Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olaylı İdman
Alt 31.07.2009, 15:33   #51
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Olaylı İdman

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 sms bile yollamayanların salya sümük hocaya ve takıma saldırmalarını kınıyorum, ne verdin ki ne istiyosun
yav hocam ara sıra yazılarını okuyorum da. senin kendinle çelişeceğini hiç düşünmezdim. bülent uygunun spordaki sivasspordaki uygulamalarıyla senin dünyaa görüşün çok zıt ve sen savunucucun. enteresan.dikkat et bülent uygunla zıt demiyorum. bülentin uy7gulamalarıyla diyorum. yenii krallık,şıhlık,reislik gibi sivasspor benim diyor herkes bana itaat etsin diyor,sivaslının hesap sormaya hakkı yok diyor ama sen acayip savunucusu olmuuşsun.bende buna şapka çıkarırım.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 15:56   #52
muhammedfatih
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhammedfatih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iki maç daha gitse demekki orayı madımağa çevirecek öylemi her sivaslı sivassporlu değil , o yüzden her kapıya dayanan her istediğinden hesap sormaya kalkarsa bu işin sonu kötü, eni konu futbol maçı beyler tartıştığımız memleket meselesi değil, bastır parayı al futbolcuyu oynar yok öyle bir dava , öyle olsa sivas ekolü olmazdı, chealse, barcelona , bayer, fener gs, her sene siler süpürüdü kupaları takım olmak başka bişey arkadaşlar, zamanla takım oturur, yanyana oynaya oynaya takım takım kimliği kazanır buda zaman ister sabır ister ve en önemlisi akıllı taraftar ister

önemli not
ikinci bir trabzon olmaya gerek yok
herşeye kazan kaldıran taraftar taraftar değildir
o taraftarda sivasspor taraftarı hiç değildir

Sadece smsle mi taraftar olnuyo beyefendi.tamam bu olayi tasvip etmiyorum ama sizede sorayim peki Sivas ve Sivasspor icin smsden baska ne yaptinizda sadece kendinizin Sivasspor uzerinde hakkiniz oldugunu mu ima ediyorsunuz?Madimak felan yazarakta milleti tahrik etmetin.Merak etme Sivasli her zaman buyugunu kucugunu takimini bilir.Olmus bi tatsizlik kapanir biter.Ama sizin gibi boyle basit seylerin altinda buyuk seyler arayan tehditkar insanlar oldugu surece Sivas ve Sivasspor bi yere gelemez!Sivassporda Sivas icin bi aractir bunuda unutmayin!!!ve ikide bir su madimak olayini milletin onune isitip isitip surmeyin!
muhammedfatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı muhammedfatih'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.07.2009, 15:58   #53
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne demek kımsenın sıvas spora kızmaya yada sıtem etmeye hakkı yok bu takım senın babanın malımı bulent hoca bu gune kadar hıc ses cıkarmadı bu taraftar şampıyonlugu 2 senedır son haftalarda BASKALARINA KAPTIRDIN bazı maclarda akıl almaz hatalar yaptıgını tum turkıye bılıyor bızım sana olan saygımız sadece tutkunu oldugumuız takımımızın hocası olman bu demek olmuyorkı sana hıc elestırıde bulunulmayacak bu taraftarın ıcınde bırıktırdıgı sıkıntıları tepkı olarak yansıtsaydı senın o takım degıl sadece o sehırdede fazla mazın olmazdı kendını hıc dokunulmaz zannetme HERKES BIR GUN MAHŞERDE HESAP VERECEK MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 16:08   #54
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav hocam ara sıra yazılarını okuyorum da. senin kendinle çelişeceğini hiç düşünmezdim. bülent uygunun spordaki sivasspordaki uygulamalarıyla senin dünyaa görüşün çok zıt ve sen savunucucun. enteresan.dikkat et bülent uygunla zıt demiyorum. bülentin uy7gulamalarıyla diyorum. yenii krallık,şıhlık,reislik gibi sivasspor benim diyor herkes bana itaat etsin diyor,sivaslının hesap sormaya hakkı yok diyor ama sen acayip savunucusu olmuuşsun.bende buna şapka çıkarırım.
ilke ve disiplin insanı olarak kişisel olarak aynı dünya görüşlerini benimsemesemde sivas gibi 3 kuruş bütçeyle varlığını ispata çalışan bir camiaya kattıklarını görünce emeğe saygı duyarım, emek en yüce değerdir derim , kendimle niye çelişmişim onuda anlamış değilim 65 haftadır bu takımın başında bu adam olmazları oldurmuşsa bende henüz kredisi vardır kolay kolay tükenmez, dünya görüşü ve sylemleri bazan benim de hoşuma gitmiyor ama söyleme tarzı ve söylediklerinin arkasında duruşu , mücadelesi benim hoşuma gidiyor takdir ediyorum, ama senin gibi herşeye ak kara diye bakmadığım için sizin beni anlayamadığınıza şaşmadım
Bu Konuda abircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2009, 16:10   #55
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
muhammedfatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sadece smsle mi taraftar olnuyo beyefendi.tamam bu olayi tasvip etmiyorum ama sizede sorayim peki Sivas ve Sivasspor icin smsden baska ne yaptinizda sadece kendinizin Sivasspor uzerinde hakkiniz oldugunu mu ima ediyorsunuz?Madimak felan yazarakta milleti tahrik etmetin.Merak etme Sivasli her zaman buyugunu kucugunu takimini bilir.Olmus bi tatsizlik kapanir biter.Ama sizin gibi boyle basit seylerin altinda buyuk seyler arayan tehditkar insanlar oldugu surece Sivas ve Sivasspor bi yere gelemez!Sivassporda Sivas icin bi aractir bunuda unutmayin!!!ve ikide bir su madimak olayini milletin onune isitip isitip surmeyin!
4 yıldır kimim kim olduğum belli , bir daah anlatmaya gerek yok uyarıyı alan alır arkadaşım , yaşadığımız tecrübeleri bildiğimizden laf ediyoruz, milleti gaza getirmenin alemi yok, antrenman sahasında gidip hesap sormalar başlarsa bunun sonu gelmez, bu hesabı sezon sonunda ancak yönetim sorar
Bu Konuda abircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2009, 17:01   #56
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1123 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hickimse cikipta benim nasil taraftar oldugumu elestiremez,bu aynen para ile imanin kimde olgunu anlamak kadar zordur,o taraftara hak veriyorum
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2009, 17:50   #57
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bazi arkadaslari anlamada gercekten zorluk cekiyorum. taraftar sitesinde Taraftarlik tartmaya kalkiyorlar.sanki yaratilan tüm degerleri kendileri yaratmis baska kimsenin emegi olmamis gibi davraniyorlar. bunuda yaparken taraftar sitesinde taraftari yerden yere vurarak taraftarin cokda gerekli olmadigini düsünerek yapiyorlar.

Bunlari duyan gercekten sanki maca gelen tüm taraftarin bilet paralarini bunlar vermis üzerindeki ürünleri bunlar hediye etmis sanirsin.

Toplasan sirtini sivazladiklari ile sayilari 100 kisiyi gecmiyecegini hesap da edemiyorlar. kaldiki bu 100 kisinin 50 tanesi para ile isini yapan maasli kesimlerdir.kalan 50 kiside onlarin yakininda olan kesimdir.bu kesim herseyin sahibi kendsi saniyor.ne camianin agirligini tasiyorlar nede Camia olduklarinin farkindalar.eger bunun Farkinda olsalar Taraftarla didismek celiski ve sorunlari derinlestirmek yerine. bu tip olumsuz durumlarin ve dengesizliklerin olmamasi adina. Takim Taraftarligi mantigi tepkilerini dile getirirler.

Ben inaniyorumki cikip Taraftar olarak bize küfür bile edilse burda bazilari
yav ne var etti ise etti diyecek.

Burada Terazi elinde Taraftarligi tartmaya kalkanlar hala kendilerinin emegini katkilarini hafife almiyorum ama katilan herseyin sadece kendilerin katkisi olmadigin farkinda degiller. Tekrar ediyorum camia olarak zorlu bir sürecden geciyoruz. Sampiyonluk meselesinde provakatif söylevlerle birileri Faturayi taraftara kesip kendi hatalarini örtmek istedi Simdide böylesi zor sürecte Taraftar üzerinden Tartisma yürütmek ve hatalarin eksiklerin kisaca beceriksizligin faturasini Kimse Sivasli taraftara kesmeye kalmasin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2009, 18:36   #58
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

taraftarımız tamam bir yanlış yapmış olabilir ama kulubümüzü yöneten kişilerinde biraz profosyonel olması lazım saha dışındakilere kulaklarını tıkayacakalar hollandada saha kenarı sataşma kavga sivasda saha kenarı kavga iki gün sonra deplasmandadamı kavga edeceksiniz bülent hocanın yardımcılarına gereken uyarıyı vermesi lazım
sayın bülent hocanında biraz susması lazım kimse sivassporun sahibi değildir sivassporun tek sahibi vardır sivasspor taraftarı kendileri profosyonel bu kulupden para alarak evlerinin geçimlerini sağlıyorlar bir nevi o kulubun işçileri
biz ise üste para vererek kulubumüzü seviyoruz
sivasspor taraftarını kimse azarlayamaz iki gün sonra bu taraftar yeter dedinmi iş biter
elbette eleştireceğiz bülent hoca iki gün önce panelden panele giderken biz yoktuk sen vardın kaymağını yiyorsan eziyetinide çekeceksin
sen sivasspor taraftarı kadar saf iyi niyetli uslu bir taraftar bulamassın
yani kulupde bir tane alt yapıda sivaslı kişi koymadınız nerdeyse kulup çalışanlarınıda dışardan getireceksiniz elinizde olsa dışardan taraftar getirip trübün yapacaksınız lütfen yeter size gösterilen saygıya biraz sevgi gösterin başkada birşey istemiyoruz
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 19:00   #59
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

adam orda takımını korumuş.. helal olsun bülent hocaya...
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 19:01   #60
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne demek kimsenin hakkı yok? siz gidin adrerlethten 5 yiyin bizi trabzonlu taraftarlara rezil et sonrada çık kimsenin hakkı yok de önce takımın içindeki futboldan anlamayan yasinle onuru gör ben diyeyimki sen haklısın
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
olaylı, İdman