Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 0-2 Bursaspor
Alt 28.08.2010, 23:24   #51
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor 0-2 Bursaspor

Arkadaşlar futbolunuzla konuşun aldığınız sonuçla konuşun bırakın başka şeyleri.Adamlar yendi o kadar.Dünyanın sonu değil
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.08.2010, 23:26   #52
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya ben özür dileirm o sözlerden dolayı ama sinir oluyorum bu adamlara ne yapıyım birde maçtan önce bütün spor sitelerinde büykelnerek yorum yazmıuşalr pondan dolayı daha da sinirlendim.birde iyi oynayıp yenişlince o lafı kullandım ksuura bakmayın özür dilerim.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
Alt 28.08.2010, 23:32   #53
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Bursaspor

Alıntı:
ercan58.a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bursa 8 maçtır yenilmiyormuş
bizde 9 maçtır yenilmiyoruz bu gün bursaya yenilginin en güzelini tattıracagız
bu maç 3-1 bizimmmmmmm
YA KARDEŞİM RÜYAMI GÖRÜYORSUN NE ÜÇÜ BELKİ BİRİNİ
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.08.2010, 23:33   #54
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bursasporlu kardes biliyosun ki burasi sivas sitesi sinirliyiz cabuk cattariz birbirimize senin ne isin varki bu forum yazik olur sana kufuru yersin iyiligin icin bak hem yeniyorsunuz hemde sitede cirit atiyorsun
kardeş ben bu ciriti atmayı sivas şampiyonluğa giderken destek vermek için atmaya başladım....maç sonunda galip gelip buraya gelenlerden değilim..burada hiç kimseden ne ters bi laf duydum nede burda ne işin var diyeni....bana burada gerçek sivassporlu küfretmez....formunuzda başka bir takım taraftarı buraya üye olamaz diye bir kuralınız varsa bizi zaten burada tutmazlar biz sivassporu sewdiğimiz için buradayız başka bir şey için değil ..bu futbolda yenmekte war yenilmekte...sivas mağlup olmuş kime bursaya küfürmü yiyecez şimdi...bursa mağlup olsaydı bizim forumlarımızda sizleremi küfür edilecekti...ben ve benim gibi bütün bursa üstüne basarak söylüyorum sivası sewer we benimser...burada her olumsuz yorumun arkasında olan ya yeni yetme bebelerdir yada kahpe bizansı tutan sivaslılardır küfür hoş değil buradaki admin arkadaşların gerekeni yapacağındanda adım gibi eminim....
Alt 28.08.2010, 23:37   #55
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ben bu ciriti atmayı sivas şampiyonluğa giderken destek vermek için atmaya başladım....maç sonunda galip gelip buraya gelenlerden değilim..burada hiç kimseden ne ters bi laf duydum nede burda ne işin var diyeni....bana burada gerçek sivassporlu küfretmez....formunuzda başka bir takım taraftarı buraya üye olamaz diye bir kuralınız varsa bizi zaten burada tutmazlar biz sivassporu sewdiğimiz için buradayız başka bir şey için değil ..bu futbolda yenmekte war yenilmekte...sivas mağlup olmuş kime bursaya küfürmü yiyecez şimdi...bursa mağlup olsaydı bizim forumlarımızda sizleremi küfür edilecekti...ben ve benim gibi bütün bursa üstüne basarak söylüyorum sivası sewer we benimser...burada her olumsuz yorumun arkasında olan ya yeni yetme bebelerdir yada kahpe bizansı tutan sivaslılardır küfür hoş değil buradaki admin arkadaşların gerekeni yapacağındanda adım gibi eminim....
kardeş ksuura bakma ama bende bursalılara sinir oldum özellikle maçtan önceki yorumalrından dolayı çok büyüklendiler.belki bu maçı kazandılar ama diğer maçalrda böyle şansları olmayabilir.bende yenilginiin siniriyle öylke yazdım ve özür de dilerdim.biz bizans takımlarını tutmayız biz her zman sivaspsorluyuz sen merak etme.TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.o sözden doalyıda.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2010, 23:40   #56
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ksuura bakma ama bende bursalılara sinir oldum özellikle maçtan önceki yorumalrından dolayı çok büyüklendiler.belki bu maçı kazandılar ama diğer maçalrda böyle şansları olmayabilir.bende yenilginiin siniriyle öylke yazdım ve özür de dilerdim.biz bizans takımlarını tutmayız koçum biz her zman sivaspsorluyuz sen merak etme.TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.o sözden doalyıda.
Helal olsun sana birader özür dilemek de bir erdemdir tekrar helal olsun
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2010, 23:41   #57
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ksuura bakma ama bende bursalılara sinir oldum özellikle maçtan önceki yorumalrından dolayı çok büyüklendiler.belki bu maçı kazandılar ama diğer maçalrda böyle şansları olmayabilir.bende yenilginiin siniriyle öylke yazdım ve özür de dilerdim.biz bizans takımlarını tutmayız koçum biz her zman sivaspsorluyuz sen merak etme.TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.o sözden doalyıda.
özürünü aldık kabul ettik sağolasın...37 yaşına girdim çok yer gezdim..bursalıyım ve bursasporu tutuyorum...evliyaların şehrinde osmanlıya başkentlik yapmış şehrimden yazıyorum bununla her zaman gurur ve onur duydum ..inanmadığım hiç bir şeyi yapmadım..senin yorumunu okuduğumdada ben biraz sinirlendim sende kusra bakmayasın söylediğim sözden dolayı ......
Alt 28.08.2010, 23:44   #58
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
ya kardesim biliyom ben senin iyi niyetli oldugunu ama bizim turk milletti atar da tutarda bosu bosuna sinirlenir cok dogru soyluyon ama bidaha senin takim bizimkisini yenerse gelme forumayoksa malesef kufur ederler ben etmem sahsen cunku seviyorum bursayi bende hazmedemedigim seyler var bizim yapamadigimiz isi siz yaptiniz sampiyon oldunuz be=u size biraz garezimizi arrtirdi oda normal insallah sivas ve bursa el ele sampiyon olmaya

sivas ve bursa hata tum anodolu el ele sampiyonlar ligine anti istanbul anti hamsispor
Alt 28.08.2010, 23:45   #59
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
özürünü aldık kabul ettik sağolasın...37 yaşına girdim çok yer gezdim..bursalıyım ve bursasporu tutuyorum...evliyaların şehrinde osmanlıya başkentlik yapmış şehrimden yazıyorum bununla her zaman gurur ve onur duydum ..inanmadığım hiç bir şeyi yapmadım..senin yorumunu okuduğumdada ben biraz sinirlendim sende kusra bakmayasın söylediğim sözden dolayı ......
burası bütün takımların taraftarlarına açık bir sitedir...edep kuralları içerisinde herkes yorumunu yapabilir hocam...Sivassporluluk herşeyden önce centilmenlik ve rakip taraftara saygı gerektirir...Bursasporlu kardeşlerimizin her zaman bu sitede başımızın üstünde yeri vardır..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sivasspor 0-1 Bursaspor (Canlı)
Alt 28.08.2010, 23:45   #60
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor 0-1 Bursaspor (Canlı)

Alıntı:
asdera58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
0-2 lanet olsun ya offffff:(((
niye nalet okuyorsun kardeşim bükemedigin bilegi öpeceksin daha bayrama varama biz şimdiden öpmeye başladık teşekkürler hz mesut hoca
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda birolsvs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
3 puan, bursaspor, canlı, diyor, sivasspor