Alıntı:
sabanoh Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bize forvet yada ofansif orta saha yerine 1 yada 2 defans oyuncu ve bir ön libero alinsa daha iyi olmaz mi?
Omotoyossi iyi bir oyuncuya benziyor fakat ona pas verecek kimse olmazsa oda kamanan gibi hiç bir varlik gösteremez.
Bulent hoca bugün 1 oyuncu alacagiz diyordu ona çok kizmistim.
Bize 1 degil 3 yada 4 oyuncu lazim.
Bilicanin getirdigi 2.5m€ yu herhalde kasalarina koyacaklar .O parayla iyi 2 oyuncu alinir .
Sampiyonlar ligine her sene gidemeyiz, bu sene paraya kiymassa yönetim,hiç katilmiyalim daha iyi.
8tas, cincon ,f5,ibb,bursa çok iyi ve yerinde transferler yapti .Biz ise daha defans oyuncusu alamiyoruz.
Bilica hariç bu takimdan herkes gidebilirdi ama bilica gitti f5 e ve belese, çok üzüldüm.
Insallah,Sivasspor sampiyonlar ligine yada avrupa kupasina katilir da bir basariyi elde eder yoksa koca bir sene bosa gitmis olur.
Bu arada agbetu tumun yerini dolduramaz,hiç pres etmiyor.
|
Degerli hemsehrim sana özellikle 2 konuda tam katiliyorum
1-Omotoyossi nin etkili olmasini basta takimdakiler istemeyecek oynatmiyacaklar tipki kamanan yaptiklari gibi diyorsun.Katiliyorum yapacaklar.
2.Bilica haricinde herkes satilabilirdi tesbitlerine katiliyorum. ama artik yapacak bir sey yok
Hersey Külübün cikari ve menfati icindir diye yazilar yaziyor yerel yazarlarimiz.
Basari ve hedef önemsenmiyor.
Agbetu icinse bir seyler söylemenin erken oldugunu düsünüyorum tabiki ilk izlenimlerle yola cikarsak bu konudada hakli oldugun bir gercek.