskanimiz Sivassporumuzun hakkini kimseye yedirmez... Iste Sivassporlu taraftarlara bir firsat takim icin yapilmali. istanbul taraftarlar dernegine Güveniyorum hadi istanbulda yasayan Sivasli yigidolar sivassporumuzun hakkini yedirmeyelim. En az 100 kisilik yigido federasyon önünde protesto etmeli ne kadar cok olursak o kadar sesimiz cikar.
hadeeeeeeeeeeeee yavşadınz hmn bi iki cümle yazmışlar die krdşm biz sivaslıyız bizim bizden başka dostu olmaz koyun bnu o kafanıza artık adamlar statü gereği tebrik mesajı atmış şişirmeyin hmn ii niyetinizin kurbanı olmayın ben artık trabzonun t sini duysam tüylerim diken diken olcak
hadeeeeeeeeeeeee yavşadınz hmn bi iki cümle yazmışlar die krdşm biz sivaslıyız bizim bizden başka dostu olmaz koyun bnu o kafanıza artık adamlar statü gereği tebrik mesajı atmış şişirmeyin hmn ii niyetinizin kurbanı olmayın ben artık trabzonun t sini duysam tüylerim diken diken olcak