''Herkez dilediği takımı destekler buna diyecek sözümüz yok.
Lakin bu tarz çirkin kelimelerin kullanılması ve bu sözlerin sahiplerinin Sivas'lı olması işte bu üzücü.
Çirkin söz sahibine yakışır.
sivasda yaşayan ister memleketinin takımını tutar isterse başka takımı tutabilir hiç kimsenin başka takımı tutuyor veya destekliyor diye ne hakaret ne de küfür etmeye ne de kaba kuvvet göstermeye hakkı yoktur
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
bu siteye çok girdim zamanında beşiktaşlı oldugumuda herkes biliyordu ama beşiktaş muhabbeti yapmadım burda...saygı gösterdim saygıda beklerim bekleriz.ama başka takımı tutuyoruz diye küfür yemeye hakkımız yok küfürse sonuna kadar etmesını bızde bılırız önemli olan terbiyeli olmak.birileri küfür ediyor diyede takımımdan vazgeçecek değilim.
şunada inanıyorum bu şehirde bu anlayış devam ettiği müddetçe asla tribün kültürü gelişmeyecek oldugu yerde sayacak...dışarı ıllerden gelen arkadaslarım var burda okuyan yanımda bir kaç olay yaşadılar aynen bu lafları ettıler bana bu şehir bu tribün asla gelişmez dediler sesimi çıkaramadım...
bir kısım taraftar trübüncülügü gelen takımlara sövmek sanıyor bursaya sövdünüz beşiktaş maçında bursa lehine tezehurat yaptınız hebiniz o.ç diye bagıranlar acaba birileri size hepiniz o.ç diye bagırsa sizin tepkiniz ne olurdu siz taraftar falan olamazsınız
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
önemli olan sivasdan baska takım tutmak değil bence sorun Sivasa Karşı başka takım tutmak , bizde FB yi GS yi BJK yi tutmayı bilitiz ama ah o memleket sevgisiiii
__________________ Kaynaği gönlümüzdür durdurulmaz bu nehir,Sazimda ki türkü gibi SİVAS Denen bu Şehir:
L]
Yine sacma sapan islerle ugrasilmaya baslamis.. arkadaslar takim kumeye gidiyor.. bjk macinda tribunlerde cit cikmiyordu.. herifler kufur etmisler bilmem ne.. ayip etmisler ama mevzu o degil.. herfiler deplasmanda oynayacaklari mac icin tribun organizasyonlari tartismislar.. asil mevzu bu iste!.. biz de yok sivasli adam soyle yapar boyle yapar bunlar sivasli degil falan filan.. fasizanligin bini bir para.. bunlarla vakit ve enerji kaybetmek yerine azcik dusunulseydi ya bjk macinda takim nasil ateslenir? ne yapilmali ki takim vites yukseltebilsin.. ama maalesef.. tribunde ortadaydi alinan sonucta ortada.