38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
Yalnız biz Sivasspor taraftarları olarak yaygın ulusal medya kuruluşlarında Sivassporumuz'un başarısı hakkında ki haberlere yeterince yer verilmediğinden şikayetçiyiz...
Bu tepkimizin son derece haklı olduğunu söyle kanıtlayabiliriz;Süper lig başladı başlayalı sahada fırtına gibi esen ve puan cetvelinde adım adım üst sıralara tırmanıp 3.sıraya elde etmiştir...Bu saha başarısının yanı sıra asırlık çınarların (sözde 3 büyüklerin)dolduramadığı stadları hınca hınç doldurup ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunuda bu örnekle tüm Türkiye'ye göstermiştir...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BASIN SÖZCÜSÜ
Bahadır EDİS
EVET BAHADIR KARDEŞİMİN YAZMIŞ OLDUĞU BU METNİ HERKES GÖNDERSİN AÇIKLAMALAR GAYET OLUMLU KIŞKIRTICI OLMAYAN SÖZLER EVET BU GÖNDERECEĞİMİZ AÇIKLAMALAR KARŞISINDA BİZİ ANLAR VE KALE ALIRLAR
EVET BAHADIR KARDEŞİMİN YAZMIŞ OLDUĞU BU METNİ HERKES GÖNDERSİN AÇIKLAMALAR GAYET OLUMLU KIŞKIRTICI OLMAYAN SÖZLER EVET BU GÖNDERECEĞİMİZ AÇIKLAMALAR KARŞISINDA BİZİ ANLAR VE KALE ALIRLAR
Arkadaşlar bence adamlara da çalışmalrında başarılar dile ve muhakkak bu e-postaya yazılı bir cevap istediğimizi söylemelisiniz bence.
Ilgili kurulusa itaf olunur.Denge kisideki akil seviyesini gosterir.Dengeli insan akilli inasdir.Ne gelmise insanlarin basina(Bu Milletin) GAFLETTEN gelmistir.Arkadasalikta cikar ve zevkelr,dostlukta ise felaket ve musubeteler musterektir.Insan inandigi gibi yasamasa yasadigi gibi inanmaya baslar.yazdigimiz cumlerden uzerinize olan genel bilgilendirmeyi istifade yonunde istifade etmek icin alin ve gerekeni yapin sivassporla ilgili yayinlarinizda gereken ilgiyi gosterek hakin gaspinin onlenmesi icin yazilan bu yaziyi degerlendirin. bilginiz dahilinde olsun...Gonlunuz neseyle dolsun hadi iyi calismalar.
chat yapın siz daha faydalıdır sivasspor için!!!!!!!!!
arkadaşlar lütfen ya birz daha duyarlı olalım sivastaki arkadaşlar özellikle dernekteki arkadaşlar son maçta basına arkanızı falan dönebilirsiniz !!! sadece bir öneri
Nerede bu taraftar dernekleri bu konuda hiç bir fikir bildirmeyeceklermi? Bari olumlu yada olumsuz bir cevap yazın arkadaşlar.
EWET ARİF BEY SİZİ AYDINLATALIM..ÖYLE YAZMAYLA ÇİZMEKLE OLMUYOR BU İŞLER HER ŞEYİN BİR KURALI VAR YASASI VAR MADDESİ VAR YOK TEZAHURAT EDELİM YOK PANKART ASALIM BUNLAR KESİNLİKLE YASAK ŞİMDİ YAZACAĞIM MADDELERİ LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN...
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE FUTBOL FEDERASYONUN BİZE GÖNDERDİĞİ MADDELER:
MADDE 15.YASAK BEYAN VE DEMEÇLER:
Spor klübü başkan ve yöneticileri idari veya teknik personeli veya sporcuları ile spor klüplerinin taraftarlarınca kurulan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri yazılı veya görsel medaya ya kendi taraftarlarını kışkırtıcı hakemleri ,rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde beyan veya demeç veremezler....
MADDE 9.TARAFTAR DERNEKLERİ:
Her ne ad altında olursa olsun bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri bu kanunun amacına aykırı faaliyetlerde bulunamazlar.
Taraftar dernekleri taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faliyetleri düzenler...
NOT:Fail klübün veya taraftar derneğinin mensubu ise suç halinde mensubu bulunduğu klüp veya dernek hakkında 3 Bin ytl idari para cezası verilir..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖN.KURULU
GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY
Mustafa Bey Bilgileriniz için teşekkürler. Tabiki sizin kadar dernek içinde olamadığımız için bazı bilgileri bilmememiz sanırım doğaldır. Lakin bu yakın zamanlarda İstanbul'daki diğer maçlarda pankartlara rastladığım için bir sorun yok sanıyordum. Ama öyle bir kural varsa tabiki yapacak birşey yok demektir. Bile bile yasak varken bunu yine yapalım diyecek kadar geri bir kişi değilim onuda belirtiyim size. Yazmak çizmek görevimiz tabiki,yazmadanda olmuyor.İnsanlar düşüncelerini fikirlerini açıklamak zorunda. Yazar İlhan Selçuk'un bir kitabı vardı.Kitabın adı: "Düşünüyorum Öyleyse Vurun Beni" Onun gibi. O zaman yazmayalım düşünmeyelim fikirlerimizi belirtmeyelim. Suskun toplum olmaya devam edelim. Sanırım buda bazılarının çok işine gelir.
Sonra Sivassporu en az bizde sizler kadar seviyor ve ona en ufak bir zarar gelmemesini sizler kadar bizde düşünüyoruz. Sivasspor şahısın değil tüm Sivas'lının ortak değeri. Herkes ona sahip çıkmaya çalışır korur. Bu e-mail yollama fikrini ben yazdım. spainloco nickli bir arkadaşda e-mail adreslerini araştırıp bulmuştu. Ve ayrı ayrı topiç açtık herkes fikirlerini söylesin diye.
Sonra benim aklıma pankar işi geldi. Onun için de bir topiç açmıştım. Durumu farklı yönlere çekip sanki biz çok çirkin şeyler yapalım demişiz gibi bir ortam yaratıp bizi suçlamışınız. Neyse vazgeçelim bunlardan. O halde siz sayın dernek le uğraşan arkadaşlar...
Medyanın bu umursamaz tutumuna, bizleri görmezlikten gelmelerine. Ve Türkiye'de Sadece istanbul ligi oynanıyormuş havası yaratmalarına daha ne kadar seyirci kalacaksınız?
Madem sizlerin kimsenin fikrine ihtiyacınız yok!
Bunun la ilgili bir kınama düşünceniz varmı?
Varsa neler ?
Bizlerle paylaşırsanız bizleride memnun edersiniz.
Saygılar sunuyorum.