Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.
Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı:
1)Perulu defans oyuncusu
2)Maliden orta saha oyuncusu yani Afrikalı
3)Brezilyalı 10 numara pozisyonunda oynacak bir futbolcu
NOT:Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar
(Dediğim gibi isimleri de bende var ama iş kesinleşmeden söyleyemem)
|
Arkadaşım bilgiler için sağol bana senin haberlerin inandırıcı geliyor Ersen haberinden sonra özellikle.Benim yorumum Perulular bizim ülkemizde bence uyum sorununu atlatırlarsa iyi iş yaparlar(Bakınız Diyarbakırdan Mendoza) Brezilyalı orta saha bein duyduğum kadarıyla portekizin National takımından Filibe yanlışsa sadece yanlış demen yeterli.Diğer futbolcu hakkında bilgim yok bu arada istemesem de Mbembanın gönderileceği kesinleşti keşke bu genç oyuncuyu Bank Asyada bir takıma kiralayabilsek yasşıda statü gereği tutuyor.