Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 12.04.2009, 17:11   #51
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

1-0 olsun bizim olsun dediğimiz haftalara girmişken tam da böyle bir skorla maç kazanmak güzeldi doğrusu
darısı diğer maçların başına....
Alt 12.04.2009, 18:49   #52
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok düzgün oynamadık bence antalya daha iyi idi tum çok çalıştı ibrahimde çok iyi mehmet apo balili murat kötü beklenenin çok altında.digerleride normalin üstündeydi.seyirci golden sonra çok iyi.taraftar stadı dolduramadı.seyircinin hakeme tezahuratı ve antalya kümeye sloganı yersiz ve gereksizdi.herşeye ragmen üç puan çok iyi.konya evine kötü biz ordan galip geliriz.trabzonla zaten maçımız içerde puan vermeyiz.çünkü biz büyük maçlarda çokta zorlanmıyoruz.bir fb bizi çok kötü zorladı.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2009, 01:09   #53
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1111 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bunuda kazasiz atlattik konya macini sabirsizlikla bekliyorum
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2009, 12:46   #54
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maçın yıldızı kimdi ? Eee Tabiiki SEZER BADUR!!!

Maçın en kötüsü kimdi ? MehMet yıLdız

Maçta göze çarpanlar ? iLeride etkisiz Kalmamız

Ne gibi eksiklerimiz var ? iLeride Top Tutmakta ZorLanıyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? eii işte ne oLsun qüzeL mactı..eii eqLendik

Taraftar nasıldı ? qoLden Sonra MArarton Tribününde KoLtukLAr havada ucustu !!!NasıL oLduqunu Siz Düşünün!!!

Maç hakkında genel yorumunuz ? Burası Türkiye Dedirten ŞeyLer dönüyor ortaLıkta Kimse Bizim Şampiyon oLmamızı İstemiyor!!!
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2009, 21:18   #55
kurtun58
Acemi Yiğido

kurtun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 kurtun58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar

2 yildir sivasin maci denk gelmedi bana.cünkü ben almanyada yasiyorum yazin geliyorum lig bitmis oluyor,kisin geldim lige ara verildi.cok üzülüyordum maca gidemeyip doya doya tezahürat edemedigim icin.

gecen hafta acil isim cikti istanbulda,carsamba günüme kadar cok sükür isimi hallattim ve otübüse atladigim gibi yigodonun diyarina.icim icime sigmiyordu yillar sonra da olsa sivasin macini seyredecektim.otübüsten inip anamin elini öptükten sonra bir akrabamla birlikte dogru tesislere gittim.inanin cok heyecanliydim sagolsun hepsiylede resim cekindim .hepside bir birinden efendi insanlar

ve cuma günü köyüme gittim arkadaslarimla mangal keyfi yaptik.muhtesem bir hava vardi günesli ,serin.bence dünyanin en güzel yeri benim köyüm.ben avrupada bir cok sehir gördüm ama inanin en güzel yer benim köyüm.cünkü orda mutluyum.
mac günü geldi catti.saat 1 de stattaydim.sivas akin akin 4 eylüle akiyordu.sirf cekirdekci olamamk icin özledigim halde cekirdek almadim cünkü macin sonuna kadar bagirmaliydim. ama sunuda söylemeliyim sehirde öyle cokta bir sampiyonluk havasi yok sivasspor bayragi bile tek tük vardi.bir koceeli,bir bursa buralarda olsa herhalde o sehir yikilirdi.her neyse stata girdim nihayet yillar sonar 4 eylüldeydim .stata bayagi güzel olmus
mac basladiginda hayel kirikligina ugradim statta cok bosluklar vardi ve insanlar oturuyordu belki 10 bin kisi vardi ama toplasan 100 kisi anca bagiriyordu.2-3 kisi insanlara yalvariyordu adeta bagirmalari icin.yok böyle bir sey ya maca geliyorsun oturuyor cekirdek yiyiorsun ,kalkip bagirmak ayipmis gibi hareket ediyorsun.insan isyan ediyor.ben yurt disinda yasadigim halde sivasin 1 ciligine o kadar heveslenen baska sehir insani varki.onlar bile tv karsisinda ordakilerinden daha fazla bagiriyorlar.

ve sonunda 86 ci dk gol geldiginde öndekilerin üzerine atlamisim.kendime geldigimde 3 sira asagidaydim olsun onlar da benim kardesim biz yigidoyuz.cok mutluydum mactan sonar 7 de istanbul otübüsüne atladim ve pazar günü aksam almanyadaydim .pasaport konrolünde almanpolisi neden sesin cikmiyor dediginde sadece boynumdaki sivasspor kaskolunu gösterdim.güldü.hala sesim cok az olsun sivasima feda olsun belkide hayatim en güzel 1 haftasiydi

ordaki arkadaslara sesleniyorum,lütfen maclara gdin.adam kahveye gidiyor maca gitmyior.1 paket sigara parasi ya.

orda ilk defa duydugun jelatini acilmamis laflari ,küfürleri arkadaslara anlatip gülüyoruz.

insallah bu sene sampiyonn anadoludan
kurtun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı