Hafta Sonu Sivasım 4 eylülde yensin
İstanbulda sen gör bayramı Kupa macında
İzmir de oynanan 2 macta da evlerınde gibi olucaklar
Ama Samiyende bizde bagırıoruz
UltraKedi Gecen sene sadece miyavlıyodu! Ne zmn öne geçtiler o zmn bagırmaya başladılar hikaye onLarın TaraftarLıgı
İstAnBuL daki maca bütün hemşerilerimi ßekLiyorum!!
g.saraylı yönetimin kupa maçlarının izmirde oynanmasını gerektiren sebepler sadece sakatlık sorunu ve daha fazla hasılat kazanmak mı ? İzmir'deki statta hasılat paylarımız da yükselir diyor haldun üstünel bence o stadadaa g.saray taraftarıda yükselir çünkü şehirde çok g.s taraftarı war ayrıcaa tabi bulmuşş sıcak havayıı ( sivas'a nazaran )oyuncularım dha rahat keyfi yerinde oynasın diyor...
gs li yöneticiler bos konusmuslar galatasaray degilmi her yerde aynı hep yüzsüz yüzsüz açıklamalar, böyle bi teklifi vermekle sadece küfür yersin amacalrı ne bunların anlamadım...
bir Sivaslı ve S.Sporlu taraftar olarak bunun gündemde bile olmasından rahatsızım.Ve Yüksekovada duyduğum bir s.spor maçından bahsedeyim.
S.SPOR TARİHİ TAM OLARAK BİLMİYORUM HAKKARİ YÜKSEKOVADA MAÇ YAPILMIŞ BUNU YÜKSEKOVALI BİR OKUL MÜDÜRÜNDEN DUYMUŞTUM
YÜKSEKOVALILAR MAÇA BİR HAFTA KALA SAHAYA HORTUNLA SULAMIŞLAR VE BUZ TUTMUŞ BÜTÜNÜYLE AMAÇ S.SPORUN FUTBOLCULARI OYNAYAMASIN DİYE SANKİ BİZİMKİLER HİÇ KAR GÖRMEMİŞ HEPİMİZ ANADOLU COCUĞUYUZ VE S.SPOR O MAÇI 8.0 KAZANMIŞ ARKADAŞLAR
VE ŞİMDİ SÖYLÜYORLAR BİZ BÖYLE YAPTIK AMA S.SPOR HEMDE 8 GOL ATTI GİTTİ DİYE BUDA ONLARA KAPAK OLSUN VE ONLAR GİBİ DÜŞÜNENLERE S.SPORDAN BAHSETMEMESİ BENİ ÜZÜYOR BU GİBİ ZİHNİYETLER ARTIK DEĞİŞSİN VE BİZ TARAFTARLAR SESİMİZİ HERYERE DUYURALIM
BEYAZ KIRMIZI SİVAS.SPOR ANADOLU YILDIZI
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
BÖYLE SAÇMA BİR TEKLİFMİ OLUR YA UYANIKLARA BAK İZMİRDE SEYİRCİ AVANTAJINI ARKALARINA ALACAKLAR SİVASIMIZDAKİ İNSANLARDA SİVASSPORUMUZU SEYİR ETMEKTEN MAHRUM KALACAK İNŞALLAH YÖNETİM OYUNA GELMEZ
bir sivas lı olarak gs macını sivas ta izlemek istiyorum.. ali samiyen e kımse gelmıoor die macı izmire aldırıyor adamların da süperlig de takımı yok zaten çift takım tutuyorlar tabiki gelecekler.. fortis macının birisinde gs lilere 800 kişilik mı yer ayıracaklar?? hodri meydan gs hodri meydan.. sivastakı bazı ezik gs lilern de bu macı izlemesi gerekıoor onlarıda dusunun gelsinlerde gorsunler.......
ASLINDA İZMİRDE OYNANMASI BİZ İZMİRLİYİĞİDOLAR İÇİN ÇOK GÜZEL OLURDU FAKAT SİVASTAKİ HEMŞERİLERİMİZE AYIP OLUR SONUÇTA ONLAR DA BU ANI BEKLİYORLAR HAYIRLISI NEYSE O OLSUN OLURSA DA ALSANCAK STADINDA OLSUN KAPALI VE AÇIK BİZİM BALKON ONLARIN