Alıntı:
dimitar Nickli Üyeden Alıntı
Bursanın canı yok mu Antalyada o saatte oynuyor?Bazı kişiler utanmasa Antep bize maçı niye satmadı diyecek.Maçı izlemeden niye konuşuyorsunuz.Gel kendi kalene gol at,git Betoya 2 kişinin arasından kafa vurdur sonra gel hani Anadolu kardeşti niye bize maçı satmadılar de olacak iş değil.Bu nasıl bir zihniyet,Antep ne yapsaydı şampiyon anadoludan çıksın diye maçı mı satsaydı?Onurdan şereften taviz vermeyen insanlarız Antep maçı vermedi diye sitem ediyoruz.Yazık.
|
Aynen katiliyorum sana kardesim, agzina saglik, ikinci yariya havlu atmis vaziyette sahaya ciktik, Antep e bir kelime lafim yok, tabiiki oynayacaklardi...
gecen haftaki TS maciyla bugünkü macin arasinda daglar kadar fark vardi, ayaga pas yok gibi azdi ikinci yari, sisirme toplarla rakip sahaya yönelmeye calistik ve basarili olamadik, sonuc ortada !!!
Eger yenemiyorsan, hic olmazsa yenilme, ama bugün bu zihniyet bizim takimizda cok uzaklardaydi, heralde Sivasta unutulmus...
Söyleyecek kelime bulamiyorum baska, 15 hafta Lider ol son 4 haftada bjk a kaptir, fener-bjk maci 15 dak sonra baslayacak, ins ben yanilirim ama bjk fenere maalesef yakisani yapacak.....