Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maç sonu açıklamaları
Alt 08.11.2010, 00:41   #51
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maç sonu açıklamaları

bu sene başında kendimizi yırttık kaliteli oyuncular transfer edelim diye.uzaktan bellliydi böyle olacağı.kim bu takıma göz göre göre transfer yapmadıysa (mesut bakkal kadrom yeterli diyordu,gerçekmiydi yada öyle söylenmesimi emredildi bilemiyorum) çoluğundan çocuğundan çıksın başkada bişey demiyorum.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 01:35   #52
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslitaner58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herve tumu gonderdiniz yonetim al size ondanda size hediye SADECE PARA GORUYOR GOZLERINIZ SIZIN
herwe tum sanıldığı kadar iyi bir futbolcu değildir süper lig ilk bursasporda başlamıştır..ne olduğunu iyi bilirim...yani takımdan gnderilmiş olması çok olumsuz bir olay değildir..saygılar..
Alt 08.11.2010, 02:15   #53
tonusluyum
YASAKLI ÜYE

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tonusluyum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

stat ysptıralım düzelir
tonusluyum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 02:21   #54
Sahin 58
Yeni Yiğido

12 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sahin 58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas eger bu "oyuncuKLARLA" devam ederse sezon sonundada puani malesef 7 de kalacak. Allah Askina son 4 antrenör bu defansCIKLARI görmüyormuda her hafta ayni ciklari sahaya sürüyorlar ????????????
Riza hocaya yazik olmasin diye bir tavsiyede bulunacagim ( Yoksa Hocanin kariyeri 0 a düsecek )
Riza Hoca : Mahalleleri dolas topla 11 tane SIVAS evladi sür sahaya. Yenilirlersede bunlardan daha serefli yaparlar
kusuruma bakmayin arkadaslar doluyum
Sahin 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 03:12   #55
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ağlarmısın gülermisin arkadaş ne bu yaa. en güvendiğim maçtı bu maçla çıkışa geçeceğiz dedik gene olmadı ilk 15 dakikada maçı kaybettik.yazık yaa valla yazık yediğimiz 4 golün 4 de saçma sapan goller bir takım bu kadar basit goller yermi yaa.hemde kendi sahasında.ALLAH sonumuzu hayır etsin.
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 03:23   #56
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ağlarmısın gülermisin arkadaş ne bu yaa. en güvendiğim maçtı bu maçla çıkışa geçeceğiz dedik gene olmadı ilk 15 dakikada maçı kaybettik.yazık yaa valla yazık yediğimiz 4 golün 4 de saçma sapan goller bir takım bu kadar basit goller yermi yaa.hemde kendi sahasında.ALLAH sonumuzu hayır etsin.
kardeşim maçtan once azda olsa bir umudum vardı..hangi başlıktaydı bilmiyorum bir yorum yaptım dedim ki bu İBB bana gre son iki sezonun flash takımıdır adamlar içerde dışarda herkese kok sktüren bir takım.burda bir kardeşim dediki İBB nin taktiği belli çocuk oyuncağı şunu yaparsın bunu yaparsın bilmem kaç tane atarsın...bak adamlar sen atmadan kaç tane attı..her şeyden evvel futbolu bilmek futbolda yapılan we yapabileceğin yanlışları telafi etmende en büyük etken olur...
Alt 08.11.2010, 03:39   #57
Bulut@ğlu
Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim maçtan once azda olsa bir umudum vardı..hangi başlıktaydı bilmiyorum bir yorum yaptım dedim ki bu İBB bana gre son iki sezonun flash takımıdır adamlar içerde dışarda herkese kok sktüren bir takım.burda bir kardeşim dediki İBB nin taktiği belli çocuk oyuncağı şunu yaparsın bunu yaparsın bilmem kaç tane atarsın...bak adamlar sen atmadan kaç tane attı..her şeyden evvel futbolu bilmek futbolda yapılan we yapabileceğin yanlışları telafi etmende en büyük etken olur...
bjk maçından sonra kimin umudu yoktu ki. ama bakıyorum bjk maçında süper oynayan takım ibb maçında ezilerek futbol oynuyor. demekki bjk maçında bazı futbolcular kendilerini göstermek için oynadılar. diğer maçlarda yan gelip yatıpda böylesi maçlarda iyi oynayan futbolculara söylenecek tek kelime var. anladın sen ne demek istediğimi
Alt 08.11.2010, 03:45   #58
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
bjk maçından sonra kimin umudu yoktu ki. ama bakıyorum bjk maçında süper oynayan takım ibb maçında ezilerek futbol oynuyor. demekki bjk maçında bazı futbolcular kendilerini göstermek için oynadılar. diğer maçlarda yan gelip yatıpda böylesi maçlarda iyi oynayan futbolculara söylenecek tek kelime var. anladın sen ne demek istediğimi
rıza hocanın maçtan nce ki beyanatına çok kızdım hatta burada yorumunu bile yaptım bu şekilde konuşması doğru değil diye...çıktı dediki bu maç final maçımız diye tabiri caizsse aldı zazı koydu büttüün futbolcuların onüne..yani topu topçulara attı..bütün futbolcular gerildi..bak kardeşim içeride oynmanın her ne kadar avantajı war ise bi okadarda dezavantajı wardır..ktü gide biraz düzelme filizleri başgsteren bir takımın topçusuna byle bir cümle eder isen ve bu maç sivaslının gozü onunde oynanacak bir maç ise...hepsindenonemlisi karşında birde İBB gibi bir takım war ise. yanlış iş yaptın demektir ...
Alt 08.11.2010, 04:03   #59
Bulut@ğlu
Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hocanın maçtan nce ki beyanatına çok kızdım hatta burada yorumunu bile yaptım bu şekilde konuşması doğru değil diye...çıktı dediki bu maç final maçımız diye tabiri caizsse aldı zazı koydu büttüün futbolcuların onüne..yani topu topçulara attı..bütün futbolcular gerildi..bak kardeşim içeride oynmanın her ne kadar avantajı war ise bi okadarda dezavantajı wardır..ktü gide biraz düzelme filizleri başgsteren bir takımın topçusuna byle bir cümle eder isen ve bu maç sivaslının gozü onunde oynanacak bir maç ise...hepsindenonemlisi karşında birde İBB gibi bir takım war ise. yanlış iş yaptın demektir ...
ne yani burada tek suçlu rıza hocamı yanlış bu futbolcular rıza hocadan öncede ruhsuzlardı değişen bir şey yok iyi oynadığı maçlar belli gs,bursaspor,bjk başka maç söyle bana. bu futbolcular akıllarını başlarına alsalar adam gibi mücadele etseler adilik yapmasalar bu ezildiği takımlara karşı dişe diş oynarlar. takıma şöyle bir baktığında şuan ziya erdaldan başka acnla başla mücadele eden futbolcu yok. kardeşim bu futbolculara moral motivasyon değil adam akıllı bir dayak lazım. istediği zaman oynamasını biliyorlar gs maçını deplesmanda taraftarsız kazanmasını biliyorlar.
Alt 08.11.2010, 04:06   #60
Bulut@ğlu
Yiğido

Alıntı:
ne yani burada tek suçlu rıza hocamı yanlış bu futbolcular rıza hocadan öncede ruhsuzlardı değişen bir şey yok iyi oynadığı maçlar belli gs,bursaspor,bjk başka maç söyle bana. bu futbolcular akıllarını başlarına alsalar adam gibi mücadele etseler adilik yapmasalar bu ezildiği takımlara karşı dişe diş oynarlar. takıma şöyle bir baktığında şuan ziya erdaldan başka acnla başla mücadele eden futbolcu yok. kardeşim bu futbolculara moral motivasyon değil adam akıllı bir dayak lazım. istediği zaman oynamasını biliyorlar gs maçını deplesmanda taraftarsız kazanmasını biliyorlar.
pardon gs maçı deplasman değildi

Etiketler
açıklamaları, ediliyor, gideceği, kimlerin, maÇ, merak, sonu, takımda