Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Savaşa Hayır!
Alt 18.01.2009, 20:05   #51
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Savaşa Hayır!

Alıntı:
nejmi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim, sen benim anlattiklarimi degil anlamak istedigini anlamissin...
yazdiklarina gelince: Saddam Kuveyte girince..... diye yazmissin.
ben ona saddam iyiki girdimi yazdim??? yaptigi yanlis, ama o yanlisa hemen müdahale eden, dünya polisi sevgili amerika ve avrupa, neden polislik görevlerini bosnada, cecenistanda, filistinde, kesmirde ....... yerine getirmiyorlar ????
"Cecenistan Rusyanin toprak bütünlügünü bozuyor....."palavrasina gelince
öyleyse ukranya, beyaz rusya, estonya, letonya, ermenistan, gürcistan..... bunlar hakkinda ne düsünüyorsun gercekten merak ediyorum. Rusya dagilmis bir durumdayken sen hala toprak bütünlügünden bahsediyorsun, güldürme beni.
"müslüman kendine zulum yapiyor, araplar arkadan vurdu......."
Arabistanli lawrance diye birini duydunmu, arastirmani tavsiye ederim, tarih boyunca iste icimize giren ajanlar bizi birbirimize düsürmüslerk, dün arapla-türkü birbirine düsüren simdi kürtle-türkü, sagci-solcu, alevi-sünni diye bizi birbirimize düsürmüyorlarmi?????
müslümana düsen görev ise uyanik olmak, oyunlara gelmemek. Adamlar bir senaryo yazmis bunu da cok güzel oynamislar, simdi yavas yavas ortaya cikiyor bu filmin kahramanlari, zaman zaman Pkk adinda yayinlanan bu film, sehrimizdede madimak adi altinda vizyona girmisti. Yönetmenligini Ergenekonun yaptigi bu filmi izlemeye devam edin........Bu yüzden müslüman uyanik olmak zorunda.
Ama hakkini yemeyim, söylediklerin icerisinde katildigim bir cümlende var: "Müslüman herseyden üstündür."
"gevşemeyin,üzülmeyin,eğer hakikaten inanıyorsanız,muhakkak üstün olan sizsiniz" Al-i Imran Suresi

ssen kendi paranoyalarınla yaşamaya devam et her şey müslümanların etrafında dönüyo sana göre zaten bütün dünyanın bütün derdi müslümanlar.Amerika neden avrupa neden olaylara müdahale etmiyor işlerine gelmediği için para kazanamayacakları için karışmıyorlar adamların yoksa umrunda değil müslümanmış hristiyanmış sen kendi kafanda kuruyorsun.Rusya dagilmis bir durumdayken sen hala toprak bütünlügünden bahsediyorsun, güldürme beni demişsin rusya kendi sınırlarını çizdikten sonra isterse daha önceden dağılmış olsun şu an için belilri bir sınırları olan bir devletse rusya çeçenistanın hiç bir hakkı yoktur rus toprakları üzerinde ek olark amerikalılar çeçenlere silah yardımı yaptığını unutuyorsun yada önemli deil müslüman ölüyosa güçsüz kaldıysa haksızda olsa tamamdır herşeyden üstün,nede olsa diğer bütün dinler takmış kafayı müslümanlara madımakta provoke olup aydınlarımızı yakan onlara dinsiz diyen adamlarda müsmünlar bunuda hatırlatırım müslümana düsen görev ise uyanik olmak, oyunlara gelmemek demişsin ama oyuna gelmemek için cehalletten kurtulmak gerekir cehaletten kurtulmak içnde cami hocası değil okul hocası gerekir. konyada kaçak kuran kursunda ölen çocuklarını şehit ilan eden üstüne bide çocuklarımız balede discoda ölmedi diye sevinen cehalette insanlara sahibiz gerçi aynı cahillikteki insanlar gencecik çocuklarımız yılbaşında kutlamada doğalgazdan zehirlenip ölünce asıl olayın kötülüğüne çocukların kıyılan canlarına değil,çocukların içki içmelerinden tutun erkekle kız aynı evde olurmuymuş hiç yorumlarına girdiler sence bu bir ayrımcılık değilmi işte bu cahillikte olan insanlar oldukça bu ülke kandırılmaya mahkumdur.
lafın kısası dışardaki müslümanlar için duyarlılık gösterceğin yerde içindeki cahil müslümanlar nasıl kandırılmaz onu düşün. ve cevap veremediğin pkk-filistine benzerliği öreneğimide bidaha oku
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2009, 20:09   #52
elleshar
Acemi Yiğido

Görmen için tekrar kopyaladım buraya

bir türkiye düşün, yıllar boyu yaşanan terör olaylarından sonra türkiye cumhuriyeti hakkari'nin yönetimini kürtlere bırakmış ve ordusunu çekmiştir. burada kısa zamanda pkk yönetimi ele geçirmiş ve sürekli türkiye'yi taciz eden eylemlerin merkezi haline getirmiştir. aylarca hakkari'den mardin'e, şırnak'a, van'a roket saldırıları düzenliyorlar. yüzlerce roket. derme çatma ama hala silah, can alabilir. hava savunman sayesinde hiçbir vatandaşın ölmüyor bu saldırılarda. kimse diyebilir mi ki ''aman canım atsınlar istedikleri kadar, nasıl olsa kimseye birşey olmuyor''? işte gazze'deki bu durum da aynen böyle. ama konu orası olunca mantalite tam ters yönde işliyor nedense.

değil mi ama? pkk kimseyi öldürmediği sürece roketlerle şehirlerimize istedikleri kadar saldırabilir, biz sınır ötesi operasyon yapıp bunu engellemeye çalışırsak zalim, katliamcı oluruz, sivilleri kendine kalkan yapıyorsa, militanlarını hastanelerde tedavi edip yaralı sivilleri sokağa atıyorsa pkk, bizim operasyona filan girişmeyip öylece onların eylemlerini izlememiz gerek, öyle değil mi sevgili vatandaşlar?
Alt 18.01.2009, 20:13   #53
elleshar
Acemi Yiğido

ısrarla cevap vermediğin sorumu da yinelemek istiyorum pkk her gün bizim askerlerimizi öldürürken onlar nerde eylem yapıolardı acaba tek suçu provoke edilmek olan sizleri çok seven destklerini eksik etmeyen müslüman kardeşleriniz!
Alt 18.01.2009, 22:58   #54
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

aslinda bu saatten sonra sana cevap bile vermeme gerek yok, ayni yazdiklarin gibi kendine göre bir dogruya inanmissin ve kim ne anlatirsa anlatsin o bildiginden vazgececek gibide degilsin. Benim sana anlatabilecegim senin anlamak istedigin kadardir, anlamak istemedigine kanaat getirdigim icinde birseyler anlatmam bos diye düsünüyorum.
Soru soru dedigin olaya gelince: Sen araplardan ne bekliyorsun, gelip oradaki terörü bitirmelerinimi??? Dikkatini cekerim, Israilin Filistine uyguladigi orantisiz güc, orada filistinliler neredeyse kazma-kürek! savasacak durumdalar, israil orada fosfor bombasi kullanirken nasil olurda sen sessiz kalabilirsin??? Filistinin gücü yetmiyor Israile, yani bir tarafta Israil haksiz ama güclü, biz buna ses cikariyoruz, filistin kendini savunamiyor bile, yardim konvoylari bile bombalaniyor, bu cok dengesiz bir savas degil soykirim!!!!!!!
Pkk olayina gelince, bunun icin araplar pkk ya ne yapmasi lazim??? Mazlum Türk devletini niye bombaliyorsunuzmu diyecek??? Allah askina Türkiye Cumhuriyetinin buna gücü yokmu, bu kadarmi aciz bu devletin Askeriyesi???? Eger Devletimiz bundan acizse gelsin araplar yardima bari, bunu yapamayacak güctemiyiz??? Yoksa rant pesinde olan bazilari bitmesini istemiyormu???? Daha yeni yeni gün yüzüne cikiyor bazi satilmislarin Pkk ile iliskileri, adamlar senaryoyu yazmis oynuyorlar dedigim bunun icindi, madimak olayi bunun icindi ( bunu yapan-yaptiranlarda yeni yeni ortaya cikiyor) bakiniz Ergenekon.....

Hakkari olayina gelince, ben yurtdisinda yasiyorum, böyle bir olaydan haberim yok vede inanmiyorum orasinin terkedildigine, yada ne demek istedigini tam anlamadim, ama egerki orasi o durumdaysa, o zaman vah ki vah vah. Bide su benzetmenide tam anlamadim, bomba atiliyor ama ölen yok yazmissin, simdi gazzededemi ölen yok?????

Cami hocasi demissin, Hocanin görevi Kurani, islami anlatmak degilmidir????
Kurani kerimin ilk emri "oku", bilmem anlatabildimmi, vede islam kelimesinin türkce karsiligida "Baris" demektir.
Ama yok, müslüman gerici, yobaz, örümcek kafali, terörist.....
Daha konusulacak cok olaylar varda, burasi ne yeri nede zamani.

Zalimler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktir.
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2009, 23:21   #55
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

Eger hakkari olayi sadece bir misal ise, hic uygun bir misal olmamis, zira orasi filistinlilere yahudiler tarafindan birakilmadi, gün be gün savasarak ilerliyorlar
Bu Konuda nejmi58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2009, 23:38   #56
adem_1907
Yeni Yiğido

adem_1907 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adem_1907 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ssen kendi paranoyalarınla yaşamaya devam et her şey müslümanların etrafında dönüyo sana göre zaten bütün dünyanın bütün derdi müslümanlar.Amerika neden avrupa neden olaylara müdahale etmiyor işlerine gelmediği için para kazanamayacakları için karışmıyorlar adamların yoksa umrunda değil müslümanmış hristiyanmış sen kendi kafanda kuruyorsun.Rusya dagilmis bir durumdayken sen hala toprak bütünlügünden bahsediyorsun, güldürme beni demişsin rusya kendi sınırlarını çizdikten sonra isterse daha önceden dağılmış olsun şu an için belilri bir sınırları olan bir devletse rusya çeçenistanın hiç bir hakkı yoktur rus toprakları üzerinde ek olark amerikalılar çeçenlere silah yardımı yaptığını unutuyorsun yada önemli deil müslüman ölüyosa güçsüz kaldıysa haksızda olsa tamamdır herşeyden üstün,nede olsa diğer bütün dinler takmış kafayı müslümanlara madımakta provoke olup aydınlarımızı yakan onlara dinsiz diyen adamlarda müsmünlar bunuda hatırlatırım müslümana düsen görev ise uyanik olmak, oyunlara gelmemek demişsin ama oyuna gelmemek için cehalletten kurtulmak gerekir cehaletten kurtulmak içnde cami hocası değil okul hocası gerekir. konyada kaçak kuran kursunda ölen çocuklarını şehit ilan eden üstüne bide çocuklarımız balede discoda ölmedi diye sevinen cehalette insanlara sahibiz gerçi aynı cahillikteki insanlar gencecik çocuklarımız yılbaşında kutlamada doğalgazdan zehirlenip ölünce asıl olayın kötülüğüne çocukların kıyılan canlarına değil,çocukların içki içmelerinden tutun erkekle kız aynı evde olurmuymuş hiç yorumlarına girdiler sence bu bir ayrımcılık değilmi işte bu cahillikte olan insanlar oldukça bu ülke kandırılmaya mahkumdur.
lafın kısası dışardaki müslümanlar için duyarlılık gösterceğin yerde içindeki cahil müslümanlar nasıl kandırılmaz onu düşün. ve cevap veremediğin pkk-filistine benzerliği öreneğimide bidaha oku
Camii kurslarinda insan dinini ögreniyor, eger ögrenmek istemezsen seni de zorlan kimse göndermez. Ama sizin gibi Yobaz kafalar bunlari anlamiyor, tahminen türkiye sinirlarini hic cikmamissinizdir siz. Elinden gelse Camii'leri de kapattirmak ister senin gibi GERICI VE YOBAZ Insanlar
Alt 18.01.2009, 23:53   #57
elleshar
Acemi Yiğido

Alıntı:
nejmi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslinda bu saatten sonra sana cevap bile vermeme gerek yok, ayni yazdiklarin gibi kendine göre bir dogruya inanmissin ve kim ne anlatirsa anlatsin o bildiginden vazgececek gibide degilsin. Benim sana anlatabilecegim senin anlamak istedigin kadardir, anlamak istemedigine kanaat getirdigim icinde birseyler anlatmam bos diye düsünüyorum.
Soru soru dedigin olaya gelince: Sen araplardan ne bekliyorsun, gelip oradaki terörü bitirmelerinimi??? Dikkatini cekerim, Israilin Filistine uyguladigi orantisiz güc, orada filistinliler neredeyse kazma-kürek! savasacak durumdalar, israil orada fosfor bombasi kullanirken nasil olurda sen sessiz kalabilirsin??? Filistinin gücü yetmiyor Israile, yani bir tarafta Israil haksiz ama güclü, biz buna ses cikariyoruz, filistin kendini savunamiyor bile, yardim konvoylari bile bombalaniyor, bu cok dengesiz bir savas degil soykirim!!!!!!!
Pkk olayina gelince, bunun icin araplar pkk ya ne yapmasi lazim??? Mazlum Türk devletini niye bombaliyorsunuzmu diyecek??? Allah askina Türkiye Cumhuriyetinin buna gücü yokmu, bu kadarmi aciz bu devletin Askeriyesi???? Eger Devletimiz bundan acizse gelsin araplar yardima bari, bunu yapamayacak güctemiyiz??? Yoksa rant pesinde olan bazilari bitmesini istemiyormu???? Daha yeni yeni gün yüzüne cikiyor bazi satilmislarin Pkk ile iliskileri, adamlar senaryoyu yazmis oynuyorlar dedigim bunun icindi, madimak olayi bunun icindi ( bunu yapan-yaptiranlarda yeni yeni ortaya cikiyor) bakiniz Ergenekon.....

Hakkari olayina gelince, ben yurtdisinda yasiyorum, böyle bir olaydan haberim yok vede inanmiyorum orasinin terkedildigine, yada ne demek istedigini tam anlamadim, ama egerki orasi o durumdaysa, o zaman vah ki vah vah. Bide su benzetmenide tam anlamadim, bomba atiliyor ama ölen yok yazmissin, simdi gazzededemi ölen yok?????

Kurani kerimin ilk emri "oku", bilmem anlatabildimmi, vede islam kelimesinin türkce karsiligida "Baris" demektir.

Zalimler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktir.
sen benim dediklerimi tamamen yanlış anlamışsın ben israilin yaptığının iyi bir şey olduğunu savunmuyorum benim savunduğum zaten beni ilgilendiren bir mevzu değil aralarındaki bir olay benim tepkim türklerin bu olayı yahudi düşmanlığına çevirmesi veya filistine yapılan saldırıları tüm müslümanlara yapılmış gibi görmesi.bu birikimler sonucunda senin dediğin ayrışımlar oluyor bütün herkes kınayabilir ama bunu din olayına dönüştürmek yanlış.Benim bahsettiğim aynı duyarlılılığı göstermemeleri gelinler yardım etsinler mi demek istemişim orda arap ülkeleri yıllarca beslediler saddamla terörist başıyla iyi ilişkiler içinde olmak için pkk yı.ama zaten onların duyarlılık gösterip göstermemeside umrumda değil. Ergenekon dediğin oluşuma gelince daha amacı ne için kurulmuş olduğu tam oluşum tarihi tam olarak oluşumun içinde olan insanların listesi veya daha önceki suçları savcılar ve mahkeme dahil kimse bilmezken ne hikmetse vakit gazetesinin hakkında her şeyi bildiği oluşum aynı vakit gazetesi bu yahudi düşmanlığını alevlendiren en büyük etkendir o yüzden ergenekonun davası belli bir sonuca varmadan pek bir inandırıcılığı yoktur geri kalan kısımdanda hiç birini anlamamışsın ben hakkari ile başlayan post ta empati ve benzetme yaptım

Zalimler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktir

burda demek istediğini çözemedm cami hocası demişim dedimde devamında bambaşka bir şey anlattım nese burası bambaşka bir platform gerek yok böyle tartışmalara herkes doğru bildiği yolda devam etsin
saygılarımla
Alt 19.01.2009, 00:09   #58
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

Yok sonra tekrar okuyunca benzetme yaptigini anladim vede hic iyi bir misal olmadigini yazdim zaten.
Pkk yi destekleyen zaten K.iraktaki Kürtler! di, vede bazi aydin gazetecilerimiz hani röportaj icin gidenler varya....
Cami hocasi-Islam derken, Islamin baris dini oldugunu ve cehaleti degil, herzaman okumayi emrettigini belirtmek istedim, hatta cogu bilimadamlari bile Kurandan esinlenerek buluslar bulduklarini acikliyorlar....
Yahudi düsmanligina gelince, tabiki kimseyi önyargiyla yargilamak istemem, ama adamlar zaten bana düsman. Siyonizm ve Büyük Israil Projesi diye birsey duydunmu bilmiyorum, bir arastir istersen, vede su degistirdikleri tevratta yazanlari hic biliyormusun bilmiyorum, istersen bunuda bir arastir. Kendilerine vaad edilen ! kutsal topraklar nereden nereye kadar biliyormusun?? Kendi irklari disindaki insanlari nasil görüyorlar, onlari öldürmek nasil vs......
Okumak-Arastirmaktan kimseye zarar gelmez
Allah hepimizi islah etsin, hepimizi dogru yola yönlendirsin.
Amin
Bu Konuda nejmi58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2009, 00:33   #59
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
. ve cevap veremediğin pkk-filistine benzerliği öreneğimide bidaha oku
Kardeş Filistinliler vatanlarını Mescid i Aksayı Kudüs ü savunuyor. PKK neyi savunuyor. sen nasıl bağdaştırabiliyorsun Filistin ile PKK yı. Ortadoğuyu ve islamiyeti bilmeden ahkam kesme burda
Alt 19.01.2009, 00:50   #60
audi
Yeni Yiğido

audi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 audi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

nasil böyle duyarsiz kalabilirsin oradaki zulüme
zalimlerden yanamisin de

hertarafta müslümanlar mazlum durumda
audi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı audi'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
hayır, savaşa