Cevap: Anderlecht: 3 - SİVASSPOR: 0
yav benim sizden tek ricaa yazdığım bütün yorumları okumanız.yazdıklarımdan dolayı beni onursuz ilan ettiler.YASİN in bırak şampiyonlar ligi 2 lig topcusu bile olamayacağını söyledim,maçtaki oynadığı futbol ortada,Bülent UYGUN sivaslıları uyutuyor dedim sonu. ortada,Sivassporun ortasahasında ibrahim dağaşan gibi neidüğü belli olmayan bir adam var gidip amatör ligde oynasın dedim sonuç ortada,ermanla ersen martinin bu ligde kurtarıcı olamayacağını söyledim sonuç ortada,sivassporun geçen yıl güzel top oynayarak aldığı bir tek maç söyleyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım dedim topa tutuldum ben hep dedim kötü oynayarak kazanmaktansa iyi oynayarak kaybetmeye razıyım dedim ve bu günkü hezimet geçmişteki kötü futbolun eseri.oynamadan kazan şakşakla ve bu gün hezimet. bu çok doğal. bizim sivas iyi bir pazar. hangi ürün için. bu ürün ün adı : HAYAL... ve bu ürünün en büyük alıcısıda sivasllılar. satıcısı bülent uygun. aslında iyi bi satıcı değil ama bizim sivaslılar gözleri kapalı ne aldıklarını bilmiyorlar yinede hayal ürünüyle mutlu oluyorlar.
|