Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 3-1 FCC Oss
Alt 21.07.2010, 10:26   #51
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor 3-1 FCC Oss

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkçe yazsaydın okurduk. Tercüme edemedim.
Ivanovs 90 dakika oynadimi diye soruyor. Birde hakli olarak onun Litvanyali degilde Letonyali oldugunu belirtiyor. Ben maçi izlemedigim için bir sey diyemeyecegim.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivaslibey'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 10:46   #52
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 814 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk maçta yenilen Sivassporu kümeye gidiyoruz diyenlere kapak olsun.

Bu galibiyet takımın morali açısından güzel oldu.Tüm maçları kazanacağız diye birşey yok,malubiyette olacak galibiyette beraberlikte,Futboldu bunlar var zaten.Önemli olan bizim takımımıza güvenmemiz ve asla karamsarlığa düşmememizdir.......Ben Sivasspora güveniyorum........
Abi bence bu galibiyeti abartacak birsey yokki. Hatta bence gol yemeleride büyük bir hata. Cünkü Sivasspor alta oynayan degil üste oynayan bir takim olmasi lazim. Sonuçta bir düsünürsek sampiyonluga oynaya kadrodan pek fark yok su an.

Kaleci ayni, Abdurrahman ayni, Sedat ayni, Hayrettin ayni, Bilica ve Servetin yerine bence vidyolardan izledigim kadariyla bu Letonya'li Ivanovs dahada kaliteli onlara göre.
Ön libero Sylla degil, Keita ki bana göre çok çok daha iyi Keita'dan, Dagasan'in ve Sezer yerine bir çok oyuncularimiz var mesela Mehmet Nas, Taider, Kadir.

Musa gitti ama bence Mehmet Nas ve Cihan ondan daha iyiler.

Zita kendini bulursa Muhammet Kurtulusu aratmaz. Sol kanat Erman çok çok iyi bir oyuncu ama dogru zaman pas verse ve defansa katki gösterse Mûthis bir oyuncu olur. Ileri zaten Mehmet'imiz orda her zaman.

Yani bence kadro güzel, takim güzel ama önemli olan bu takimi yönetmek. Eger Mesut hoca bunun basarirsa bu takim ilk besi zorlar. Sampiyonluga oynadigimiz seneler basarimizin en bûyük etkeni hirsli olup, inanmakti ve tüm futbolcular birbirlerine kenetlenmeleriydi.

Eger bu ruhu Mesut hoca takima tekrar kazandira bilirse, bence takim tekrar zirveye oynar. Tek ciddi rakiplerimiz bence Bursa ve Besiktas olur.

Takimima her ne kadar sonuna kadar destek verseimde, ben pek inanmiyorum Mesut hocaya. InsAllah yanilirim.
Alt 21.07.2010, 10:48   #53
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Aslinda hocadan benim en çok bekledigim bu maçlarda Tevfik, Yunus Dogan ve Ferhat gibi gençleri oynatmasi ilk onbirde. Ben israrla onlara ihtiyacimiz oldugunu düsünsüyorum.

Hatta keske Rahman ve Harun takimdan kesin ayrilmadilarsa onlarida bir iki maç oynatip izleyebilsek.
Alt 21.07.2010, 11:08   #54
sivasspor585858
Yiğido

sivasspor585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 sivasspor585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

deniss ivanovs´un videosuna alttaki link´den bakabilirsiniz. kafa toplarinda cok güclü. uzun toplari cok iyi kullaniyor. ballili olsaydi onun paslariyla cok gol atardi.
http://www.youtube.com/watch?v=WEs8eWbDoBg
sivasspor585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasspor585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2010, 11:11   #55
sivasspor585858
Yiğido

serdar gökkaya neden oynamiyor. gecen sezon pursaklarsporda kiralik oynarken ingiltere premier lig´den transfer teklifleri almisti. elinde böyle kaliteli oyuncu varken bizimkiler uyuyor.
Alt 21.07.2010, 11:16   #56
sivasspor585858
Yiğido

serdar gökkaya haberini alttaki link´den okuyabilirsiniz.
http://www.posta.com.tr/spor/HaberDe...rticleID=31023
Alt 21.07.2010, 11:20   #57
sivasspor585858
Yiğido

serdar gökkaya icin bir link daha. adamlar bizim futbolcumuzu kendi futbolculari gibi yazmis. bizim kiraya verdigimiz yazmiyor. adamlar kendiler heracles´den transfer ettik diyor. yuh yani. bizim futbolcuyu kendi futbolculari gibi tanitmislar medyaya. sivasin futbolcusu olmasa kim tanir pursaklarsporu. bizde 2013´e kadar kontrati var.
http://sonturk058.blogcu.com/etiket/...20G%C3%B6kkaya
Alt 21.07.2010, 11:41   #58
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

bu maç gazozuna maç gibi bişey! trabzon maçını merak ediyorum!lig için hazırlanıyorz ankaragücüne yenildk ! süper ligin takımları ,yabancı ülkelerin 2.lig takımlarına benzemez !!!!!
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor - FC OSS Mac Sonucu
Alt 21.07.2010, 11:41   #59
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Sivasspor - FC OSS Mac Sonucu

Alıntı:
Kaya_kale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yigidolar, bende maci canli izledim. Yukarda yazan arkadasa bazi noktalarda katilmiyorum. Ilk once Erman topla cok oynuyor, takimin hizini kesiyor. Suarez hic bir varlik gosteremedi. Sadece sahadaydi. Umarim ilerde duzelir takima katki saglar. Gozume batanlar Zita ve Kadir oldu. Ikiside orta sahada karinca gibi calistilar. Mesut hoca, Zita boyle mucadele ettigi muddetce, herhalde formayi ondan olmaz. Birde Litvanyali stoper Dennis takima cok fayda saglayacak gibi gorunuyor. Cok sogukkanli ve duracagi yeri biliyor, toplara mudaheleside son derece yerinde.

Alıntı:
esrarengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maci canli olarak izleyen birisi olarak takimi yedek agirlikli olsada cok begendimm
sadece kamanan varlik gosteremedi onuda mesut hocaya bizzat sordum kamanan cok yorgun dedi....hayrettinde sakatlanip cikana kadar superdi onunlada yaklasik yarim saat konusma firsatim oldu oda takimdan memmun dennis bir harika bilicanin yerini dolduracak bi kapasitesi varr... butun toplari aldi ve hic faul yapmadan butun toplari arkadaslarina aktardi diyebilirim... akina gelince cok bagiriyor ama az is yapiyor cok hatali cikislari vardii allah dan rakip oyuncular acemi davrandilar pozisyonlarda...suarezde biraz sakindi sanki ..ermana gelirsek erman cok kosmaya calisiyor ama olmayinca olmuyor kardesim yani bu sekilde kadroya giremez bence ...ve transferdede tolga seyhan alinmiyor dediler yani bu transfer haberi dogru degil oyle soylendi bana..ama yinede bu takim is yapar kardesim as oyuncularda kadroya dahil olursaa..

Maçı canlı izlediyseniz son golümüzü kim kaçını dakikada attı? Bunu da bizimle paylaşırsanız seviniriz.

AYk
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2010, 11:46   #60
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Mikelis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hey! Did Ivanovs play 90 minutes yesterday?

By the way, he is Latvian and not Lithuanian, as I see here
Yo Mikey,

As i read, he played 90 min. Our Fan are enthusiastic. He played very good. I hope he can replace our old defense Player Fabio Bilica.if you have some more questions so you can write PM to me.

see you ya

Etiketler
fcc, maÇ, oss, sivasspor, sonucu