Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı
senin söylediklerine aynen katılıyorum.ilk 30 dakika iz daha iyi oynuyorduk hatta konrtalarr hpe çekmeyle ve elle durduruldu.sonrada acayip acayip golelr yemeye başladık tabi skor öyle oluncada adamın sinirlenmesi haklı.ben bile maç izlerken sinirden patladım sedat az bile yaptı
|
Teşekkürler. Sedat doğru yaptı demiyorum, yalnızca hakemlerin haftalardır süren kötü yönetimleri illa ki sahadaki topçuyu dolduruyordur. Bir de fark açılınca sinirlerine hakim olamadı. Bir şekilde hakemlerin ve MHKnin bunu anlaması gerekiyordu. Biz Maraton tribününde maç seyrederken haksızlıklara şahit olup kahroluyoruz. Dua ediyoruz. Uyarıyoruz birbirimizi. Ama bitmiyor yapılanlar . Gene de hakemlere yabancı madde atılmasın,küfür olmasın diye uğraşıyoruz tribünde.. Bizim taraftarımız ve futbolcumuz sağduyuludur spora şiddet karıştırmaz. İşte çok çok böyle protesto eder ve kendini yakar. Sedat kendini Sivassporu düşünerek yakmıştır,yaktıysa. . Şerden hayır çıkartmalı. Sedat'ın hareketi yanlıştır ama hakem camiası da alması gereken mesajı almıştır. Mesaj şudur:
'Birazcık gururunuz, spor ahlakınız varsa adil maç yönetin,eyyam yapmayın,tarafsız olun.'