arkadaslar konumuz attıgımız gollere dönmüş her neyse farketmez diyorum sivasın kurulus yıldönüme bakın bid ebizim aynı yılda kurulmusuz fala önemli değil bu goller gecen seneki maçtan sonra bu maça farklı gözle bakalım dostlugu ön plana çıkaralım kimse yanlıs anlamasın kimseye atıfta bulunmuyorum ayrıca site yönetiminede teşekkür ederiz rahatca yazı yazma imkanı sağladıkları için...
ben fanatik trabzonsporluyum!!!niye buraya üye oldun diyebilirsiniz veya kizabilirsiniz ama ben sunu iyi analiz ettim ve anladigimdan bir yanlisi sizinle paylasmak zorunlulugu hissettim kendimde.biz(bazi trabzonspor taraftarlari) gazetelerde,forum sitelerinde veya baska yayin organlarinda gercekten sivasspora cok fazla yüklenip hakaretler edip kiziyoruz.buna kesinlikle söyleyebilirimki siz bu konuda haklisiniz...sizde kiziyorsunuz ama bizim daha fazla yüklendigimiz acikca görülüyor.ben kendi adima yanlis yapan arkadaslarimdan özür diliyorum.sivasspor anadolu takimi ve basarisi beni ve daha nice trabzonluyu eminim sevindirecektir.ama eger birbirimize haksiz yere yüklenip gereksiz seyler(kim daha büyük tartismasi)yaparsak eminimki bu kötü durum dahada artacaktir.birbirimize destek olursak hersey daha güzel olur.bunun en güzel örnegini bülent uygun ve baskaniniz yapmaktadir.söylemis oldugum yanlisi umarim yapmayiz..ben uyarabilidigim kadar insani uyarmayi artik bir borc bilirim.hepinize iyigünler diler dahada basarili olmanizi dilerim ve hatta sizi sampiyon görmek bir sivasli kadar benide sevindirir arkadaslar.....