Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 16.10.2008, 01:22   #51
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fatih Terim acaba ne açıklamalar yaptı.. Çok merak ediyorum ben...
Aynen düşündüğüm gibi. Adam rakibinin 3 maçta 13 gol yediğini unutmuş sallıyor.

Fatih Terim, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sonucun kendileri için tatsız bir sürpriz olduğunu ifade ederek, maçın kopma noktasının golü bulamamaları olduğunu söyledi.

Gol için uygun pozisyonlar yakaladıklarını kaydeden Terim, "Ümit ederim bu 2 puanı aramayız. Bugün, İspanya'nın kazandığını düşünürsek, biz de kazansaydık belki de kopacaktık. 16 korner, 20'ye yakın şut, 10 tane net pozisyonumuz var. Buradan gol çıkarmalıydık. Ama tatsız sürprizler zaman zaman oluyor" diye konuştu.

Terim, "önünüzü nasıl görüyorsunuz, takımda hoşunuza gitmeyenler nedir?" şeklindeki soru üzerine de Avrupa Şampiyonası öncesinde de bazı pürüzlerle karşılaştıklarını ama sonunda gitmeyi başardıklarını bildirdi.

Bundan sonra da içeride ve dışarıda puan alabileceklerini vurgulayan Terim, hala en iyi 2. takım konumunda olduklarını, ancak hesapta olmayan 2 puan kaybının üzücü olduğunu vurguladı.

"Hiçbir karamsarlığım yok. Sadece bugün kaybedilmemesi gereken 2 puanı kaybettik" diyen Terim, futbolcularının hepsinin elinden geleni yapmaya çalıştığını, ancak rakibi biraz daha baskı altında tutmaları gerektiğini vurgulayarak, "Bu yolda bazen dikenler de oluyor, hep gül olmuyor. Oyuncularıma 4 günde yaptıkları nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Terim, "Kağıt üzerinde kolay görünen maçları neden kazanamıyoruz?" şeklindeki soru üzerine de, şöyle konuştu:
"Dünyada futbol ülkeler arasında birbirine çok yaklaştı. Yapacaklarımızı yaptık, çok pozisyona girdik. Ama o son vuruşu yapamadık. Olayı, futbolun tatsız sürprizine bağlamak lazım. Oyunun gidişatı ve kendine olan aşırı güven, 'nasıl olsa atarız' düşüncesi, bazen tehlikeli oluyor. Arayan, isteyen, devamlı kovalayan bir takım görüntüsündeyiz. Belçika'yı Belçika'da, İspanya'yı İspanya'da, Bosna-Hersek'i Bosna'da yenebiliriz."
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 16.10.2008, 01:34   #52
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Estonya 0-0Türkiye

Fatih Terim yüzünden Milli maç seyredemez oldum.Türkiyede başka futbolcu yokmuş gibi kalıplaşmış ve kemikleşerek fosil olmuş kimselerden takım kuruyor.Milletin nefret ve laneti Terim üzerinde haberi yok.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı trafocu'a Teşekkür Ediyor...
--->: Milliler Yara Aldı! 0:0
Alt 16.10.2008, 03:59   #53
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Milliler Yara Aldı! 0:0

Ersun YENAL gönderilip yerine Fatih TERİM getirldiği gün açıklama yapmıştım,O zaman Yenal'ın sisteme bağlı,yavaş yavaş genç kuşağı empoze ederek takımı gençleştirp moderinize ederek futbol oynattığını,Terim'in ise galatasaraydan kalan alışkanlığı çerçevesinde '2yürü koçum haydi koçum'' nidalarıyla gs alt yapısında elinde büyüyen futbolcularla başarıya ulaştıktan sonra bu ortamı bir daha bulamayacağını iddia ettim.
Son defa teknikdirektör koltuğuna oturduktan sonra,Terim'de birde,medyatik oyun kurgu sistemi gelişti.Bu doğrultuda medya ile kavgaya tutuşmak veya medyanın bastırmaları sonucu kadro kurmak gibi.
Bu işin sonu,yıllar öncesinde Mehmet AĞAR tarafından, İtalya'ya götürülüp başka işlere alet edilmesiyle,bugün skor olarak hüsran ile sonuçlanması gibi, maalesef daha dördüncü hafta olmasına rağmen sonu hüsranla biteceği muhtemeldir.
İsviçre maçında,geçmişte İtalya sicilinden dolayı,Avrupa futbol kamuoyu tarafından yargısız infaza maruz kalan Terim'in bundan sonrada aynı akıbete maruz kalacağı aşikardır.
Üzülerek söylüyorum ki,dün Bosna'ya-bugün Eston'yaya bariz üstünlük sağlayamayan milli takımımızın,yarın Fatih Terim idaresinde hedefe ulaşamayacağıda gün gibi ortadadır.
-->: Milliler Yara Aldı! 0:0
Alt 16.10.2008, 04:32   #54
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Milliler Yara Aldı! 0:0

mehmet halil atintoptan yuz kat daha iyi oynardi net pozisyonlari kacirdi yazikki mehmet schalke o4 ten gelmedi o yuzdende yedek kaldi bu boyle oldukca milli takim kaybetmeye mahkum bizim abdurrahman sabriden daha iyi musa bu gun milli takim kadrosunda olsaydi rahat iki gol atardi
yinede karamsar degilim insallah terim bir gun dogrulari gorur insallah gec olmaz
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2008, 04:36   #55
avare
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 821 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

bulent uygun gelsin bu millitakimin basina terimden daha basarili olur insallah gitmez su an sivasin ona ihtiyaci var
Alt 16.10.2008, 04:44   #56
avare
Usta Yiğido

estonya ya bosna 7 ispanya 3 belcika 3 atti biz az kalsin yeniliyorduk sen elindeki degerleri bilmezsen olacagi bu mehmetin bu kadroya girmesi icin daha ne yapmasilazim anlamiyorum adam aziyla kusta tutsa giremez bu kadroya keske sivasin ismi sivas 04 olsaydi ozaman mehmet oynardida maci alirdik
Alt 16.10.2008, 08:06   #57
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

bizim kaz kafalı basın mensupları varken...

en iyisi dediğimiz rıdvan,sergen, hakan üçlüsü yorumlarınıı dinledim dün..utandım yav vallahi...

mehmet gibi birisi varken elinde sen mert nobre yide milli takıma al diyorsan ayıptır yav...yazık bu memlekete be..bari siz demeyin bunu!!!

ben milli takım puan kaybedince üzülemem, bunu yapamam...bunu yazan arkadaşlara şaşıyorum doğrusu...fatih terim konuusnda fikirlerini paylaşsamda milli takımın ispanyadan 5 yemesini rezil olmasını dileyemem...

benim istediğim : !!!TERİM İSTİFA!!!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.10.2008, 08:09   #58
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

fatih terimin vasatlığını birkez daha görmüş olduk

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2008, 08:14   #59
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu fatih hoca takımın başında olduktan sonra daha çooooook yaralar alırız. adam tam gs hastası.ilk 11 de gs den 6-56 tane oyuncu vardı. kardeşim türkiyenin yarısı gs mi ya. diğer takımlarda mücadele eden futbolcuların emekleri nerede. hele mehmet yıldızı oynatmayışı beni deli etti. bir ara estonya kazanır diye dua bile ettim. hele bosna maçında daha da çok dua etmiştim. sırf yenilelim fatih hoca defolup gitsin diye. sanki türkiyede başka teknik hoca yok gibi fatih terim mustada denizli.
kardeşim artık onların devri bittiiiiiiii anlayın tff.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 16.10.2008, 08:22   #60
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet yıldız ı nasıl almaz ala ala ugur boralı aldı hayret ya bu kadar düşmanlık olmaz milli takım düşmanı yapacak bu adam bizi
Ben Milli Takımı bıraktım arkadaş
Terimin bir an önce gitmesi için
Milli Takımın her maçta puan kaybetmesini istiyorum
Varsın bu defa da katılmasın Türkiye kupaya
Bir musibet bin nasihattan iyidir
Terim ne zaman giderse
İşte ben de o zaman döneceğim Milli Takıma
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 3258murat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...