takımın hatası bellı kendılerıne hıc guvenlerı kalmamıs ferreri sivok ernst ve fink ten olusan turkıyedekı en ıyı savunma blokuna (gerı dortlu degıl on lıbero ve stoper olarak) sahıp takıma karsı cok fazla sayıda hazırlık pası yapması top bızım defansta bır saga bır sola gıdıp gelıyor ve sonunda ılerı sısırılıyor barı erken sısırın de pozısyon olma ıhtımalı artsın savunma onde yakalansın gercı bunu bu sezon cok fazla yapıyorlar bız ataga basladıgımızda rakıp takımın defans blogu pozısyon almıs oluyor bu konuda muhsın hocanın futbolcularımızı uyarması gerekıyor. takvıye tabıkı sart fakat bu dedıgım alınabılecek onlemler ıcınde hemen yapılabılecek ve su son 3 hafta bıze 3-5 puan kazandırabılecek bı onlem
beşiktaşın ter idmanını izledik dün baskı yok at koşturdular bi insan o kadar arada hiçmi futbolu top oynamayı özlemez bu topta domuz gribimi var herkeze temas ettiğinden bizden kimse topa gitmiyor sahada bir tarla kadar her zaman açık boşluklar vardı baskı yok yürüyerek geldiler yürüyerek döndüler beşiktaşta yoruldum diyen yalan söyler uzaydan gelen bi ortadanda gol yedik muhsin hocayada bakıyorum oflayıp poflamaya basladı sabrını zorluyorlar herkesin bi sabrı var hoca devre arası sağlam bi operasyon yapar oynayaman koşmayan futbolcularda burdan daha iyi bi yer bulurlar belki...
mac baslayana kadar enerjılerının cogunu gereksızce harcadılar bana kalırsa,mac baslayana kadar maraton kale arkası yıgıdo genclık gayet ıyıydı,mac baslayınca maraton mac ızlemeye basladı yıgıdo genclık bıseler yapmak ıstıyo tabıkı ama sayıları yetersız ve macdan once gereksız enerjı harcıyorlar,mac basladıgında seslerı solukları gıdıyo halıyle..
kendı evımızde deplasmanda gıbıydık cogu zaman oldugu gıbı..su ucbuyuklerın taraftar kultürlerıne hayranım,cogunlugu sivaslı olmalarına ragmen cok ıyı orgutledıler bırbırlerını malesef!!! sorun bana kalırsa sıvasspor taraftarlarını orgutleyecek lıder eksıklıgınde..bazı kesımler sayesınde para cezası yıyecegız ayrıca.o sahaya yabancı madde atanlar bu takımı gercekten sevıyorlar mı ? bence bunu kendı kendılerıne sormaları gerek gece yatarken!
maçdan önce adamlar s..miş beşiktaş gavur takımı olan liverpol diye slogan atıyorlar i..ne beşiktaş olamazsın şampiyon gibi basit tezehuratlar en yakın bursasporlu taraftaralar ve futbolculara küfür ederken bir kesim seyirci bursa lehine tezehurat ediyor bir kaç kişi bursa atkısı açıyor bu taraftar toplulugun amacının ne oldugunu hangi akla hizmet ettiklerini anlamış degiliz
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Artık Tek Hedefmız Turkıye Kupası Ve Lıg De Kalmak Artık Yonetım Daha Tecrubelı Oldu Bu Hatalardan Ders Cıkardılar 2.Sezon Lıg De Kalırsak Daha Iyı Isler Yaparız..