Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.11.2008, 02:48   #51
trabzonsporuma
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 trabzonsporuma FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

12. haftada 23 Kasim Gunu deplasmanda oynayacagimiz Trabzonspor macini yorumlayalim...

Cok zor mac olacak gercekten .. Skor tahminim Trabzonspor 0-0 Sivasspor...

Kazanip Trabzonlulari susturmamiz dilegiyle
üzgünüm dostum Size cevabı sahada vereceğiz buradakı yazısmalarda değil

bazı arkadasların yorumlarını gördum gercekten yazık

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beklediğim maç sonunda geldi.Trabzonlular savaş naralarına başlamış,bu sene biraz palazlandılar ya,şimdiden şampiyon ilan ettiler kendilerini bizim için yenilmek çokda önemli değil,ama onlar yenilirse zıvanadan çıkarlar yine,sakin oynarsak,disiplinli oynarsak lazlar küfüre, kendi futbolcularına rakip futbolculara sataşmaya başladı mı,maçı alır döneriz

geçen seneki olaylar yüzünden bizi suçluyorlar,her ne olursa olsun sahaya dalmanın futbolda anlamı olmadığını idrak edemeyecek kadar boş bi taraftar kitlesi,yok onlar yüzünden sahamız kapandı,yok onlar yüzünden puanımız elimizden alındı ...vs. bi tane akıllıda çıkıp biz sahaya neden daldık neden futbolcu dövmeye yeltendik diye sorgulamıyor.eee şehirdeki işsizlik,bilgisizlik,asabiyet, fanatizm her noktada futbolada yansıyor...Varsa yoksa biz büyüğüz,müzemiz var,kupamız var,onlar küçük şunlar küçük bunlar küçük...

Haydi Yiğidolar,haydi Vieri Mehmet,Haydi Balili,Musa...bu maç bizim olsun.
ARKADASIM susuyorum sahada cevap bılgısızlık dedin yorumsuz sen savaşa gider gibi yorum yazarsan bende buna susarsam her sey ortada kalite meselesi

Alıntı:
ibrahimovic7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya allah bismillah allahü ekber bekle trabzon yenmeye geliyoruz.....
bizde bekliyoruz

vesselam
veddua

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kin, intikam, nefret için değil, şampiyonluk için oyna Sivasım. Rakibimizin bize yaptığı gibi boş nefret, gereksiz husumetle oynamak bize yakışmaz. Biz Anadolu çocuğuyuz, biz Danişment'e, Selçukluya başkentlik yapmış, Osmanlıya dörtyüz yıl eyalet merkezi olmuş, Cumhuriyet'i kurmuş bu toprakların anlı şanlı, onurlu çocuklarıyız.

Timur'dan sonra altıyüz yıldır bir tek düşman ayağı değmemiş, temiz toprakların özgür çocukları... Şanımız için oynayalım!

Futbolcularımıza, hocamıza ve yönetimimize sonuna kadar güveniyoruz. Allah yardımcıları olsun!

Benim tahminim:

Ts: 1

Sivas: 2

biz avrupanın evlatlarıyız ya ılginç yorumlarınız var

ANADOLU birleşecegıne birbirini yiyor!!!

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ak mı kara mı belli olacak...

Geçen sene kendi kendilere yaptıkları .... ( istenilen kelime düşünülebilir ) bize maletmelerinin geçen bir yıl içerisinde ne seviyeye geldiğini göreceğiz. Ben bazı arkadaşlar gibi olumlu düşünemiyorum.

İntertoto maçlarımıza kadar sempati duyuyordum. Ta ki birkaç yıl önce Kıbrıs Rum Kesiminin mahalle takımına yenildikleri akıllarına bile gelmeden, bu utanç (!!!) sanki başkasının üzerindeymiş gibi Braga'ya elendiğimizde zil takıp oynamadıkları kaldıkları ( bundan da emin değilim ) yazılarını okuduğum ana kadar...

Velhasılı kelam, takımımızı nasıl karşılarlar ise, bende bu tutumumu ona göre devam ettireceğim yada sıradan bir takım olarak trabzonu takip edeceğim.

Ateşli(!) taraftarının önünde onları yenmenin ayrı bir tadı olacağını ve benim içinde ayrı bir mutluluk olacağını düşünerek;

trabzonspor:1

SİVASSPORUM:3
takip et kardeşim takip et bizi dünya takip ediyor anadoludan sıvaslılar takıp etsin daha da mutlu eder
trabzonsporuma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda trabzonsporuma'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 07:35   #52
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Trabzonspor alır maçı diyorum.Affetmez.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çelenk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 08:30   #53
davudi
Yiğido

davudi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 davudi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1-0 olsun bizim olsun yeneriz issallah
İçimi titreten tribündeki o SİVAS sesi‚aklımı başımdan alıyor.
davudi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda davudi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 08:33   #54
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1556 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
trabzonsporuma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
üzgünüm dostum Size cevabı sahada vereceğiz buradakı yazısmalarda değil

bazı arkadasların yorumlarını gördum gercekten yazık

ARKADASIM susuyorum sahada cevap bılgısızlık dedin yorumsuz sen savaşa gider gibi yorum yazarsan bende buna susarsam her sey ortada kalite meselesi

bizde bekliyoruz

vesselam
veddua

biz avrupanın evlatlarıyız ya ılginç yorumlarınız var

ANADOLU birleşecegıne birbirini yiyor!!!

takip et kardeşim takip et bizi dünya takip ediyor anadoludan sıvaslılar takıp etsin daha da mutlu eder

takip edecek bişey yok bizi bilen biliyor sen kafana takma

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 09:15   #55
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor Berebare kalacaktır büyük ihtimal Çünkü zor bir maç bizi bekliyor Trabzon deplasmanından puan alsada büyük kar.

sonuc 1-1 bitecek
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 09:20   #56
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Çok zor bir maç ts liler ucuyorlar kacıyorlar sanki tek rakiplri bizlermişiz gibi sivassporun yenildigi yendigi tüm maçlarda kötü yorum yapıyorlar umarım sivasspor maçı 2-1 alır ve sesleri kesilir bunların
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 09:50   #57
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

kazanacagız ve kazanacak gücümüz var. inş laz ları üzeriz.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ofozturk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 09:58   #58
anadoludolu
Yeni Yiğido

7 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadoludolu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar merhaba...
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım.
Ama buraya aramızda var sayılan husumeti pekiştirmek için girmedim.Yalnızca gönlümdekileri paylaşmaya geldim.

Arkadaşlar geçen sene ki o talihsiz maçta bende Avni Aker deydim.
Yani olayın en yakın tanıklarındandım.
İnanırmısınız bilmem belki tv kayıtlarında da vardır.Trabzonspor o maçta çok kötü bir oyun oynuyordu ve Sivasspor harika paslaşıyordu.Bizim taraftar bizim futbolcularımızın ayağına top gelince yuhlamaya başladı.Sivasspor güzel oynamaya devam edince de Sivasspor u alkışlamaya başladık.İnanın bu 5-10 dakika sürdü.Ama bu arada Trabzonspor un golü geldi.Ardından da Ayman ın rakibine sert girişi ve diğer hadiseler.
Burada sizin futbolcularınızdan olan Musa ve Murat Sözgelmez e hakkım varsa eğer hakkımı helal etmiyorum.Yaptıklarını çıplak gözle kim izlese çıldırırdı.
Haaa biz de hiç suç yok mu tabi ki var.Ayman gibi bir kasabı futbolcu diye Trabzonspor a aldık.Her ne olursa olsun yine de kontrollü olup sahaya girmemeliydik.Ama burada bizim yönetimimizle ilgili sorunlarımızda vardı ve sahaya girenlerde büyük ihtimalle bazı ellerin oyuncağıydı.Ama dediğim gibi her ne olursa olsun olmamalıydı.Burada yalnızca Musa ve Murat a büyük bir kinim var Sivasspor a değil.Tüm taraftarlarımızda genelde bu doğrultu da.

Çoğu insan diyor ki Trabzonspor Sivas ı sevmez şudur budur.Arkadaşlar biz o talihsiz maçtan evvel kardeş iki kulüptük.Ve çoğu maçı Trabzonspor ve Sivasspor lu taraftarlar beraber izliyordu.O talihsiz maçta da öyleydi.Trabzonspor ve Sivasspor taraftarlar beraber atkılarını açtılar ve gösteri yapıyorlardı.Bunları kimse nedense görmüyor söylemiyor.Ben bunlara üzülüyorum.Trabzonspor taraftarını canavar ilan ediyorlar.Ama güzellikleri sebeplerini kimse söylemiyor.Çünkü kimsenin işine gelmiyor.Avni Aker de kötü futbol varsa kötü hadiseler varsa ilk önce kendi futbolcularımız yuhlanır ve rakip takım yenmişse eğer o alkışlanır.En son Kupa maçında Beşiktaş ı alkışladığımız gibi.Ama diyorum ya bu güzellikler gözükmez.En ufak bir şey çıksın pireyi deva yapalım diye dört gözle bekliyor Istanbul medyası.Sivas maçında da olayı galeyana getiren de yine onlar.Onlar bizim birlik olmamızı istemiyorlar çünkü Istanbul un işine gelmez bu.Çünkü birlik olursak başarılı oluruz.
Benim Sivas ta olsun şuanda yaşadığım şehir Bursa daki Sivaslı arkadaşlarım dostlarım olsun aramızda müthiş bir bağ var ve kol kola Bursa Trabzon maçına beraber giderdik.Ve ben hala Sivas Bursa ya geldiği zaman Sivasspor lular arasında maç izliyorum.Biz aslında birbirimizi çok seviyoruz ama birbirimize perdeliyiz.Bu perde de olayları abartan olaylara çomak sokan medyadır.Üç beş çapulcudur.
Sizlerden ricam biraz daha akl-ı selim düşünerek camianın hepsini karalayarak düşünmemeniz.
Bizim taraftarı da şuanda gaza getirecekler buna eminim.Yine olay çıksın yine iki kulüpte zarar görsün yine Istanbul kazansın diye.
Bunlara fırsat vermemeliyiz diyorum ama sanırım yine başaracaklar.
Sözün özü biz kardeşiz ama perdeliyiz.

Maça gelince Trabzonspor un kazanacağını düşünüyorum hem taraftar avantajı olarak hemde liderliğin getirmiş olduğu güvenle...
Sivasspor da Bülent Hoca yı çok seviyorum müthiş bir insan.İnşallah her iki tafara yakışan futbol ortaya konur.Hayırlısı olsun.
Selametle...
anadoludolu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı anadoludolu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 10:15   #59
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

çom güzel yazmışsında biraz kendinizde de hata arayın. Neden hiç bir taraftar trabzona gelme istemiyor mac izlemeye bir düşünün. Halbuki trabzonu çok iyi bilen biri olarak şehrin güzelliğini her misafirin keyifle gezebileceği yer haline getirebilirsiniz. Onun içinde Şiddet uzak durmanız her zaman sizin lehinizedir. Sivastaki 2-0 macı izlemek banada nasip oldu soğuk havada. Trabzonlular şehrimizde dolaşabildiler diğer misafir takımları gibi çünkü biz sivaslıyız 2. rengi kabul etmesekte tahamuluz her zaman vardır. Size tavsiyem futbollu şiddetten ayrınız. Güzel şehir trabzoanada herkezi davet ediniz derim.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bortecine'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 10:17   #60
Eyvaz94
Yiğido

Eyvaz94 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Eyvaz94 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

1-1 berabere biter................
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor