Cevap: Özür Dilerim!
Bak tolunay kardeşim..Sizin dönem teknik direktörlüğe başlayan futbolcular arasında şu anda en iyi durumda olan ses getiren ve zirveye oynayan akıllı bir tek bülent uygun dur.ve sizlerde bu çekememezliği yüreğinizde taşıyorsunuz.istiyorsunuzki ya bizim gibi olsun yada bizden kötü olsun.sizi geçtiği anda sizin düşmenınız oluyor.
Kardeşim ben sizlerden çok büyüğüm yaşça.senin bu yaptığın hiç bir kitapta iyilik olarak yazmaz.insanlık olarakta yazmaz.sen gerçek kişiliğini gösterdin.Oyuncuna dedinki biz bunların bileğini bükemeyiz sen ayaklarını kırmaya teşebbüs ettin iyi ettin alnından öpüyorum dedin.Böyle bir teknik drektörlük varmıdır be kardeşim.Bu insanlar senin gibi düşmanlık tohumu atanların yüzünden bir sürü futbol şehidi verdi.on yıllarda iki şehrin insanı birbirine düşmanca yaşadı. sen kişisel düşmenlıklarınla çekememezliklerinle bunları bir dahamı yaşatmak istiyorsun.Akıllı ol tolunay ben senin futbolculuğunuda bilirim.Sonunda pişman olacağın şeyleri yapma.iki komşu şehri birbirine düşürecek şeyler yapma.
|