Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
yav hocam ara sıra yazılarını okuyorum da. senin kendinle çelişeceğini hiç düşünmezdim. bülent uygunun spordaki sivasspordaki uygulamalarıyla senin dünyaa görüşün çok zıt ve sen savunucucun. enteresan.dikkat et bülent uygunla zıt demiyorum. bülentin uy7gulamalarıyla diyorum. yenii krallık,şıhlık,reislik gibi sivasspor benim diyor herkes bana itaat etsin diyor,sivaslının hesap sormaya hakkı yok diyor ama sen acayip savunucusu olmuuşsun.bende buna şapka çıkarırım.
|
ilke ve disiplin insanı olarak kişisel olarak aynı dünya görüşlerini benimsemesemde sivas gibi 3 kuruş bütçeyle varlığını ispata çalışan bir camiaya kattıklarını görünce emeğe saygı duyarım, emek en yüce değerdir derim , kendimle niye çelişmişim onuda anlamış değilim 65 haftadır bu takımın başında bu adam olmazları oldurmuşsa bende henüz kredisi vardır kolay kolay tükenmez, dünya görüşü ve sylemleri bazan benim de hoşuma gitmiyor ama söyleme tarzı ve söylediklerinin arkasında duruşu , mücadelesi benim hoşuma gidiyor takdir ediyorum, ama senin gibi herşeye ak kara diye bakmadığım için sizin beni anlayamadığınıza şaşmadım