Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamanan Kesik Yedi
Alt 30.09.2009, 12:11   #51
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kamanan Kesik Yedi

kamanan geldi geleli 2 tane galatasaray maçı oynadı sonra adamı sudan ucuz aldık bedavaya aldık diye diye adamdaki hırsı bitirdik
şimdide mehmet yıldızın yanında oynayacak kişi olarak ersen martine yer açmak için kamananı aynı buazizi gibi kaçırma politikaları yap
yeter artık yaptığın yanlış transferleri oynatmakdan vazgeç formayı hak edene ver
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 15:00   #52
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

HOCANIN AS FUTBOLCUSU ERSEN MARTİN VARYA KAMANANI NE YAPSIN. KAMANAN KİMKİ. KÜME DÜŞMEMİZ İÇİN KAMANANA İHTİYAÇ YOK. KAMANAN OYNAMASINKİ DAHA RAHAT KÜME DÜŞELİM. HOCADA RAHATLASIN.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.09.2009, 16:16   #53
kızılova
Tecrübeli Yiğido

kızılova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızılova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

koşan olmadığı için sivasspor liğin dibinde azıçık koşun hızlanın bak nasıl yükselişe geçeceğiz.
kızılova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 17:02   #54
ertugrulss
Yiğido

ertugrulss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ertugrulss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

istifaaa istifaaa bülent uygun istifaa artık yeter bülent uygun düş yakamızdan birazcık gururun varsa bırakırsın sen ezikbahçene git orda uşaklık yap "Herşey SİVASSPOR için"
ertugrulss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 18:35   #55
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kamanan gibi seyircinin cok iyi bildigi biri oynatilmiyorsa taraftarin gözünden düsürmek icin koymuyor bahaneleri uyduruluyorsa ya Kamanani Bu hoca,devre arasinda ucuz yollu malüm külübe kapatmaya calisiyor (FB) yada kapatacak..baska aciklamasi yok bu isin......
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 19:42   #56
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1152 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu Kamananin Sucu Nedir?? Hadi Antremanda Kosmadi Diyorlar Peki Gecen Haftalarda Neden Oynamadi?
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.09.2009, 21:32   #57
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kamananın koşmasına gerek yok füzelerini göndersin yeter.
girmese bile tehdit oluşturur bu da güze bi şey
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2009, 10:38   #58
hiko58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

ALLAH AŞKINA BİR ARAŞTIRIN BAKIN KAMANIN SİVASSPORDAN ÖNCEKİ OYNADIĞI TAKIMLARDAKİ GOLLARİNE BAKIN. NEDEN BUTAYA GELİNCE VERİMSİZ OLUYORLAR. BİR NEDENİ OLMALI. HOCADAN KAYNAKLANIYOR ALABİLİRMİ. OLİVİERA PAŞEKOYU ALDIKLARINDA BİLE DEDİLERDİKİ ALEXİN KOŞANINI ALDIK. BÖYLE BİR FUTBOLCU DAHA GELMEDİ DİYE GÖKLERE ÇIKARDILAR. NOLDU??? HİÇ OYNATMADAN REZİL ETTİLER ÇOCUĞU. KARDEŞİM BU İŞİN İŞİNDE BİR İŞ VARRRRRRRRR. BU KADAR..
Alt 01.10.2009, 11:12   #59
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EĞER BUNCA OLANLARDAN SONRA HALA HOCA HAKLI DİYEBİLİYORSAN SENİN SİVASLILIĞINDAN VE SİVASSPORLULUĞUNDAN ŞÜPHE EDİLİR. TRANSFERLERE BAK. SATILAN FUTBOLCULARA BAK. EĞER HOCADA BİR HATA GÖRMÜYOR VE HALA HOCADAN YANA OLUYORSAN SEN FUTBOLDANDA ANLAMIYORSUN DEMEKTİR. BÜTÜN SPOR KAMUOYU HOCANIN HATA YAPTIĞINI SİVASSPORUN KADERİYLE OYNADIĞINI SÖYLÜYOR SİZLER BÜLENT UYGUN TARAFTARI OLARAK HALA HOCAYI ŞİŞİRİYORSUNUZ. SİVASA YAZIK SİVASSPORA YAZIK EDİYORSUNUZ.
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir

BAŞKA SİVAS'DA BAŞKA SİVASSPOR'DA YOK
Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2009, 13:51   #60
hiko58
Usta Yiğido

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil
siz bülent uygunun taraftarısınız bunu kabul edin. başka söze hacet yok. senin yazdıklarından anlaşılanları söyledik biz. başka bişey söylemedik. sivasın bu durumunda hala hocadan yana konuşabiliyorsanız tabiki sizleri eleştirebilirim. ligin dibine demir atmış bir sivasspor yanlış transfer politikası izleyen bir hoca göz yuman bir yönetim. ve canım sivasımın sizin gibi bunlara ses çıkarmayan evlatları. ne diyeyim ki.canınız sağolsun.

Etiketler
kamanan, kesik, yedi