Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

dostluk????????????????????
Alt 23.09.2005, 13:25   #51
devrim_can_58
Yeni Yiğido

devrim_can_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 devrim_can_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart dostluk????????????????????

ben her zaman dostluktan yanayım.ama deli_yiğidonun dediği gibiyse hep deplasmanlarda karşı tavır alıyolarsa bilemem tabiki.herkes dostluktan yanadır ama sadece yandaştır.için iç yüzünü biliyomusunuz bilemem.genede biz dost olmaya çalışalım onların tepkisi ne olur bilemem.onlar şekillendiricekler herşeyi

DOSTUN DOSTUNDUR DÜŞMANIN DÜŞMANIMDIR YİĞİDO
Alt 23.09.2005, 14:40   #52
kysmusti
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 kysmusti ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YavuzTheYigido Yazdı:
Sevgili Kayserili Arkadaslarim,
Elbetteki Takiminizin Galip Gelmesini Isteyeceksiniz.Bu Forumda Umut Ettiginiz Skorlari Yazacaksiniz.Bu En Dogal Hakkiniz.Bizde Kendi Sitemizde Aynisini Yapiyoruz.
Ama Lutfen Sagduyudan Ayrilmadan, Kiskirtici Yorumlar Yapmadan Goruslerimizi Yazalim.Rakip Takim Ve Taraftarlarini Rencide Edici Ifadelerde Bulunmak Ortami Germekten Baska Bir Ise Yaramaz.
Gecmisteki Olaylar Nedeniyle Butun Turkiye Medyasinin Gozu Her Iki Takimimizin (Sivasspor ve Erciyesspor) Uzerinde Olacak.PFDK Bu Sene Cok Titiz.Buyuk Para Cezalari Ve Saha Kapatma Cezalari Anadolu Takimlarina Karsi Daha Kolay Alinir Oldu.Burada Bize Dusen Gorev Onlara Bu Firsati Vermemektir.
Maca Gelince: Kim Kazanirsa Kazansin Dostluk Kazansin.Daha Ligin 7.Haftasi.Bir Yenilgi Ne Erciyesspor Icin Dunyanin Sonu Olur Nede Sivasspor Icin.Amaaaaaaaaaa
Eger Yanli Medyanin Suratina Bir CENTILMENLIK VE BARIS Tokati vurursak hepberaber, Iste O Zaman Dunya Gorur Bir Mactan Nasil 2 Galip Takimin Cikabilecegini!!
Macta Buyuk Bir Ihtimalle Berabere Biter.
Hepinize Saygi Ve Sevgiler.
Yavuz

işte bu. bunu yapmamız lazım. kutluyorum kardeşim. sivasspor sitesinden bütün arkadaşları bizim siteye davet et. bizde sizin siteye girelim, ve dostluk mesajları verelim. işte o zaman taraflı medyaya çok büyük bir şamar atmış oluruz. lütfen hadi sivas-erciyes elele. çünkü biz düşman değiliz aksine dayanışma içinde olmamız lazım.

o zaman taraflı medyaya bi osmanlı tokadı indirmiş oluruz.

hadi herkes için fair-play.

[SIZE=3]gelin düşman çatlatalım.[/SIZE]
kysmusti isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2005, 14:49   #53
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1239 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

biz sivaslıyız eskiler eskide galdı...herkez pazar günü görecek...olay çıkmasını isteyenlerde avuçlarını yalacak...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
olay çıkmayacakkkkkkkkkkk inadına
Alt 24.09.2005, 09:43   #54
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart olay çıkmayacakkkkkkkkkkk inadına

geçmişe mazi derler zaten o maçta kavga çıkmamış o tarihte kayseri stadının kapıları dışa değilde içe doğru açılıyormuş polisler bizimkilerin üzerine gelince bizimkilerin bir kısmı yere düşüp ezilmiş bir kısmıda kapının arkasında sıkışmış bu haberi olayı yaşayan kayseriliden öğrendim
koyu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YORUMSUZ
Alt 25.09.2005, 22:24   #55
sivaslibozo
Acemi Yiğido

sivaslibozo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 sivaslibozo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart YORUMSUZ

Valla ben bu konuda fikir beyan etmek istemiyorum, cünkü yine millet Celallenecek...
Alt 25.09.2005, 23:39   #56
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter

Alıntı:
revenge58 Nickli Üyeden Alıntı
insanlar intikam almak için kin gütmez,umutmamak için güder.Ben burada 37 kayserilinin de öldürülmesi gerektiğini söylemedim.sadece eskiden beri kardeş olduğumuzu söyleyenlere geçmişi hatırlatmak istedim.Ayrıc sürekli maç yapıcaz diye dost olmamız gerekmez roma-lazio,inter-ac.milan 100 yldır aynı şehirin takımı ama her macında kavga çıkar.
NE YANI DUSMANCA TAVIR ALIP BIRKERE DAHA 37 YIGIDONUN SEHIT OLMASINA MI SEBEP OLALIM??????????
YAPMAYIN ARKADASLAR BOYLE SEYLERLE UGRASMAYALIM.KAYSERIYLE DIGER DALLARDA YARISALIM.
Alt 25.09.2005, 23:45   #57
GuNaY
Gast

örnek almamız gereken bircok unsurları varken neden kötü bir tutum alalım??? gereğide yok bizi hicbiryere götürmez, yerimizde saymamızdan baska!!!
Alt 26.09.2005, 00:12   #58
develideportivo
Yeni Yiğido

develideportivo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 develideportivo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle böyle anlamlı bir konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Geçmişte yaşanmış üzücü bir olayı ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getirmek ne Sivas'ın ne de Kayseri'nin çıkarına değildir.

Bugünkü maçta birşeyler olacağını zannedenler avuçlarını yaladılar, hevesleri kursaklarında kaldı.

Maç hem skor açısından hem de seyir açısından dostça başladı dostça bitti. Her maçta olabilecek ufak tefek esprili atışmalardan başka hiçbir şey olmadı. 2.500 kadar Sivassporlu 90 dakika boyunca takımını güle oynaya desteklediler, Maç sonunda da Erciyes-Erciyes diye tezahürat yaptılar, helal olsun.

Bu siteye ilk kaydolduğumda yazdığım mesajı tekrar ediyor ve diyorum ki "dostlarınızı uzaklarda aramayın, onlar sizin yanıbaşınızda", aramızı bozmak isteyenlere ve kışkırtıcı mesajlar yazanlara fırsat vermeyelim.
Sivasspor da başarılı olsun, Kayserispor da, Erciyesspor da. Yani uzayan kol, bizden olsun..
Kayseri'den ve www.kayserispor.com dan SevgilerSaygılar...

Not: Maçta çektiğim fotoğrafları upload ettiğim zaman buraya yüklemeyi düşünüyorum.. Sizden foto ve görüntüler olursa onları da paylaşalım..
develideportivo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2005, 00:41   #59
GuNaY
Gast

Alıntı:
develideportivo Nickli Üyeden Alıntı
Not: Maçta çektiğim fotoğrafları upload ettiğim zaman buraya yüklemeyi düşünüyorum.. Sizden foto ve görüntüler olursa onları da paylaşalım..
gardas saolasın hoş tabiki bu sekilde paslaşmalar... vestel maçında başarılar... bizim gibi sizlerde yenersiniz ins
Alt 03.10.2005, 19:36   #60
sivas23
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 sivas23 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

.......[HAKARET VARDI SİLİNDİ].....
sivas23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla