Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.12.2009, 17:57   #1
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bazı insanlar vardır klavye başında onlardan iyi taraftar yoktur trübünün yolu bilmezler deplesman nedir bilmezler lafa geldigi zaman onlardan kral taraftar yoktur bülent uygun gitmiş halen neyin tartışmasını yapıyorsun derebeyi anlamsız yere ortamı germe bi bakarsın seni germişler akıllı ol
Alt 13.12.2009, 18:01   #2
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaşa varol sivasspor...

hocamıza güveniyoruz, ikinci yarı çok iyi üç-dört transferle ligde kalacağız inşallah...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.12.2009, 18:03   #3
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla ben maçı izleme şansını bulamadım ama bana göre maçın en kötüsü ersen martindir.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.12.2009, 18:10   #4
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçı izlemedim ve izlememe gerek yok...takımdaki en zayıf halka her zamanki gibi ersen martin ve hayrettin dir...hiç şüphem yok!!!
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.12.2009, 19:05   #5
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı izlemedim ve izlememe gerek yok...takımdaki en zayıf halka her zamanki gibi ersen martin ve hayrettin dir...hiç şüphem yok!!!
İzlemeden yorum yapmak isabetsiz olur ama siz tam isabet ettirmişsiniz tebrikler
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.12.2009, 18:11   #6
emrekocturk58
Yiğido

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 emrekocturk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kim bülentten ne bekleyebilrki yalakalık yapsın sadece nankör olamıyoruz
Alt 13.12.2009, 18:21   #7
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emrekocturk58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim bülentten ne bekleyebilrki yalakalık yapsın sadece nankör olamıyoruz
Nankörlük diye birsey yok arkadaşım yalaka kelimesini bende dogru bulmuyorum. Ancak Bülent uygun sivasta para karşıgında çalışmış hizmet etmiş bir personeldir. Bülent uygun sivasa bi deger kazandırmıstır dogru.. ancak geçmiste gol krallıgı yaşamış bi futbolcunun adını türkiyede cogu kisi unutmus yeni nesil hiç duymamısken Sivasspor ona cok sey kattı. Yani ortada birinin nankörlük etmemesi gerekiyorsa o da bülent uygundur. Sanki adam bedava çalıştı Sivassporda geçmis emeklerini göz göre göre yok etti. Veilk galbiyetimiz olan antalya maçından sonra gemiyi ilk o terketmiştir (ki bence o maçta bir hoca olmasa bile başımızda o maçı kazanırdık.). güzel bir showdu yarıda bırakmamıs oldu kötü günde takımı bırakmamıs oldu.. Kendiden miras olarak da erseni bıraktı.. Sahada erseni izledikce o zatı anmadan yapamıyorum kimse kusura bakmasın...
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı refikpura'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.12.2009, 18:25   #8
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nankörlük diye birsey yok arkadaşım yalaka kelimesini bende dogru bulmuyorum. Ancak Bülent uygun sivasta para karşıgında çalışmış hizmet etmiş bir personeldir. Bülent uygun sivasa bi deger kazandırmıstır dogru.. ancak geçmiste gol krallıgı yaşamış bi futbolcunun adını türkiyede cogu kisi unutmus yeni nesil hiç duymamısken Sivasspor ona cok sey kattı. Yani ortada birinin nankörlük etmemesi gerekiyorsa o da bülent uygundur. Sanki adam bedava çalıştı Sivassporda geçmis emeklerini göz göre göre yok etti. Veilk galbiyetimiz olan antalya maçından sonra gemiyi ilk o terketmiştir (ki bence o maçta bir hoca olmasa bile başımızda o maçı kazanırdık.). güzel bir showdu yarıda bırakmamıs oldu kötü günde takımı bırakmamıs oldu.. Kendiden miras olarak da erseni bıraktı.. Sahada erseni izledikce o zatı anmadan yapamıyorum kimse kusura bakmasın...
Katılıyorum Size Bülent Uygun Başarılıydı ama tüm türkiyeye antipatik etti
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2009, 15:20   #9
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sözlerine ekleyecek bişey bulamıyorum kardeşim. bu bülent uygun sevdalıları fazla ileriye değil 5-6 sene öncesine bülent uygunun bize futbolcu olarak geldiği zamana ve nasıl kadro dışı kaldığına. ve mecnun başkanın onu ortada bırakmamak için görev verdiğine ki o zamanlar bülent uygun depremzede idi ihtiyacı vardı. mecnun başkan ona elini uzatmıştır. görev vermiştir. hocanın ilişiği kesildikten sonra teknik direktör bile olmadan takım ona emanet edilmiştir kendisini ispatlasın diye. ve yaşananlar malum gerisini anlatmaya gerek yok. bülent uygun bütün sivaslıyı sırtında taşısa acaba hakkını ödeyebilirmi. bu yaptıklarından aç gözlülüğünden acaba birazcık utanırmı onu allaha havale ediyorum. menejerliğini yapamadı diye oliviera paşeko sergio gibi bir oyuncunun hayatını kararttğı için acaba vicdanen rahat bir uyku uyuyabilirmi acaba. ve baliliye yaptıklarından dolayı.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2009, 15:34   #10
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sözlerine ekleyecek bişey bulamıyorum kardeşim. bu bülent uygun sevdalıları fazla ileriye değil 5-6 sene öncesine bülent uygunun bize futbolcu olarak geldiği zamana ve nasıl kadro dışı kaldığına. ve mecnun başkanın onu ortada bırakmamak için görev verdiğine ki o zamanlar bülent uygun depremzede idi ihtiyacı vardı. mecnun başkan ona elini uzatmıştır. görev vermiştir. hocanın ilişiği kesildikten sonra teknik direktör bile olmadan takım ona emanet edilmiştir kendisini ispatlasın diye. ve yaşananlar malum gerisini anlatmaya gerek yok. bülent uygun bütün sivaslıyı sırtında taşısa acaba hakkını ödeyebilirmi. bu yaptıklarından aç gözlülüğünden acaba birazcık utanırmı onu allaha havale ediyorum. menejerliğini yapamadı diye oliviera paşeko sergio gibi bir oyuncunun hayatını kararttğı için acaba vicdanen rahat bir uyku uyuyabilirmi acaba. ve baliliye yaptıklarından dolayı.
En başta teşekkür ederim düşüncelerime deger verdiginiz için.. Bize düşen tek şey var elimize geçen çok kıymetli bi hocamız var şu an.. Oturmasını bilen kalkmasını bilen, KONUŞMASINI bilen.. Hocamıza her ne şartta olursa olsun destek vermeliyiz. Enkazdan takım oluşturdu. yani eksiklerimiz yok mu elbette var futbolcu kapasitesi sınırlı mı elbette sınırlı ama takım olmaya başladık mücadele etmeye başladık. Ben birincisi futbolda vefa olduguna inanmıyorum. İkincisi vefa varsa ve göstermesi gereken biri varsa yeniden türk futbolunda söz sahibi yaptıgımız bülent uygundur. Ayrıca futbolda vefa diye birsey olsa Galatsaray fatih terimi ölene kadar takımın başında tutmalıydı. Adam UEFA kupasını kazandırdı var mı daha ötesi? Ama Lucescu'dan sonraki dönemde başarısız bulunup görevine son verildi.. Vefa borcu olanlar Bülent uygun daha önceki dönemde devraldıgı takım bu kadar enkaz mıydı söyleyin Lorant savunma yapmayı ögretti takıma. Pecze kötü skorlar aldı ancak futbol olarak bu kadar enkaz mıydı takım söyleyin? Neyse bence kişileri deil Sivassporumuzu sevin... Sözün özü bu
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı