Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
Alt 04.10.2010, 12:32   #51
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!

Alıntı:
вαЯon™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hacı senin yazdığın iskeletten sadece biri duruyor mehmet yıldız, muhammed, tum, sylla, diallo, murati, bilica takımın iskeletleri bunlardı. ne musa ne sezer nede apo.. Ha yönetimin suçu yokmu var, takımı güvenipte bülente bıraktığı için suçlu.. Genç futbolculara destek olmadığı için (3 yıl önce paf ligi şampiyonuyuz biz) yönetim yeni yeni uyanıyo ama, başına felaket geldikten sonra, o yüzden yönetime destek olalım, bülent zihniyetsizinide savunmayalım..
Tamam kardeşim benim herkesin düşüncesine saygım var.Anlatmak istediğimde Bülent madem hata yaptı bu neden düzeltilmedi şimdiye kadar bunu öğrenmek istiyorum.
Kimseyede destek olmak gibi bir düşüncem yok daha doğrusu destek olacak kimse yok.Bu mantaliteye sahip bir yönetimi desteklemem söz konusu değil zaten.Sivassporda bazı şeyler değişmeden bundan sonra ben ne maça giderim ne forma alırım.Tepkimi bu şekilde dile getirmeyi düşünüyorum.Göz göre göre takım böyle karanlığa atılmaz be kardeşim..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2010, 12:42   #52
yiğido0858
Yeni Yiğido

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 yiğido0858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ÇOK SEVINDIM İNŞALLAH EVİNE DÖNERSIN MESUT ISTIFA BÜLENT GÖREVE....
yiğido0858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yiğido0858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bülent Uygun'dan Açıklama
Alt 04.10.2010, 12:44   #53
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Bülent Uygun'dan Açıklama

İki gün önce bazı internet sitelerine düşen haberin içeriğiyle ilgili açıklama yapmam zorunluluğu doğdu. Keşke bana sorulsaydı, keşke ilk kaynak olarak benden bilgi alınsaydı. Kimileri geçmişte kalan hınçlarını almak için “Bu adam daha beterini bile söyler, bundan her şey beklenir” önyargısıyla acımasızca saldırırken, kimileri de bana göre daha sağduyulu davranıp “ Sanmam bunu demek istememiştir,” yada “dememiştir” karşı teziyle savunmaya geçmiş. Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki, tek korkum vardır, o da haksızlığın karşısında susmak ve bizleri yaratan Yüce Rabbim’in karşısına, onun bizlere bahşettiği sevgi ve saygısından noksan bir sıfatla çıkmak. Bunların dışında her şey gündelik dünyanın gelip geçici zevkleridir. Bugün varız, yarın yokuz. Ne kalp kırmaya, ne incitmeye değer. Konuya gelince; Beni arayan bir delikanlı, Bursa'da öğrenci olduğunu, Sivaslı olduğunu, Sivasspor’a verdiğim hizmetlerden dolayı hem teşekkür etmek istediğini hem de tanışıp konuşmak istediğini söyledi. Kendisini tanımam bilmem, şimdi aynı kişi gelse inanın belki çıkaramam, “Buyurun gelin” dedim. Geldi oturduk konuşmaya başladık. Ancak bir süre sonra bana sordukları sorular karşısında “bir şeyler dedirtmeye çalışıyor bu” demedim dersem yalan olur. Kısaca şu mealde geçen konuşmalar oldu. Kendisinin iddia ettiği gibi konuşmaları bırakın benim konuşmamı, beni tanıdığını sanan kişilerden konuşabileceğime ihtimal veren varsa bile üzülürüm. Bu konuda hukuki yollar bile önümde açıkken, kendi bile bu kadar sansasyon yapcağını düşünmeden, beni ve yazının iddia ettiği muhataplarını düşünmeyen o Sivaslı öğrenci arkadaşa da sadece acıyorum, üzülüyorum. İddia ettiği konulara gelince, başarısızlığın ve transferin tek sorumlusu olarak sayın Fikret Ünsalı göstermiş olduğumu iddia etmesi, kendimi inkar etmem olur, başarısızlığın tek sorumlusu olduğumu her yerde ve her zaman söyledim, kabul ettim Transfer listem yönetime verildi, sıralamaya konuldu, kısıtlı imkanlar ve bütçemiz ölçüsünde değerlendirmeye tabi tutuldu. Listede olan bazı futbolcuların alınamadığını, bazılarının gelip kamptan ayrıldığını, bazılarının ise maça çıkıp bir saat sonra nasıl dönüş yaptıklarını hepimiz biliyorsunuz. Elimizde olanların ise büyük bir şekilde hayal kırıklığı yaratmadıklarına inanıyorum. Sezon başında yaşanan sakatlıkların sistemi ne kadar hırpaladığını gördük, Sedat’ın, Musa’nın, Abdurrahman’ın, Sezer’in, Hayrettin’in ve Mehmet’in uzun süre sakatlıkları peşpeşe geldi. Petkoviç’in omuzu uzun süre düzelmedi. Takım kurgusu ciddi anlamda zarar gördü. Ama her zaman söyledim, başarısızlığın tek sorumlusu benim. Kamanan’ın nasıl alındığını öğrendiğinde alkış tutan eller, aynı şekilde Bilica gelince homurdanmaya başladılar. Aynı oyun kurgusu içinde başarılı olan Bilica hem Sivas’a hem Sivasspor’a değer kattı. Satılması konusunda yaşı önündeki en büyük handikaptı, satılan her futbolcuda yönetim ve teknik heyetin onayı gerekir. Ben kulübün menfaatini gördüm ve onay verdim. Ciddi bir anlamda kazanç sağladığımız bu transferde zarar gördüğümüz tek kısım Yasin’in adaptasyon sorunu yaşaması ve takıma katkı sağlayamamasıdır. Tum’un satılması, bizim talip olduğumuz Erman’ın şartlarına bağlı olarak gelişti, ısrarlı bir şekilde bu futbolcuyu kadrosuna atmak isteyen Büyükşehir Belediyesi ile bu şekilde anlaşabildik. Üstelik üstüne de bir miktar para alınmıştır. Kanfory satılması konusunda ben ısrar ettim, bana maça çıkmadan önce “sakat değilim” diyen bir futbolcunun maç içerisinde söylediğiyle paralel gitmeyen durumu, kadro kurgusundaki teknik heyete ciddi zarar verir ve ben bu zararı gördüm, satılmasını istedim. Bu futbolcunun gittiği takımda kaç maç oynadığına bakarak haklı olduğumu söyleyebilrim. Sivasspor’dan ayrılırken her zaman ağabey olarak gördüğüm kulüp başkanımız Sayın Mecnun Odyakmaz’ın Fikret ağabeyide ziyaret et demesine rağmen gitmedim. Tamamen şahsi duygularla yaptığım bu davranışımın nedenleri bende saklı kalacaktır. Sayın başkanın sadece bu konuda sitemi olmuştur. Ancak Sayın Fikret Ünsal’ın söylemleri ne olursa olsun, Sivasspor’un başarısı için mücadele eden, dürüst, samimi ve mümtaz bir şahsiyettir. Kadronun bozulmasında birinci derece o sorumlu olmuştur gibi lafı söylemek benim boyumu aşar, riyaya kaçar. Kırgınlığım sadece bir şekilde hizmet etmiş bir insanın bir şehirden ayrılırken, yalnız bırakılmasıdır. Yine aynı şekilde Sivas’tan ayrılırken yolcu etmeye gelmeyen düşünce sahibi insanlar benim Sivas ve Sivaslı hakkında ki görüşlerimi hiçbir zaman değiştiremeyeceklerdir. Konuşmam içerisinde sıklıkla vurguladığım başarı için bir araya gelmek gerekiyor, geçmişten ders çıkarmak gerekiyor derken, bunu Sivasspor başarısız olarak vurgulamak insaf ölçüleriyle bağdaşmaz. Bugün bile bana, şu senin hakkında böyle konuşmuş, bu şöyle demiş” diyenlere gülüp geçiyorum. Sivasspor artık halka mal olmuş bir kulüptür, hep başarıları ile anılacaktır. Her takımın indiği çıktığı dönemler olur. Bu futbolun doğasında var. Aynı teknik yönetim sizi dünya şampiyonu da yapar sıradan bir kupa’ya katılmanızda da engel teşkil eder. Bunun nice örnekleri vardır. Her gelen hoca başarı için çalışır çaba sarfeder. Kimse başarısızlığı ile anılmak istemez. Son olarak söylemek istediğim şudur ki, ben bir takımın başındayım, o takımın başarısı için mücadele ediyorum, böylesine haksız, maksadını aşmış, hayal mahsülü şeylerle gündeme gelmek beni de, sevenlerimi de, her zaman sevip saydığım büyüklerimi de, ağabeylerimi de kardeşlerimi de üzer. Kimseye gönül koymadım, koyamam. Yaradılanı severiz, Yaradandan ötürü. Bülent UYGUN
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58_SEMİH_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2010, 12:53   #54
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben alti hafta ömür bicmiştim 1 hafta fazla dayandı))
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bassguitar'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bülent Uygun'dan Açıklama
Alt 04.10.2010, 12:55   #55
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bülent Uygun'dan Açıklama

bu haber cikali cok oldu bea
Alt 04.10.2010, 13:01   #56
bozcelik
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 bozcelik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kadar mezhebi geniş insanlarsınız ya, adam karşı takımı satmış, yüz üstü koymuş; böyle birine halen gelsin diyorsunuz. Onurluca düşmeyi yeğlerim.

Site yönetimi bu konu gereksiz yere uzuyor, taraftarı bölüyor; benden söylemesi.
lafını bilde konuş, mezhebi geniş kime denir.bu densizi siteden atar mısınız yoksa bizmi atalım.
bozcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2010, 13:06   #57
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MECNUN BAŞKAN ADAM OLSA BÜLENT HOCAYI SİVASSPORUN BAŞINA GETİREREK TAKIMIN DEVAMLILIGINI SAĞLAR ZATEN GELMEZSSE DE BIZIM TAKIM BU LİGE BU SAATTEN SONRA YAKIŞMIYOR...
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sibur'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2010, 13:10   #58
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu haber cikali cok oldu bea
Ben görmedim Varsa zaten siler yöneticiler.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2010, 13:17   #59
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence Bülent Sivas a tekrar dönmeli. Yoksa bakkalla falan olacak iş değil bunlar. gittikçe kötüye gidiyoruz. 14 maçta 1 galibiyet yok böyle bişey.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda existence'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 13:22   #60
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Es Esler yazik olacak böyle birini takimin basina getirerek.........
Artik sevilmeyen takim siralamasinda liderligi zorlar zavalim Es Esler..
Adam sirf Es Eslere gitmek icin bu hafta berabere kaldi(belkide)........
Bakalim orada kac hafta kalacak bu adam daha düzen tutmaz
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı effenberg'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklama, adım, bülent, este, ettİ, uygun, uygundan, İstİfa