Herkes o kadar güzel şeyler yazmışki.Aranızda yazarlara taş çıkaranlar bile var.Neden Sivasspor sorusunun cevabı kendimce basit.Sivaslıyım,ta içinden.Çifte Mineranin hemen yanındadır benim kayıtlı olduğum mahallem.Hayatımda görmediğim,ayak basmadığım ve yanından geçmediğim yerlerin takımlarını mı tutacağım!Bana göre Gs'yi desteklemek Real Madrid'i desteklemek kadar uzak.Fb'yi ya da Bjk'yi tutmak Chealse'yi tutmak kadar boş.Ben bu takımları sadece Türkiyeyi temsil ettikleri zaman desteklerim.
Çocukken hatırlıyorum da babamla birlikte Sivas'ın maçına giderdik.O zaman da çekirdekçiler vardı etrafta

Hep düşünürdüm bunca çekirdek kabuğunu kim temizleyecek diye.Üzülürdüm temizlikçilere.Sivas Demir Spor'un maçlarını da kaçırmazdık.Derken Sivasspor 2.lige yükseldi.Trt maçları verdiği zaman Sivasspor televizyona çıktı diye ayrı bir heyecan duyardım.Spor toto Sivasspor'un maçını listeye alınca Sivasspor büyük takımki onun maçını da aldılar derdim.Evet itiraf ediyorum Sivasspor süper ligde yokken ben de Bjk'yi tutuyordum.Ama şimdi Bjk'den 3 futbolcu bile sayamam,o kadar yabancıyım ve hatta uyuzum.İçimdeki Sivasspor sevgisi bambaşka.Yabancı arkadaşlarıma Sivas'tan ve Sivasspor'dan bahsediyorum.Süper ligin puan durumunu gösteriyorum.Where are you from? dediğim zaman dillerinin döndüğü kadarıyla Türkçe"Ben Sivaslıyım" diyorlar.En çokda "Niydiyon Gardaş" demelerini seviyorum

.Onlara kültürümüzü de öğreteceğim.Hele şu şampiyonluk bi gelsin gerisi kolay.