arkadaşlar bi maraton-kale arkası başlamış gidiyorsunuz..bağıracak taraftar olduktan sonra her yerden ses duyurulur..unutmayın ki Bursa taraftarı da kale arkasından destek veriyor..
Maraton önce Sivas diye bağırmayı öğrensin 90 dakika maç izliyorlar kafaları bir sağa bir sola ateşli taraftarların geneline bakın yerleri kale arkasıdır ha maratonda da olur ama öyle 30 kişi değil olacaksa en az 250 300 kişi ile olur ayrıca bizim şu andaki yerimizdede maratondan yankı yapıyor şu anda stadda bağırılabilecek en güzel yerdeyiz bunu herkes görüyor nedense bazı arkadaşlar göremiyor.Kim ne derse desin ne konuşursa konuşsun biz Yiğido Gençlik olarak ilk kurulduğumuz günden itibaren verdiğimiz desteği artırarak devam edeceğiz.Ayrıca 58. dakikadaki faaliyetlerimiz devam edecek ve bunu yakında bütün stada yaptıracaz İnşallah..
Yok abi ben su acidan dedim azgec arkadasimiz biz maratonu costuruyoruz maraton costu iste daha fazla olursak maratonda daha güzel ses cikar felan dedi bende dedim ha madem öyle o zaman bizimkilerde gecsin maratona oda yanlis anlasildi.
BUGUN RAHAT BİR MAÇ OLACAK İNŞ TOPÇULARIMIZ KAFALARINI TOPLARLAR
BENCE FARK VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
__________________ Bir Günde Lider Olmadıkki Bir Günde Tahttan İnelim!