Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
12. haftada 23 Kasim Gunu deplasmanda oynayacagimiz Trabzonspor macini yorumlayalim...
Cok zor mac olacak gercekten .. Skor tahminim Trabzonspor 0-0 Sivasspor...
Kazanip Trabzonlulari susturmamiz dilegiyle 
|
üzgünüm dostum Size cevabı sahada vereceğiz buradakı yazısmalarda değil
bazı arkadasların yorumlarını gördum gercekten yazık
Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Beklediğim maç sonunda geldi.Trabzonlular savaş naralarına başlamış,bu sene biraz palazlandılar ya,şimdiden şampiyon ilan ettiler kendilerini  bizim için yenilmek çokda önemli değil,ama onlar yenilirse zıvanadan çıkarlar yine,sakin oynarsak,disiplinli oynarsak lazlar küfüre, kendi futbolcularına rakip futbolculara sataşmaya başladı mı,maçı alır döneriz
geçen seneki olaylar yüzünden bizi suçluyorlar,her ne olursa olsun sahaya dalmanın futbolda anlamı olmadığını idrak edemeyecek kadar boş bi taraftar kitlesi,yok onlar yüzünden sahamız kapandı,yok onlar yüzünden puanımız elimizden alındı ...vs. bi tane akıllıda çıkıp biz sahaya neden daldık neden futbolcu dövmeye yeltendik diye sorgulamıyor.eee şehirdeki işsizlik,bilgisizlik,asabiyet, fanatizm her noktada futbolada yansıyor...Varsa yoksa biz büyüğüz,müzemiz var,kupamız var,onlar küçük şunlar küçük bunlar küçük...
Haydi Yiğidolar,haydi Vieri Mehmet,Haydi Balili,Musa...bu maç bizim olsun.
|
ARKADASIM susuyorum sahada cevap bılgısızlık dedin yorumsuz sen savaşa gider gibi yorum yazarsan bende buna susarsam her sey ortada kalite meselesi
Alıntı:
ibrahimovic7 Nickli Üyeden Alıntı
ya allah bismillah allahü ekber bekle trabzon yenmeye geliyoruz.....
|
bizde bekliyoruz
vesselam
veddua
Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Kin, intikam, nefret için değil, şampiyonluk için oyna Sivasım. Rakibimizin bize yaptığı gibi boş nefret, gereksiz husumetle oynamak bize yakışmaz. Biz Anadolu çocuğuyuz, biz Danişment'e, Selçukluya başkentlik yapmış, Osmanlıya dörtyüz yıl eyalet merkezi olmuş, Cumhuriyet'i kurmuş bu toprakların anlı şanlı, onurlu çocuklarıyız.
Timur'dan sonra altıyüz yıldır bir tek düşman ayağı değmemiş, temiz toprakların özgür çocukları... Şanımız için oynayalım!
Futbolcularımıza, hocamıza ve yönetimimize sonuna kadar güveniyoruz. Allah yardımcıları olsun!
Benim tahminim:
Ts: 1
Sivas: 2
|
biz avrupanın evlatlarıyız ya ılginç yorumlarınız var
ANADOLU birleşecegıne birbirini yiyor!!!
Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Ak mı kara mı belli olacak...
Geçen sene kendi kendilere yaptıkları .... ( istenilen kelime düşünülebilir ) bize maletmelerinin geçen bir yıl içerisinde ne seviyeye geldiğini göreceğiz. Ben bazı arkadaşlar gibi olumlu düşünemiyorum.
İntertoto maçlarımıza kadar sempati duyuyordum. Ta ki birkaç yıl önce Kıbrıs Rum Kesiminin mahalle takımına yenildikleri akıllarına bile gelmeden, bu utanç (!!!) sanki başkasının üzerindeymiş gibi Braga'ya elendiğimizde zil takıp oynamadıkları kaldıkları ( bundan da emin değilim ) yazılarını okuduğum ana kadar...
Velhasılı kelam, takımımızı nasıl karşılarlar ise, bende bu tutumumu ona göre devam ettireceğim yada sıradan bir takım olarak trabzonu takip edeceğim.
Ateşli(!) taraftarının önünde onları yenmenin ayrı bir tadı olacağını ve benim içinde ayrı bir mutluluk olacağını düşünerek;
trabzonspor:1
SİVASSPORUM:3
|
takip et kardeşim takip et bizi dünya takip ediyor anadoludan sıvaslılar takıp etsin daha da mutlu eder