Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!!
Alt 29.01.2009, 23:38   #51
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!!

Bencede alınmasın!

Bu konunun üstünde durulursa gerçekten çok güzel olur diye düşünüyorum.Yapılan yanlışların biletini zamanında kesersek iyi olur
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 23:48   #52
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
suo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özür Dilerim

Dün baktım maç sonucuna ; 1-1 diyordu , Galatasaray a kızdım ve kapattım internet i.

Sonra akşam işten gelince gazetelere bakayım dedim, gördüklerime ve duyduklarıma inanamadım.

Önce resmi sitenize girdim, forumlarınızı bulmak için.

Yoktu. Sonra google a alelacele sivasspor forum yazdım ve üye oldum.

Sanırım üyelik aktifleştirilmesi geç işlediğinden ötürü yeni konu açamıyorum. Ama bir şekilde yazmam lazım...

ÖZÜR DİLİYORUM sevgili Sivaslı kardeşlerim, insan müsvettelerinin yurt dışında ekmeğini kazanmaya çalışan bir sporcu üzerinden yapmaya çalıştıkları kafatasçılık ve bu ********liğe staddaki herkesi bulaştırma çabaları yüzünden özür diliyorum sizlerden, ne kıymeti kaldıysa...

Hoffenheim ın manşetlerden inmediği bir Almanya nın yanında 2. sene aynı başarısını tekrarlayan bir Sivas ı görmeyen görmek istemeyen oportünist , aman düzen bozulmasın, aman bize dokunmasıncı ********ler adına özür diliyorum.

Çatır çatır yenildiği maçtan sonra kural hatası yemini yutan gerizekalı popülist yöneticiler adına özür diliyorum.

İbişeviç in efsane olduğu Almanya da , sakatlanınca herkesin karalar bağladığı Almanya da, Mehmet Yıldız ı ancak Galatasaray transferiyle gündeme getiren ********ler adına özür diliyorum.

Fenerbahçe mi ?

Geçiniz, ben Galatasaraylıyım, hem de köküne kadar Galatasaraylıyım.
Biz yiğidolar alisamiyende bulunan herkesi aynı kefeye koymuyoruz inanıyorumki sizin gibi düşünen binlerce GS taraftarı vardır çok güzel ve yerinde tespitlerinize katılıyorum duyarlılığınız için teşekkürler
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 18:51   #53
çağhan
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çağhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BJK DE AYNI GS DE TARAFTARI DA

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.istanbulda yaşayan bir sivaslıyım.mesajı yazan arkadaşımız bu cümleyi kullanmış.ve sanırım hiç araştırmadan bakmadan yazmış.beşiktaşlı taraftarlar kendi forumlarında bas bas bağırıyolar.ırkçılık yapan gs taraftarını lanetliyoruz diye futbol federasyonunu göreve çağırıyolar ve bana göre gs nin sırf bu yüzden sahasının en az 5 maç kapanması lazım bakınız avrupaya zaragoza taraftarı etoya yaptığı ırkçı tezahuratlar nedeniyle takımının sahasının 6 maç kapanmasına yol açtı..sanırım diyceksiniz sen beşiktaş taraftarımısın.evet beşiktaş taraftarıyım.ama sivaslıyım..sivassporu tutmasamda memleketimin takımı olması nedeniyle diğerlerinden ayrı tutarım..şunu bilinki beşiktaş taraftarı bu konuda çok hassastır ve asla ırkçılık yapmaz...

saygılar.....
çağhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çağhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2009, 20:20   #54
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

arkadaşlar şude il bude il neden balili suçmu israilli olması insan olsun balili adamgibi adam ço u sıvaslı dan çok üstün insanız sıvaslı yız ırkcı olamayız şünkü insanız olabilir
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 20:26   #55
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

4 eylül stadına öz sivaslılar yani sivassporun her zaman yanında olanlar sivassporu desteklemeye gelenleri alınmasını ve istanbul yalakası olanları alınmamasını,istanbuldaki maçlara gittiğimizde fb,gs ve bjk taraftarlarının kendi takımımıza,teknik heyete ve futbolcularımıza ağıza alınmayacak küfürler ediyor.buna karşılık sivasdaki büyük denilen takımlarla oynadığımızda onların taraftarların alınmamasını isterim.ve istanbul yalaka takımlarını tutan sivasda oturan tüm sivaslıların kimliğini değiştermelerini tavsiye ediyorum.
Alt 31.01.2009, 01:51   #56
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

yazmısın arkadaş bunnun ali samiyeni var bu işburda bitsin yok samiyen felan yasenin karşında harhalde diyer anadolu takımı varsanıyorsun yemin ederim polat dahil sizi samiyene gömeriz akıllı olun
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2009, 12:08   #57
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
izmirliyiğido35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YÖNETİME DUYURULUR 3 ŞUBATTAKİ FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇINA GS TARAFTARI ALINMASIN.
MADEM ONLAR BİZLERİ ÇEKEMİYOLAR İSTANBULDAKİ MAÇLARIMIZDA HEP KÜFÜR SÖYLÜYORLAR LÜTFEN ALAMYIN....................... ...
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR

KİM NE DERSE DESİN BİZ BİZE YETERİZ SİVASLIM
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN
SAYGILAR...

FB'de öyle.Neden eksik söylüyorsunuz.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 12:38   #58
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
çağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.istanbulda yaşayan bir sivaslıyım.mesajı yazan arkadaşımız bu cümleyi kullanmış.ve sanırım hiç araştırmadan bakmadan yazmış.beşiktaşlı taraftarlar kendi forumlarında bas bas bağırıyolar.ırkçılık yapan gs taraftarını lanetliyoruz diye futbol federasyonunu göreve çağırıyolar ve bana göre gs nin sırf bu yüzden sahasının en az 5 maç kapanması lazım bakınız avrupaya zaragoza taraftarı etoya yaptığı ırkçı tezahuratlar nedeniyle takımının sahasının 6 maç kapanmasına yol açtı..sanırım diyceksiniz sen beşiktaş taraftarımısın.evet beşiktaş taraftarıyım.ama sivaslıyım..sivassporu tutmasamda memleketimin takımı olması nedeniyle diğerlerinden ayrı tutarım..şunu bilinki beşiktaş taraftarı bu konuda çok hassastır ve asla ırkçılık yapmaz...

saygılar.....
güzel kardeşim bjk de aynı gs de aynı derken yapılan küfürlerden söz ediyoruz futbol bu sonuçta yenmek de var yenilmekte SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR demi ama yenince çok iyi yenilince ana avrat küfür değildir.MAÇ BİTİMİNDE KENDİ TAKIMIN KAYBETSE BİLE RAKİBİ ALKIŞLAMAYI BİLECEKSİN.

unutma!!! BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN...
Alt 31.01.2009, 13:38   #59
çağhan
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çağhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyiğido35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel kardeşim bjk de aynı gs de aynı derken yapılan küfürlerden söz ediyoruz futbol bu sonuçta yenmek de var yenilmekte SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR demi ama yenince çok iyi yenilince ana avrat küfür değildir.MAÇ BİTİMİNDE KENDİ TAKIMIN KAYBETSE BİLE RAKİBİ ALKIŞLAMAYI BİLECEKSİN.

unutma!!! BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN...

peki kardeşim beşiktaşı inönüde yendiğiniz zaman beşiktaş taraftarı sizi alkışlamadımı sizi alkışlarla uğurlamadımı sadece bu sene 1 futbolcunuzun yapmış olduğu çirkin hareket yüzünden ortalık biraz gerildi.zaten beşiktaş sizi inönüde hiç yenemedi.ama her defasında alkışlarla uğurlayıp kendi takımıyla uğraştı yalansa yalan deyin.ve beşiktaşın göstermiş olduğu misafriperverliği size hiç bir istanbul takımı göstermemiştir.yukarıda bir arkadaşımız istanbul yalakası sivaslılar demiş.ben sivaslıyım ama beşiktaşlıyım.istanbulda doğup büyüdüm babalarım amcalarım hasta sivaslıdır.ne kendimi saklarım nede yalakalık yaparım.beşiktaş maçında gider beşiktaş tribünündeki yerimi alırım.babalarım amcalarımda sivas tribünündeki yerini alır.beşiktaş taraftarı ne sivasa nede sivas taraftarına hiçbir zaman küfür etmemiştir etti diyen varsa çıksın karşıma......

saygılar..
çağhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 14:20   #60
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
çağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
peki kardeşim beşiktaşı inönüde yendiğiniz zaman beşiktaş taraftarı sizi alkışlamadımı sizi alkışlarla uğurlamadımı sadece bu sene 1 futbolcunuzun yapmış olduğu çirkin hareket yüzünden ortalık biraz gerildi.zaten beşiktaş sizi inönüde hiç yenemedi.ama her defasında alkışlarla uğurlayıp kendi takımıyla uğraştı yalansa yalan deyin.ve beşiktaşın göstermiş olduğu misafriperverliği size hiç bir istanbul takımı göstermemiştir.yukarıda bir arkadaşımız istanbul yalakası sivaslılar demiş.ben sivaslıyım ama beşiktaşlıyım.istanbulda doğup büyüdüm babalarım amcalarım hasta sivaslıdır.ne kendimi saklarım nede yalakalık yaparım.beşiktaş maçında gider beşiktaş tribünündeki yerimi alırım.babalarım amcalarımda sivas tribünündeki yerini alır.beşiktaş taraftarı ne sivasa nede sivas taraftarına hiçbir zaman küfür etmemiştir etti diyen varsa çıksın karşıma......

saygılar..
zaten 30 dakika boyunca sivasli ayilar istanbulda ne arar tezahurati gecen sene edilmedi.. binlerce insan hep bir agizdan o kufuru etmedi. milyonlarca sivasli da bu kufurleri zaten dinlemedi.. sen haklisin kardesim..!!!
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alinmasin, eylÜle, taraftari