Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı
İlk maçta yenilen Sivassporu kümeye gidiyoruz diyenlere kapak olsun.
Bu galibiyet takımın morali açısından güzel oldu.Tüm maçları kazanacağız diye birşey yok,malubiyette olacak galibiyette beraberlikte,Futboldu bunlar var zaten.Önemli olan bizim takımımıza güvenmemiz ve asla karamsarlığa düşmememizdir.......Ben Sivasspora güveniyorum........
|
Abi bence bu galibiyeti abartacak birsey yokki. Hatta bence gol yemeleride büyük bir hata. Cünkü Sivasspor alta oynayan degil üste oynayan bir takim olmasi lazim. Sonuçta bir düsünürsek sampiyonluga oynaya kadrodan pek fark yok su an.
Kaleci ayni, Abdurrahman ayni, Sedat ayni, Hayrettin ayni, Bilica ve Servetin yerine bence vidyolardan izledigim kadariyla bu Letonya'li Ivanovs dahada kaliteli onlara göre.
Ön libero Sylla degil, Keita ki bana göre çok çok daha iyi Keita'dan, Dagasan'in ve Sezer yerine bir çok oyuncularimiz var mesela Mehmet Nas, Taider, Kadir.
Musa gitti ama bence Mehmet Nas ve Cihan ondan daha iyiler.
Zita kendini bulursa Muhammet Kurtulusu aratmaz. Sol kanat Erman çok çok iyi bir oyuncu ama dogru zaman pas verse ve defansa katki gösterse Mûthis bir oyuncu olur. Ileri zaten Mehmet'imiz orda her zaman.
Yani bence kadro güzel, takim güzel ama önemli olan bu takimi yönetmek. Eger Mesut hoca bunun basarirsa bu takim ilk besi zorlar. Sampiyonluga oynadigimiz seneler basarimizin en bûyük etkeni hirsli olup, inanmakti ve tüm futbolcular birbirlerine kenetlenmeleriydi.
Eger bu ruhu Mesut hoca takima tekrar kazandira bilirse, bence takim tekrar zirveye oynar. Tek ciddi rakiplerimiz bence Bursa ve Besiktas olur.
Takimima her ne kadar sonuna kadar destek verseimde, ben pek inanmiyorum Mesut hocaya. InsAllah yanilirim.