Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
rıza hocanın maçtan nce ki beyanatına çok kızdım hatta burada yorumunu bile yaptım bu şekilde konuşması doğru değil diye...çıktı dediki bu maç final maçımız diye tabiri caizsse aldı zazı koydu büttüün futbolcuların onüne..yani topu topçulara attı..bütün futbolcular gerildi..bak kardeşim içeride oynmanın her ne kadar avantajı war ise bi okadarda dezavantajı wardır..ktü gide biraz düzelme filizleri başgsteren bir takımın topçusuna byle bir cümle eder isen ve bu maç sivaslının gozü onunde oynanacak bir maç ise...hepsindenonemlisi karşında birde İBB gibi bir takım war ise. yanlış iş yaptın demektir ...
|
ne yani burada tek suçlu rıza hocamı yanlış bu futbolcular rıza hocadan öncede ruhsuzlardı değişen bir şey yok iyi oynadığı maçlar belli gs,bursaspor,bjk başka maç söyle bana. bu futbolcular akıllarını başlarına alsalar adam gibi mücadele etseler adilik yapmasalar bu ezildiği takımlara karşı dişe diş oynarlar. takıma şöyle bir baktığında şuan ziya erdaldan başka acnla başla mücadele eden futbolcu yok. kardeşim bu futbolculara moral motivasyon değil adam akıllı bir dayak lazım. istediği zaman oynamasını biliyorlar gs maçını deplesmanda taraftarsız kazanmasını biliyorlar.