Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bir Düşüş Öyküsü
Alt 03.09.2009, 14:37   #1
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bir Düşüş Öyküsü

bu yazısı çok güzel ama ben yine de bu adamın diğer yorumlarını hiç beğenmiyorum.ama bu yazıda bülent hocaya yapılan terbiyesizlik hakkındaki yorumu çok doğru.bülent uygun onu hak etmedi.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fatihtuztas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.09.2009, 15:07   #2
kartalyiğido
Acemi Yiğido

kartalyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 kartalyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Genelleme yaparken usluba dikkat edelim. Terbiyesizlik ne demek olmadı Zeki Çol, bazı taraftarlar terbiyesizlik etti desen hadi onlar cevaplarını versin, taraftarın tamamına böyle bir uslup olmadı, sizede yakışmaz terbiyesizlik, bizede yakışmaz, lütfen genelleme yapmayalım dikkatli olalım
kartalyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kartalyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.09.2009, 15:45   #3
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bana göre şöyle bir durum var.Bu takımın buralara kadar gelmesinde herkes bir tutturmuş Bülent hoca'dır gidiyor.Sanki herşey Bülent Hoca sayesinde olmuş onun sayesinde bitmiş.Zeki Çol'un da bu konuda bazı eksik bilgileri var.

Bu takım Mecnun Başkan'ın yönetime gelmesiyle büyük bir çıkış trendi yaşadı.Başkanın yönetime geldiği ilk sene İsmail Kartal yönetiminde sivasspor şampiyon olarak süper lige terfi etti.Bu sivasspor tarihinde bir ilk olarak göze çarpmaktadır.Burada Mecnun Başkanımızın yönetiminde sivassporun çok iyi yönetileceği ve başarıların gelebileceği bu şampiyonlukla kanıtlanmış oldu.Daha sonra süper lige çıkılmasıyla birlikte iki yabancı hoca ile( lorant ve karol pecze) çalışıldı.Ancak süper lige yeni çıkan bir takım için bu çok yabancı bir durumdu.Bir kan uyuşukluğu oluşmadı, oluşması da beklenemezdi zaten.Bu şekilde yönetim-teknik heyet bütünleşmesi sağlanamadı.Daha sonra bu hatadan ders alınarak yerli hocaya dönüldü ve Bülent Hoca takımın başına getirildi.Bülent Hoca'nın avantajı bu takımı, camiayı ve şehri çok iyi tanımasıydı.Kendisini geliştirebilmesi için abi olarak gördüğü Mecnun Başkan kendisine her türlü ortamı hazırladı.Şehir ve şehirdeki insanlar da kendisini çok iyi tanıdıklarından hep destek verdiler.Yaptığı yanlış hareketlerde, davranışlarda seslerini çıkarmadılar.Bülent Hoca da bu özgür ortamda her istediğini rahatlıkla yapabildi.
Yani buradaki başarıyı ortaya çıkaran etkenlerin sadece Bülent Hoca olduğunu söyleyerek çok kişiye haksızlık etmiş oluruz.Burada o beğenmediğiniz taraftarın önemli bir etkisi olmuştur.Mecnun başkanımızın başkanlığındaki yönetimimizin etkisi olmuştur ve ayrıca Bülent Hoca 'nın daha önce sivası bilmesi ve tanıması bunda önemli bir etken olmuştur.Bu etkenler biraraya gelince başarı da kaçınılmaz olmuştur.
Şimdi durum nereye geldi kısaca analiz edersek, Bülent Hoca tüm bu başarıyı kendisi sahiplenerek bu konuda çok büyük bir bencillik yaptığını ortaya çıkarmıştır.Neden mi diyorum?
Çünkü Bülent Hoca'nın demeçlerinde ben şunu görüyorum.Bu takım 6 sene önce nerdeydi şimdi biz nerelere getirdik.Bunlar söylenecek laflar değil.
Bu yüzdendir ki Bülent Hoca 'ya karşı daha önce yurdun genelinde oluşan antipati artık sivasspor taraftarında da iyiden iyiye kendini göstermeye başlamıştır.Ayrıca ben Bülent Hoca'nın ağzından "Sivassporumuz" diyerek bahsettiğini hiç duymadım.Nedendir bilinmez sürekli bu konularda mesafeli durdu.Yani başarının önemli etkenlerinden biri olan taraftar desteğini yavaşa yavaş kaybetmeye başladı Bülent Hoca.
Ben tespitlerime dayanarak şunu söyleyeceğim;
Bu takımın başına Mecnun Başkan kendi tanıdığı yakın çevresinden tabi futbolle uğraşan kimi getirirse getirsin bu takım başarılı olur.Yeterki yabancı olmasın ve Mecnun başkanla aralarında bir samimiyet olsun gerisi önemli değil.Çünkü bir İsmail Kartal örneği ve son olarak da Bülent Hoca örneği var.
Dolayısıyla ben bu başarının daha çok Mecnun Başkan ve yönetimin eseri olduğuna inanıyorum...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kasko'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.09.2009, 16:54   #4
58musab58
Acemi Yiğido

46 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 58musab58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok güzel yazmış ellerine sağlık...bülent uyguna tepki gösterenler onun kötü teknik adam olduğundan değil gidişat ii değil onun için biraz silkinip takımın kendine gelmesi için..
58musab58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2009, 17:12   #5
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son uc hafta bulen hoca hata yapmadı bence butun yonetım olarak rehavete kapıldılar o yuzden sampıyonluk gıttı bırazda son ıkı hafta formsuzluk tabıkı
Alt 03.09.2009, 17:40   #6
makebu
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 makebu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bülent hoca bazılarıına göre hatalı olabilir ama sezon uzun çok şey değişecek....
en büyük değişim sivasspor da olacaktır.bülent uyguna tam destek.

saygılarımla...
makebu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2009, 17:50   #7
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Zeki Çöl ün yazıları içinde bulunduğumuz durumu ortaya koyuyor.Gecen yıldı galiba Türkcel süper ligde en uzun zaman görev yapan hocaların başında Bülent Uygun geliyordu..Demekki taraftar uzun süredir hep olumlu tepki vermiş hocaya..Sayın Çöl bırakında üç haftada sıfır çekmiş hele hele Trabzon ve de Diyarbakıra evinde mağlup olmuşsun..Ne yapacaktı taraftar tepkisini vermeyecekmiydi...Gecen yıl başarılarından dolayı maçlarda taraftarın takıma sahip çıkılmadığı, yazıldı ,çizildi söylendi..Bu yılda tepki veriyosun yine kimseye yaranamıyosun...Bülent hocanında artık bu saatten sonra takıma fayda vermesi lazım artık yetti...Kendisi son kredilierini kullanıyor..Ha bu ara unutmadan Sivasspor kimsenin sığınacağı bir liman değil..Kamuoyunda adı çetelerle anılan bilmem karanlık işlere bulaşmış kişilerin Sivassporda ki sıfatları ne olursa olsun kendilerine dikkat etmelidirler.Burası kimsenin ne kaçacağı nede kurtulacağı birer liman değildir,..
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda okkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.09.2009, 18:47   #8
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

aynen katılıyorum sımdıye kadar bızı getıren adam o
cok fazla konusan morınho dan bıle abartılı ve anlamsız acıklamalar yapanda o

ama su var sıvasspor a gelmıs gecmıs en buyuk hocaların basında gelır ve kımse nın onu ıstıfaya cagıraya hakkı yok
Alt 03.09.2009, 18:57   #9
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1152 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

zeki col icimizdeki gercegi yazmis bravo
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2009, 19:38   #10
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

zeki col ne yazmış kardeşim bu olay bunların beklediği bir düğün dü bayramdı şimdi kına yakıyorlar bu zeki col degilmiydi bu bjk şanpıyonlugu bırakmaz diyen ben 12 yıl önce bu filmi seyretim bülent uygun topcuydu kocelinde koceli şanpıyonluga giderken yok güvenc kurtar bunu dedi yok topcular şunu dediler kocelini yediler sivas spor şanpıyonluga giderken aynı şeyi yaptılar ben yemem bunları zeki efendi ben sizin cigerinizi bilirim siz kemik olmadan hiç bir zamn ürmesiniz ulasal basın gecin lan bunları gecen yıl sivastan kac topcu alındı bir satır yazı yazabildinizmi o yürek sizde yok mustafa denizlinin tarihteki en güzel sözu budur LEŞ GARGALARI BEN YEMEM BU NUMARALARI YÜRÜ BÜLET HOCA SEN BU İŞİ BİTİRECEKSİN İNŞ SİVASI ŞANPIYON YAPMADAN GİTME Kİ BUNLAR SUSUSUN
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Bestepeli-58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
düşüş, Öyküsü