Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: Sivas Tarihi'nin En Büyük Ramazanı
Alt 15.09.2008, 18:49   #51
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sivas Tarihi'nin En Büyük Ramazanı

evet bunlar olması gereken insanların tanışması kaynaşması ve yardımlaşması adına güzel olan şeyler
--->: İstanbul İftar Fotoğrafları
Alt 15.09.2008, 18:50   #52
SivasLady
Gast

Standart --->: İstanbul İftar Fotoğrafları

resimlerde görüldügü gibi istanbul iftar organizeside cok güzel gecmis
bol sohbet eglence üstüne birde mac galibiyet keyfi derken bir hayli zevkli gecmis
canli müzik olmasi dahada nese katmistir osman abinin sesine saglik
iftara katilan ve organizede emegi gecen herkese tesekkürler

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
--->: Sivas Tarihi'nin En Büyük Ramazanı
Alt 15.09.2008, 19:03   #53
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas Tarihi'nin En Büyük Ramazanı

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
8 Ayrı yerde 8 ayrı İftar organizasyonu ancak insanlar ve amaçları aynı.Dostluk Kardeşlik ve Saygının hakim olduğu İftar yemekleri...Sivas'tan America'ya, İstanbul'dan Antalya'ya Dünya'nın Dört Bir tarafında Sivaslı Yigidolar Buluştu.Sivas'ın Tarihi için anlamı büyük olan bu gece'de büyük küçük gözetmeksizin eğlenildi.

Herzaman oldugu gibi hoş sohbetin hakim oldugu mekanlarda ünlü simalarda dikkat çekti.İstanbuldaki organizasyon'da Edebiyatın emekçilerinden büyük üstad Yavuz Bülent BAKİLER, Sivas'taki organizasyonda ise Sivas Sporumuzun sempatik futbolcusu Hayrettin Yerlikaya gibi Sivaslı ünlülerimiz organizasyonlara renk kattılar.

Sivaslıların birlikte oldugu ramazan ayının bu iki güzel gününde organizasyonlarda büyük emekler harcandı.Geçen senelerde bir iki tane olan İftar organizasyonları busene Sivas Spor'un başarılarıyla dahada çogaldı.İstanbul'da Türküler Uzun havalar söylendi, Gençler eglendi, Büyüklerde onlarla Gurur duydu.

Pazar gününe denk gelen organizasyonlarda Sivas Spor'umuzun 3-1 Galip geldigi karşılaşmada hep beraber izlenildi.

Fazla söze geregin olmadıgı bu gecelerde bol neşe hakimdi.Sitelerimiz aracılığı ile herkez tanışmış kaynaşmıştı.Kimse birbirine uzak davranmıyor Hep kardeşlik çerçevesinde sohbet ediliyordu.Bu organizasyonları düzenleyenlere, katılanlara, bu anlamlı gecelerde birlik ve beraberlik içinde olan Yigidolara Teşekkür ediyorum.
ne kadar duygusal konuşuyon mustafa beee ağlatacan beni şunu da söyleyeyim hakem bursanın ve bizim penaltımızı verse, mehmet yıldızında golünü geçerli saysa maç 10-5 biterdi herhalde...
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda casus84'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.09.2008, 19:05   #54
arif1959
Acemi Yiğido

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 arif1959 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçekten süperdi fazla bi tanışma faslı olmadı ama cidden süperdi emeği geçen herkesi kutluyorum gelenlerinde ayağına sağlık ayrıyetten yanıma sigara almamıştım yanımdaki arkadaştan içmiştim helal etsin
arif1959 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda arif1959'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: İstanbul İftar Fotoğrafları
Alt 15.09.2008, 19:09   #55
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: İstanbul İftar Fotoğrafları

İstanbul iftar organizesinde bu yıl ilk kez bulundum... Açıkcası bu kadar sıcak ve samimi bir ortam beklemiyordum... Artık herkes bir aile olmuş... Abilerimiz eşleriyle katıldılar iftara bu bile ortamın ne kadar samimi olduğunun göstergesidir...

İftardan günler önce burada duyuru yapan ve orada da organizenin güzel geçmesi için devamlı çaba sarf eden Recep Yüksel ve Günay'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum... Onların ve diğer abilerimizin, arkadaşlarımızın üstün çabaları organizenin daha da güzel geçemesini sağladı...

İftarda iki ayrı sürpriz vardı... Birincisi Yavuz Bülent BAKİLER hocamızdı... Edebiyat dünyasının (Edebiyat-ı Azam bana göre) en önemli şahsiyetlerinden biri olan hemşehrimizi orada görmek açıkcası benim için çok büyük sürpriz oldu ve organizasyonumuza daha da anlam kattı... İkinci ise Osman ağabeyin güzel sesiyle söylediği türkülerdi... Sivas türkülerini Sivaslılar eşliğinde söylemek çok güzeldi...

Sivassporumuzun galip gelmesi ise bu güzel tatlı sohbetlerin ortamın üstüne kaymak oldu...

İnşaallah seneye yine böylesi güzel organizasyonlarla biraraya geliriz...

Teşekkürler Yiğidolar...

Teşekkürler sivasspor.com bizleri birbirimizle tanıştırıp aile ortamı oluşturduğun için...
-->: İstanbul İftar Fotoğrafları
Alt 15.09.2008, 19:52   #56
emre58ua
Acemi Yiğido

emre58ua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emre58ua ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: İstanbul İftar Fotoğrafları

oooooooo çok süper ya keşke bende orda olsaydım böle organizasyonlar adamı duygulandırıyr ya helal olsun
emre58ua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2008, 20:01   #57
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
arif1959 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten süperdi fazla bi tanışma faslı olmadı ama cidden süperdi emeği geçen herkesi kutluyorum gelenlerinde ayağına sağlık ayrıyetten yanıma sigara almamıştım yanımdaki arkadaştan içmiştim helal etsin

Evet adaş benim sağ tarafımda oturan sendin, solunda oturanda bendim.İki Arif yanyana gelmiştik
Dediğin gibi ufak bir detay unutulmuştu, tanışma faslı yapılmalıydı.Çünkü çoğu birbirini tanımıyor ancak sitede görebildiği resimlerle benzetiyordu.
Yeni tanıştığım "hassivaslım58" arkadaşımdaki samimi ve içten davranışarı içinde çok tşk. ederim.
Olur böyle ufak defek şeyler ama,gerçektende harika geçti.Halk müziğinin olması ve bizim yöremizde türküler söylemeside başka bir güzeldi.
"Bir ev burda bir ev karşıda kalmış, sorun hele bizim komşular neolmuşşşşşşşşşşşş" ooffff beeeee oofff...
Katılan tüm herkese ve organize eden dernek yönetimine çokk çokk teşekkür eder, yeni iftarlarda tekrar buluşmayı dilerim.
Herkese sevgi ve saygılarımla.
Alt 15.09.2008, 21:55   #58
SANCAKTAR
Acemi Yiğido

SANCAKTAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 SANCAKTAR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EMEĞİ GEÇENLERE VE KATILANLARA GÖNÜL DOLUSU SEVGİLER...
SPORUN DOSTLUĞA VE KARDEŞLİĞE KATKISI BU OLSA GEREK...
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR GARDAŞŞŞ
SANCAKTAR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2008, 22:45   #59
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

BANA GÖRE GECENİN BOMBASI HASİVASLIM58 ABİMLE BENİM BULUŞMAMDI. SOL TARAFTA OTURAN HASİVASLIM58 SAĞDAKİ İSE BENİM. GERÇEK DOSTLUĞU VE HEMŞEHRİLİĞİ HERKESE GÖSTERDİĞİMİZİ TAHMİN EDİYORUM. SAYGILARIMLA.
HELALINIZ VAR BERATIM VE FURKANIM HEM YAKISIKLISINIZ HEMDE DURUSUNUZ YETER KARA GÖZLERINIZDEN ÖPERIM IKINIZINDE
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Engin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.09.2008, 22:48   #60
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

ÖNCELIK ILE BÖYLE GUZEL ORGANIZEYI GERCEKLESTIREN VEDE EMEGI GECEN HERKESE SÜKRANIMI ILETIR TEK KELIME HARIKULADE ALLAH KABUL ETSIN IFTARINIZI TEBRIKLER SIVASSPOR ISTANBUL DERNEGINI AYRICA CANI GÖNÜLDEN TEBRIK EDIYORUM
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Engin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
fotoğrafları, İftar, İstanbul