Bu sitede 3-5 kişi hariç hiç kimse bülent hocamızın gitmesini istemediler bende gitmesini istemiyordum ama futbol nankör meslek başarılar heyecanlar sivassporumuzun başarısıyla gururlandığımız günler cabuk unutuluyor hocamızı istemeyen 3-5 kişi varya yarın gelecek hocanında bir kac mac kayıp etsin hemen istifasını isterler bu adamların futbol anlayışları ancak bu kadar her şeye rağmen hocamıza bize yaşattığı güzel günler için teşekkür ederim yolun acık olsun sivas seni asla unutmayacaktır
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaşlar bugün Hakan şükür programda Bülent hocayı çok ikna etmeye çalıştıgını fakat ikna olmadıgını söyledi...Bülen Uygun ''oyuncular kazanamıyorlar ne yapıyım her maç sonunda aynı açıklamayı yapıyorum'' demiş..yani bu adam maç sonunlarında söyleyecek sözü olmadıgı için istifa etmiş...Herkes hata yapar onunda belki hata değil hataları oldu ama çözüm İstifa değildi..Her zaman eleştirelim ama istifa istemeyelim demiştim ama bazı Sivasspor taraftarları çok büyük ayıp etti...
Ben Sivasta değilim ne yapın edin Sivastan gitmeden durdurun Bülent Uygunu...DOSTA DÜŞMANA KARŞI sahip çıkın şu adama...Şuan Trabzon dahil herkes akbaba gibi şu durumu bekliyordu...Sivasta olanların yapacak çok şeyi var inanın yapabilirsiniz bunu...sonra Keşke demeyelim..Sivas halkı böyle değil bu değil adam satan bi şehir olmamalıyız...eğer yine birşey yapmazsa Sivastaki taraftarlar diyecek tek bir sözümüz kalmayacak!
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ayşegül'a Teşekkür Ediyor...
bulent uygun bizlere hayel edemiyecegimiz seyleri gosterdi yasati Allah razi olsun emegine tsk ederiz AMA YINEDE GITMESEYDII
ALLAH IZIN VERIRSE YOLUMUZ UZUN INSALLAH INANIRSAK HERYERE VARIRIZ
ASKER BULENT OLEYYYY SOKAKLARA CIKIN BAGRIN BULENT UYGUN GERI KALSIN HERSEY YAPIN BU ADAM GIDERSE NASIL 2 LIG DEN SUPER LIGE CIKTIYSAK O GUN KI GIBI SIVASSPOR OLACAK BEYNIMIZI BILEN BIR HOCADIR
BIZI YANLIZ BIRAKMA ASKER BULENTTTTTTTTTTT
Madem Istifayi yönetim kabul etmis,Kendisine bu zamana kadar verdigi emeklerden dolayi tesekkür eder bundan sonraki yasaminda basarilar dileriz.
Hic kimse SivasSpor dan büyük degildir... Umarim Takim ara transfer dönemine kadar kendini riskli bölgeden biraz uzaklastirir... Ara transfer döneminde yapilacak takviyelerle ve alt yapidaki yeni düzenlemelerle tekrar basarili bir cikis yakalayabiliriz.... SivasSpor kendisine hizmet etmis insanlara Türkiyede aldigindan fazlasini veren Tek türkiye Kulübüdür. Bunun degerini kiymetini bilmiyenin bizim icinde bir anlami yok.. Yolun acik olsun...