Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
kardeş ben bu ciriti atmayı sivas şampiyonluğa giderken destek vermek için atmaya başladım....maç sonunda galip gelip buraya gelenlerden değilim..burada hiç kimseden ne ters bi laf duydum nede burda ne işin var diyeni....bana burada gerçek sivassporlu küfretmez....formunuzda başka bir takım taraftarı buraya üye olamaz diye bir kuralınız varsa bizi zaten burada tutmazlar biz sivassporu sewdiğimiz için buradayız başka bir şey için değil ..bu futbolda yenmekte war yenilmekte...sivas mağlup olmuş kime bursaya küfürmü yiyecez şimdi...bursa mağlup olsaydı bizim forumlarımızda sizleremi küfür edilecekti...ben ve benim gibi bütün bursa üstüne basarak söylüyorum sivası sewer we benimser...burada her olumsuz yorumun arkasında olan ya yeni yetme bebelerdir yada kahpe bizansı tutan sivaslılardır küfür hoş değil buradaki admin arkadaşların gerekeni yapacağındanda adım gibi eminim....
|
ya kardesim biliyom ben senin iyi niyetli oldugunu ama bizim turk milletti atar da tutarda bosu bosuna sinirlenir cok dogru soyluyon ama bidaha senin takim bizimkisini yenerse gelme foruma
yoksa malesef kufur ederler ben etmem sahsen cunku seviyorum bursayi bende hazmedemedigim seyler var bizim yapamadigimiz isi siz yaptiniz sampiyon oldunuz be=u size biraz garezimizi arrtirdi oda normal insallah sivas ve bursa el ele sampiyon olmaya
sivas ve bursa hata tum anodolu el ele sampiyonlar ligine anti istanbul anti hamsispor