Cevap: Savaşa Hayır!
aslinda bu saatten sonra sana cevap bile vermeme gerek yok, ayni yazdiklarin gibi kendine göre bir dogruya inanmissin ve kim ne anlatirsa anlatsin o bildiginden vazgececek gibide degilsin. Benim sana anlatabilecegim senin anlamak istedigin kadardir, anlamak istemedigine kanaat getirdigim icinde birseyler anlatmam bos diye düsünüyorum.
Soru soru dedigin olaya gelince: Sen araplardan ne bekliyorsun, gelip oradaki terörü bitirmelerinimi??? Dikkatini cekerim, Israilin Filistine uyguladigi orantisiz güc, orada filistinliler neredeyse kazma-kürek! savasacak durumdalar, israil orada fosfor bombasi kullanirken nasil olurda sen sessiz kalabilirsin??? Filistinin gücü yetmiyor Israile, yani bir tarafta Israil haksiz ama güclü, biz buna ses cikariyoruz, filistin kendini savunamiyor bile, yardim konvoylari bile bombalaniyor, bu cok dengesiz bir savas degil soykirim!!!!!!!
Pkk olayina gelince, bunun icin araplar pkk ya ne yapmasi lazim??? Mazlum Türk devletini niye bombaliyorsunuzmu diyecek??? Allah askina Türkiye Cumhuriyetinin buna gücü yokmu, bu kadarmi aciz bu devletin Askeriyesi???? Eger Devletimiz bundan acizse gelsin araplar yardima bari, bunu yapamayacak güctemiyiz??? Yoksa rant pesinde olan bazilari bitmesini istemiyormu???? Daha yeni yeni gün yüzüne cikiyor bazi satilmislarin Pkk ile iliskileri, adamlar senaryoyu yazmis oynuyorlar dedigim bunun icindi, madimak olayi bunun icindi ( bunu yapan-yaptiranlarda yeni yeni ortaya cikiyor) bakiniz Ergenekon.....
Hakkari olayina gelince, ben yurtdisinda yasiyorum, böyle bir olaydan haberim yok vede inanmiyorum orasinin terkedildigine, yada ne demek istedigini tam anlamadim, ama egerki orasi o durumdaysa, o zaman vah ki vah vah. Bide su benzetmenide tam anlamadim, bomba atiliyor ama ölen yok yazmissin, simdi gazzededemi ölen yok?????
Cami hocasi demissin, Hocanin görevi Kurani, islami anlatmak degilmidir????
Kurani kerimin ilk emri "oku", bilmem anlatabildimmi, vede islam kelimesinin türkce karsiligida "Baris" demektir.
Ama yok, müslüman gerici, yobaz, örümcek kafali, terörist.....
Daha konusulacak cok olaylar varda, burasi ne yeri nede zamani.
Zalimler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktir.
|