Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: iŞTE bÖYLE
Alt 01.02.2009, 17:30   #51
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: iŞTE bÖYLE

Alıntı:
kaysevas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım laflarına dikkat et. formalarından belli falan die. dikkatli konuş bu bir. Şu 71,5 milyonluk ülkede sizin şampiyonluğunuzu KAYSERİ halkı kadar hiç kimse istememiştir bu iki.
Geçen Sene Her İki Maçta da Açtığımız Pankartlarla Bunu İspatlamış Ve Tüm Ülkeye Gösterip Haber Olacak Kadar Centilmence Bir Harekette Bulunmuşuzdur bu Üç.
Bizim Teknik Adamımızdan Bahsediyorsunuz Trabzon ve GS yalakası Die ama kendi teknik direktörünüzün FEbe li oldugunu ve şampiyonluga oynadıgınız sezonda kendi eviniz de 4 tane yediğinizi ne çabuk unuttunuz bu dört.
Başkanınız Sayın Mecnun ODYAKMAZ' ın Febe Kongre Uyesi Oldugunu Unuttunuz mu bu beş.
Maç İstatiklerine bakanınız oldu mu bilmiyorum ama faul yapmakta Kayserispor ile aranızda ki farkı görürsünüz bu altı.
Hakemin ilk sarı kartına haksız diyenleri gördüm. bence de sarı kartta haksız. direk kırmızı gösterip ilk yarıda oyundan atması gerekirdi bu yedi.
Daha saymak isterdim ama yeter.
Şimdi Bunları Neden Söyledim diye bana kızacaksınız ama size kendi hazırladığımız pankartla bir kez daha mesaj vermek istiyorum.

Değerli Sivaslılar. Bu Kayserispor Taraftarlarınca Geçen Yıl Sivas Da Açılan Pankarttan Alıntıdır.

SİVASSPOR' UN ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ ŞANLI DURŞUNU YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ. İMZA: KAYSERİ HALKI.

SEVGİLERİMLE.
KUSURA BAKMA KAYSERILI DOSTUM KAYSERI HALKINA HIC BIR SÖZÜM YOKTUR ; BIZ SIVASLILAR OLARAK KAYSERIYI VE HALKINI COK SEVIYORUZ HER ZAMAN DOSTUZ DOST KALACAZ ; BIR SIVASLI OLARAK YANLISLARIM VARSA HEPINIZDEN ÖZÜR DILERIM
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: iŞTE bÖYLE
Alt 01.02.2009, 17:42   #52
kaysevas
Yeni Yiğido

5 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kaysevas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: iŞTE bÖYLE

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KUSURA BAKMA KAYSERILI DOSTUM KAYSERI HALKINA HIC BIR SÖZÜM YOKTUR ; BIZ SIVASLILAR OLARAK KAYSERIYI VE HALKINI COK SEVIYORUZ HER ZAMAN DOSTUZ DOST KALACAZ ; BIR SIVASLI OLARAK YANLISLARIM VARSA HEPINIZDEN ÖZÜR DILERIM
bunun kayserili olmamamla bir ilgisi yok. sadece bilmeniz gereken şeyler var. Sizin Duruşunuzu Her Zaman Destekledik.
Takımınızın Teknik Direktörü Sayın UYGUN Kendisini Ve Sivasspor' u sürekli olarak sadece Kayserispor' a rakip gördü. Her açıklamasında bunu belli etti. Ama biz buna rağmen sizi destekledik.
Şimdi maçtan sonra üyesi oldugum site formunda bu kadar ağır ithamları görünce çok sinirlendim ve Haklı Olduğumu Düşünüyorum. Arkadaşlar. Tarihimizi Hepimiz Çok İyi Biliyoruz. Bizim Size Olan Saygımızı Ne Tolunay KAFKAS, ne de Bülent UYGUN kaybedemez. Sivasspor KAYSERİSPOR Gibi Bir ANADOLU BEYİDİR ve BÖYLE DE KALACAKTIR: TOLUNAYLARLA, BÜLENTLERLE Bu Hiç Bir Zaman Değişmeyecektir. Sevgiler.
kaysevas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaysevas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçın Ardından
Alt 01.02.2009, 17:51   #53
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçın Ardından

Futbol'da rekabet olmadıkca hicbir güzellik olmaz biz oyunu cirkeflestirenlerden degiliz ayrıca bülent hocamızada söylediklerini haksız buluyorum o bizim asker bülentimiz gelelim tolunay bey ' e sizce yaptıgı kabul edilebilir biseymidir daha gencecik bir oyuncuya savasta saldırırrmıscasına giren futbolcuyu alnından öpmeside neyin nesi söyliycek söz bulamıyorum..
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2009, 18:04   #54
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tolunay hoca Trabzonu canından çok seviyor bildiğimiz gibi..
Bizim puan kaybımız Trabzonun işine yarayacağı için o da takımını sırf defans oynattı..
kardeşş. bülent uygunda fenerbahçeyi canından çok seviyor. bülent uygunun fener sevdası yüzünden geçen yıl şampiyonlar ligine gidemedik. galatasaraı fenerbahçe için yeneyim diye saldırdı. eğer beraberliğe oynasaydı ve berabere bitseydi geçen yıl şampiyonlar liginde oynayacaktı sivasspor.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2009, 18:46   #55
kaysevas
Yeni Yiğido

5 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kaysevas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kangallı58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbol'da rekabet olmadıkca hicbir güzellik olmaz biz oyunu cirkeflestirenlerden degiliz ayrıca bülent hocamızada söylediklerini haksız buluyorum o bizim asker bülentimiz gelelim tolunay bey ' e sizce yaptıgı kabul edilebilir biseymidir daha gencecik bir oyuncuya savasta saldırırrmıscasına giren futbolcuyu alnından öpmeside neyin nesi söyliycek söz bulamıyorum..
BEN TOLUNAYI SAVUNMADIM. YAZIMI BİR KEZ DAHA OKUMANIZI RİCA EDİYORUM. İKİNCİ HUSUS ASKER BÜLENT OLUNCA SİZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE UEFAYA KATILAMIYORSUNUZ ÖRNEĞİNİ YAŞADINIZ GEÇEN SENE. TOLUNAYIN GENÇ OYUNCUYU ÖPMESİ KONUSUNA GELİNCE; MARATON.COM DA BUNUNLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMASI VAR. BEN YAPTIĞI HAREKET İÇİN DEĞİL GENÇ VE GELECEK VADEDEN BİR OYUNCU DİYE BU HAREKETİ YAPTIM. İLK MAÇINDA ONU KAYBETMEK İSTEMEDİM. HAREKETİN NE KADAR SERT OLDUGUNU GÖRMEMİŞTİM. YOKSA CEZASINI İLK BEN VERİRDİM DİYE BİR AÇIKLAMASI VAR. BEN TOLUNAY HOCANIN İSTİFA ETMESİ TARAFTARI BİRİ OPLARAK DİYORUM Kİ, KİM OLURSA OLSUN HİÇ BİR HOCA ELİNDE Kİ YETENEKLİ OYUNCULARI KAYIBETMEK İSTEMEZ. TOLUNAYIN YAPTIGINI ELBETTE TASVİP ETMİYIRUM. AYNI BÜLENTİN KAYSERİSPOR HAKKINDA YAPTIĞI DÜŞMANCA YORUMLARI ETMEDİĞİM GİBİ. BUNU BU MAÇ İÇİN SÖYLEMİYORUM. GENEL OLARAK KONUŞTUM. SAYGILAR.
kaysevas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın