Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.10.2005, 20:33   #51
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1310 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

İLK ADIMI SİTEMİZ ATTI ....HAYIRLI OLSUN ORHAN_NİLAY YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2005, 16:07   #52
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
esenyurtlu_nail Nickli Üyeden Alıntı
SİVASSPORA FAYDALI KİM OLURSA BAYAN ERKEK HİÇ FARKETMEZ YETERKİ FAYDASI DOKUNSUN

nail abi bence en objektif yanıt buydu...diğer tepkili arkadaşları kınıyorum ve cevap vermeye bile layık bulmuyorum....
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2005, 05:51   #53
zubiceman28
Yeni Yiğido

zubiceman28 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 zubiceman28 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bir Giresunspor taraftari oldugum halde forumunuzu uzun zamandir takip ediyorum (Dedemin babasi Sivastan Giresuna gelmis ve cerkesdir, samimi oldugum bircok arkadasimda sivasli belkide bu nedenle) gercekten turkcell super ligine renk katan bir takimsiniz insallah dahada iyi olacaksiniz takiminizla gurur duyun derim 1995 yilinda 3. ligde oynuyordunuz cok iyi bir cikis yakaladiniz yonetiminiz ve taraftariniz gercekten cok saglam.
Site modetorlerinden gunay yazilarini okudugum kadariyla cok efendi biri ben bu foruma uye oldugumda bana ilk hosgeldin diyenlerdendir aslinda tum bunlari buraya yazmayacaktim ancak sivasspor.com web safyasi forumu olarak benim bildigim ilk anadolu klubu bayan modetorune sahipsiniz ORHAN_NILAY hanima bende basarilar diliyorum insallah futbolla ilgilenen bayan sayisi dahada artar ve holiganizmin onune gecilir (en azindan artik tuttugumuz takimlarin tum maclarini seyircili olarak izleme sansi buluruz).
Forumdaki tum yigido ve yigide kardeslerime selamlarimi iletiyorum.
zubiceman28 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2005, 07:33   #54
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
İLK ADIMI SİTEMİZ ATTI ....HAYIRLI OLSUN ORHAN_NİLAY YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM..
Çok teşekkür ederim Onur, sağolasın.
Alt 28.10.2005, 07:41   #55
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
zubiceman28 Nickli Üyeden Alıntı
Bir Giresunspor taraftari oldugum halde forumunuzu uzun zamandir takip ediyorum (Dedemin babasi Sivastan Giresuna gelmis ve cerkesdir, samimi oldugum bircok arkadasimda sivasli belkide bu nedenle) gercekten turkcell super ligine renk katan bir takimsiniz insallah dahada iyi olacaksiniz takiminizla gurur duyun derim 1995 yilinda 3. ligde oynuyordunuz cok iyi bir cikis yakaladiniz yonetiminiz ve taraftariniz gercekten cok saglam.
Site modetorlerinden gunay yazilarini okudugum kadariyla cok efendi biri ben bu foruma uye oldugumda bana ilk hosgeldin diyenlerdendir aslinda tum bunlari buraya yazmayacaktim ancak sivasspor.com web safyasi forumu olarak benim bildigim ilk anadolu klubu bayan modetorune sahipsiniz ORHAN_NILAY hanima bende basarilar diliyorum insallah futbolla ilgilenen bayan sayisi dahada artar ve holiganizmin onune gecilir (en azindan artik tuttugumuz takimlarin tum maclarini seyircili olarak izleme sansi buluruz).
Forumdaki tum yigido ve yigide kardeslerime selamlarimi iletiyorum.
Arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bayanların futbola ilgilerinin
artmasını. Stadyumlarda ve Sitemizde daha fazla aktif bayan görmeyi ümit ediyorum.
Alt 05.11.2005, 00:01   #56
münferitgirl
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 münferitgirl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ay ben bi bayan taraftar olaraktan hemi de futboldan anlayan biri olarka en azından ofsaytın ne olduğunu biliyorum....ve sivassporumuzun da güzel bi yere glemesi için yönetimde görev alınabileceğimizi düşünüoyoruz...
münferitgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2005, 00:04   #57
yigidogirl9
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 yigidogirl9 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sarışın olabilerim ama futboldan anlarem. Kanımca kesin lazımdır bir hanım yönetici... Adayımdır duyurulur...
yigidogirl9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2005, 00:21   #58
yigidogirl9
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 yigidogirl9 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yusuf_07 Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞ Bİ ÖRNEKTE BENDEN.FENERİUM PROJESİNİ İLK ORTAYA ATAN FENERBAHÇE ASBAŞKANI ZEYNEP SABANCI VE ŞUAN Kİ FENERİUM UN DURUMUNU GÖRÜYORUZ.........BENCE KESİNLİKLE BAYANLAR YÖNETİMDE OLMALI.

KESİNLİKLE KATILIYORUM YİĞİDO GARDAŞIMA...
yigidogirl9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2005, 00:46   #59
münferitgirl
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 münferitgirl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bir de belki bizim de bigün sivasıumumuz olur..ne güsel olur..hem kulübe destek oluruz...
münferitgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2005, 00:52   #60
ölümüne_sivaslı
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 ölümüne_sivaslı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

la ne o öyle sivasıumus falan bozar bizi
ölümüne_sivaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla