Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alt 08.07.2008, 13:52   #51
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

AYNI CAFEDEYİZ ve TANIYORUM.KAYSERİLİ AMA SİVASSPORLU.HA KİMLİĞİNDEDE SİVAS YAZIYOR.İNKAR ETMİYOR SADECE KAYSERİYİ.SAYGI LÜTFEN.
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2008, 13:54   #52
merkez-2
YASAKLI ÜYE

112 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez-2 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sağol abi sizlere layık olmaya çalışıyorum.
merkez-2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda merkez-2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.07.2008, 14:21   #53
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez-2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sağol abi sizlere layık olmaya çalışıyorum.
helal olsun sonuna kadar arkandayız
Alt 08.07.2008, 23:16   #54
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Böse --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

Alıntı:
MEMLEKET KAYSERİ TAKIM SİVASSPOR.
İLK TAKIMIM.1994 YILINDAN BU YANA SİVASTA BÜYÜDÜM.2000 YILINDAN BERİ SİVASSPORLUYUM.ANA BABA KAYSERİ EEE BENDE TABİ.

AMA BURDA KAYSERİSPOR YAZMIYOR.KAYSERİ YAZIYOR.

BIRAK BU İŞLERİ BURSAYA HELAL DİYEN

KAYSERİLİYİM SİVASSPORLUYUM DİYE DEĞİŞTİRİYORUM ŞİMDİ.

HADİ KIZSANA.

Arkadaşım yapılan ibadet anlatılmaz asla unutma sarılar texstil'den ALLAH Razı olsun saol varol bende bir zamanlar sarılar texstil gibiydim her zaman Sivasspor için sudan çıkmış balık gb didindim gayret gtösterdim bazı fedakarlıklar yapdım sana sorarım kaç para verdin Sivasspor'A Kaç kere Gerek iç saha gerek deplesmana gittin sonra Merkezde oturan durumu olamayan Hemşerilerimize ne verdin?Kaç kere deplesmana otobüs kaldırdın?Kaç kere durumu olmayan hemşerilerimize bedelsiz bilet verdin?Kaç kere Sivas'ta oturan Çocukların yüzünü güldürdün?Kaç kişiyi Evinde Sivas tan gelmiş işinde hemşerilerini ayarladın? sen 24 saat uykusuz kalıpta Konya'dan Manisa'Dan Rize'Den Ankara'dan Bursa'dan Denizli'Den v.b kaza atlatarak geldin gözler kan çanağı?Ertesi s abahta 10 katlarda betonmu attın?inşaatlarda o halde?sana sorarım kaç kere?İst ve diğer illerdeki maçlara durumu olmayan arkadaşlarını hemşerilerini sen kaç kere Sivas'A yolladın inan belki bunlar yazılmaz belki ama bazende senin gb ler için gerekli arkadaşım emeğe saygı insanları soğutmayın sarılar texstil sivasspor a neler verdi ve vermeye de devam ediyor ALLAH Yüzbinkez razı olsun bir ytl de Sivasspor a katkı sağlayandan onun için serzeneşimi anla arkadaşım sonra Demeyelim Sivas'lı iş adamları nerede diye hepsi bir zamanlar vardı ama bazı insanlar soğuttular artık onlarında hevesini bırakmadık yazık değilmi?

SARILAR TEXSİL ALLAH RAZI OLSUN SİVASSPOR A MADDİ MANEVİ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI İİİKİ VARSINIZ..!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI
Alt 08.07.2008, 23:43   #55
yigidoemre
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yigidoemre Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI

Alıntı:
İLK TAKIMIM.1994 YILINDAN BU YANA SİVASTA BÜYÜDÜM.2000 YILINDAN BERİ SİVASSPORLUYUM.ANA BABA KAYSERİ EEE BENDE TABİ.

HADİ KIZSANA.
Bende Konya'da deplasmanda tanışma fırsatı buldum. Sivasspor'a gönül vermiş gerçek bi Sivassporludur abimiz...
yigidoemre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoemre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.07.2008, 08:26   #56
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick

ARKADAŞLAR GEREKSİZ YERE TARTIŞMANIN ANLAMI YOK HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ VE SİVASLIYIZ BEN İSTANBULDA AYNI ZAMANDA İST TARAFTAR DERNEGİNDEYİM ELİMİZDEN GELDİGİ KADAR DERNEGE YARDIMCI OLURUM VE DEPLASMALARDA ARKADAŞLARI YANLIZ BIRAKMAK İŞLERİMİN YOGUNLUGUNA RAGEM KONU SİVASSPOR OLUNCA BENİM İÇİN AKAN SULAR DURULUR AYRICA HASSİVASLIM58 E TEŞEKKÜR EDERİM BOŞ VER ARKADAŞIM KİMSEYLE TAKIŞMAYA GEREK YOK HEPİMİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ. BENİ EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞ VARSA MAİL ADRESİM sarilartekstil58@hotmail.com o ORADA ÖZEL KONUŞABİLİRİZ

SAYGILARIMLA MURAT SARI
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 08:33   #57
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

HADİ KIZSANA.
ARKADAŞIM BOŞ KONUŞUYORSUN GEREKSİZ YERE ORTAMI GERME KONUMUZ NE BURSA NEDE KAYSERİ TAMAMMI BENİM İÇİN TEK SİVAS BAŞKA TANIMAM BANA KENDİNİDE TANITMAYA KALKMA UGRAŞAMAM SENİNLE BEN BURSANIN TARARFARININ TAKIMINA NE KADAR BAGLI ONU ANLATMAYA ÇALIŞTIM AMA SEN YANLIŞ ANLADIN SEN SİVASSPORUN KAMPAYANSINDAN NE KADAR PARA TOPLANDI HABERİN VARMI BURSANIN TOPLANAN PARASINININ ÇEYREGİ BİLE DEGİL BİRDE ÇIKIP SİVASSPORLUYUZ DİYORUZ YARDIM ETMEYEN SİVASSPORLULAR U T A N S I N BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM VE KONUYUDA KAPATIYORUM

SAYGILARIMLA MURAT SARI
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 08:42   #58
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum dayanamadım artık yorum yazmaya karar verdim konuda ne bursaspor nede sivasspor tar af tarı kalmış konuda artık bir birinizi kıran cümleler kelimeler yerini almış biraz sakin arkadaşlar burası sivasspor'un sitesi burası aile sitesi burdaki kurallara uymayan arkadaşlar dışlanır silinir gider lütfen kimse kimseyi ağır ithamlarla uyarmasın biz buradaya üye toplamaya çalışıyoruz siz kalkmışsınız ağır ithamlarda bulunuyorsunuz biraz sakin olun lütfen
Alt 09.07.2008, 09:56   #59
vkeskek
Yeni Yiğido

vkeskek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vkeskek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

13 senedir İstanbulda yaşamaktayım.Bu süre zarfında pek sivaslıya rastlayamadım.Sivasspor 2.ligdeyken maçlarını tartışacağımız bir sivaslı arkadaş olmadı.Bu 7.000.000 sivaslı bir şehir efsanesidir.Yapılan son nüfus sayımında istanbula göç eden sivaslı sayısı o kadarda çok değil.Hatta şunu söyleyeyim sivası görenlerin sayısı bile o kadar değil. Bu sebeple matematiksel hesaplar yapmak bizi daima yanlışa götürür. Takımları takım yapan para değildir.Önemli olan taraftar,oyuncu ve yönetim ruhudur.Yönetim başkan ve teknik heyetle 2 sene önce bu ruhu (Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe getirilmesi ve desteğin esirgenmemesi) yakaladı.Bu ruh olmasaydı Bülent Uygun Bu sene en çok parayı veren Eskişehirin başına geçerdi.Takım ise bu ruhu 1 sene önce yakaladı.Önceki sezondan değişen veya bize yeni transfer olan flaş futbolcu olmadı.Aynı seviyedeki futbolculardan bir takım oluşturuldu.Yenilsek bile mücadeleden vazgeçmeyen bir takım.Ve bu takımın futbolcularının toplamdaki değeri Bursasporun yardım olarak topladığı paradan biraz daha fazla.
Peki taraftar ne zaman bu ruhu yakalayacak?
Biraz zaman alacak gibi görünüyor.Taraftar takımın maçını heyecanla izlediği zaman bu ruh yakalanacak.Yoksa 37 trilyon toplasak ne fayda bir tane guiza alamayız.Ama 80.000,00 ytl toplar yinede üzülmeyiz.Biz sadece takımımıza üzülür seviniriz.Sadece Sivasspor'a paraya değil.Çünkü parayı kazanacak olan takımdır.Eğer takım para kazanmıyorsa yapıaln yardımlar dilencilikten başka bir şeyi arttırmaz.Takım; izlenen maçtan,yayın gelirinden,forma satışından,sponsorlardan,ligde ki başarısından dolayı devletten aldığı ödüllerden,uefa ve şampiyonlar ligi maçlarından kazandığı paralardan kendini idame ettirir. Bu sene ligde kazanılan para ile bursasporun kazandığı para aynı mı? hayır.Onlar açıklarını böyle kapatıyor.
Enseyi karartmayın bu sene çetin bir lig bizi bekliyor.Haftada 3 maç oynayacağımız günler geliyor.Uefa,lig,türkiye kupası ve milli takım maçları(Fatih terim inadından dönecek veya federasyon Fatih terim inadından dönecek ve Sivasımızdan da en az üç futbolcu milli takıma girecektir) takımı ve bizi çok yoracak.Buralardan gelen paralar bursanın topladığı paraları katlar geçer.
saygılar
vkeskek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 10:33   #60
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım yapılan ibadet anlatılmaz asla unutma sarılar texstil'den ALLAH Razı olsun saol varol bende bir zamanlar sarılar texstil gibiydim her zaman Sivasspor için sudan çıkmış balık gb didindim gayret gtösterdim bazı fedakarlıklar yapdım sana sorarım kaç para verdin Sivasspor'A Kaç kere Gerek iç saha gerek deplesmana gittin sonra Merkezde oturan durumu olamayan Hemşerilerimize ne verdin?Kaç kere deplesmana otobüs kaldırdın?Kaç kere durumu olmayan hemşerilerimize bedelsiz bilet verdin?Kaç kere Sivas'ta oturan Çocukların yüzünü güldürdün?Kaç kişiyi Evinde Sivas tan gelmiş işinde hemşerilerini ayarladın? sen 24 saat uykusuz kalıpta Konya'dan Manisa'Dan Rize'Den Ankara'dan Bursa'dan Denizli'Den v.b kaza atlatarak geldin gözler kan çanağı?Ertesi s abahta 10 katlarda betonmu attın?inşaatlarda o halde?sana sorarım kaç kere?İst ve diğer illerdeki maçlara durumu olmayan arkadaşlarını hemşerilerini sen kaç kere Sivas'A yolladın inan belki bunlar yazılmaz belki ama bazende senin gb ler için gerekli arkadaşım emeğe saygı insanları soğutmayın sarılar texstil sivasspor a neler verdi ve vermeye de devam ediyor ALLAH Yüzbinkez razı olsun bir ytl de Sivasspor a katkı sağlayandan onun için serzeneşimi anla arkadaşım sonra Demeyelim Sivas'lı iş adamları nerede diye hepsi bir zamanlar vardı ama bazı insanlar soğuttular artık onlarında hevesini bırakmadık yazık değilmi?

SARILAR TEXSİL ALLAH RAZI OLSUN SİVASSPOR A MADDİ MANEVİ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI İİİKİ VARSINIZ..!

Arkadaş bizim yanımızda çalışıyor.Dikkat edersen aynı zamanlarda sitede de beraber oluyoruz.Onunda emeği var.Şirketimiz geçen sene gelirinin yarısını Sivasspora vermiştir.Sivasspora ne verdin diye soru sormussun.Bu soruyu sen bize biz sana soramayız.Ancak diğer seçeneklerle ilgilenmedik.

Benim aldığım eğitime göre yapılan hayır söylenmez.Söylenir ama ufaktan söylenir.Hatırlatmak istedim sadece.MÜB-A inandığımız dinde kendini hissettirme kendini övme gibi anlamlara gelir.Ve zina gibi büyük bir günahtır.

Arkadaşımızın dediği gibi birbirimizi üzmeyelim.Konuyu kapatalım Sivasspora neler yapmalıyız diye düşünerek devam edelim.Ancak gelen tepkiler örnek için değil HELAL olsun bursaspor taraftarı yazısı içindir.Bende HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA DİYORUM.İnşallah konu artık dengeye gelmiştir.Artık kimse kimseye burda yazı yazmasın.İşimize bakalım.Örneklerimiz fikirlerimiz olsun.Allaha emanet olun...
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla