Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 14.11.2010, 21:15   #1
samor
Yiğido

samor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 samor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın ardından

DEVRE ARASINDADA YAPSAN YAPSAN DÜŞEN TAKIMLARIN VASAT TOPCULARINI ALIRSIN İNGİLTEREDEN ZATEN ALAMANDA.. AL GEL İSPANYADAN VEYA ALMANYADAN BİR KAÇ TOPCU SANA TAKVİYE YAPTIN DİYİM... KAYSERİNİN AKLI YOKMUDA GURBETCİ YETENEKLERİ BULUP BULUP GELİYOR ALMANYADAN GARDAŞIMM...
Alt 14.11.2010, 21:18   #2
YatodaSin
YASAKLI ÜYE

YatodaSin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YatodaSin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gecen seneden daha kötüyüz.

Sira takim mac g b m a: y averaj puan

16 Sivasspor 12 2 1 9 11:23 -12 7 09/10

17 Sivasspor 12 1 4 7 9:28 -19 7 10/11
YatodaSin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2010, 21:33   #3
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben teknik direktör, başkan yada yönetimde değilim sadece kimliğinde sivas yazdığı için değil gönülden seven o güzel günlerin geri gelmesini bekleyen bir taraftar bir sivassporluyum ama kasımpaşa ya karşı ne ortada futbol nede oyuncuların bir özverisi vardı, üzüldüm ah etmedim yinede ama herşeye rağmen ben kırmızı beyazı sivassporumu seviyorum.

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2010, 22:02   #4
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hadi ucuz topcu alip kar edicem dedi yonetim lig basinda. simdi kadroyu yeniliyicem desen hangi futbolcu gelir onune gelene yenilen takima, ya da futbolcuyu ikna etmek icin ne kadar daha fazla para vermemiz gerekecek. isin kotu, sadece para icin gelen futbolcu ne kadar verim saglayacak. tek yapilacak sey takima alt yapidan superligde isim yapmak isteyecek gencleri cikartmak ve kati defans uygulatmak, kontra atak calisip golleri kontradan aramak. baska yolu yok bu isin.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.11.2010, 22:36   #5
izmirliyigido
Gast

Ya arkadaşlar bırakın bunları. Yönetim göz göre göre takımı feda ediyor. Bunun daha başka açıklaması yok. Kimi uyuttuklarını sanıyorlar?

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.11.2010, 22:56   #6
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı stadda canlı izledim takımda inanın ruh kalmamış bunlar yenile yenille futbol oynamayı unutmuşlar inannki bbu futbolculara verilen paraya yazık bunlar hiç bişey hak etmiyorlar TEK KELİMEYLE TAKIM ÖZGÜVENNİNİ YİTİRMİŞ.....:m ad:
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2010, 23:00   #7
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

Herkes gibi ben de Kasımpaşa maçı sonrası tıpkı daha önceki maçlarda olduğu gibi yine kahroldum. geçen haftaki 4-0 lık yenilgi sonrası takım içindeki gitmesi gereken futbolcuları yazmıştım. aynı düşüncelerimin bu maçtan sonra da değişmediğini gördüm. tüm taraftarlar üzgün ve son derece öfkeli. bir şekilde takıma veya yönetime olan tepkilerini göstermek için değişik alternatifler ortaya atıyorlar. benim bu konuda ise şöyle bir önerim var:
sivasspor.com sitesinin ana sayfasındaki resimde şöyle yazıyor: "BU ÇAMURDAN BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ." peki hem bu düşüncede olup hem de takımı statta yalnız bırakmak olur mu? Tamam herkes öfkeli, herkes üzüntülü ve kahroluyor. Ama gelin tepikimizi tribünleri boş bırakarak değil aksine tüm stadı doldurarak gösterelim.
Rıza hocanın devre arasında takımda köklü değişiklikler yapacağı kesin. bu maçta da bunun sinyallerini çıkardığı kadroyla verdi. ama unutmayalım daha ilk yarının bitmesine 5 maç var. ilk yarıyı 7 puanla ve sıralamada son sırada olacak şekilde bitirirsek ikinci yarıda bu durumu değiştirmemiz mucize olur. ama herkes şunu aklında geçiriyor herhalde . iki maç kazansak 3-4 basamak yukarı çıkarız diye. bunu yapabiliriz aslında. bugünkü maça bakarsak kasımpaşa öyle aman aman bir futbol oynamadı. hatta bizim girdiğimiz pozisyon sayısı onlardan fazla bile. haftaya aynı durumda niye biz olmayalım. yine söylüyorum. herkes çok üzüntülü ve dertli. ama gelin haftaya her zamankinden farklı bir 4 eylül stadı görsün futbolcular. en azından Sivassporun yalnız olmadığını sahipsiz olmadığını herkes anlasın. bizler de sivassporu yalnız bırakırsak işte o zaman bank asyaya düştüğümüzün resmidir.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rmznshn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.11.2010, 23:29   #8
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu kadar ruhsuz adami ligde bulmak isteseniz bulamazsin ama ne yazikki hepisi bizim takimi bulmus bundan sonra bu ruhsuzlarla ne ligde kalabiliriz nede puan toplaya biliriz ara transferindende umudum yok istenilen futbolcular puan tablosuna baktiktan sonra zaten gelmeyecekler tek yapilacak bir is var ise oda takimindan nekadar ruhsuz var ise hepisinin ellerine bavullarini verip güle güle demek.bosuna paf takimdaki genclerin haklarini yemesinler onlarla sahaya ciksinlar hic olmazsa onlar formasi icin elinden gelen her mücadeliyi veriller.yenilseler bile bu ruhsuzlar gibi ezilmezler
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.11.2010, 00:46   #9
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçı televizyondan seyrettim takımda kimse hiçbirseyi umursamıyor. hocayı da anlamıyorum mesut hocanın yanlışlarına devam ediyor. hala mehmet yıldız oynuyor, yeter artık bırakın su adamı. devre arasında göndereceklerinizi şimdi kadro dısı bırakın. rıza hoca takviye diyo, takım değisecek diyo. böyle dersen ve de gidecek futbolcuyu oynatırsan o adamlardan bişey bekleme. şu cihanı hiç bir hoca anlamadı, bu adam kanatta oynamaz, forvet arkasında gecen sene sonunda ne kadar faydalı oldu, yerinde niye oynatmıyolar anlamıyorum. sedatlardan ugur kavuktan ne beklioruz anlayamıyorum. düştük % 95 diyim. ama düşmezlerse helal olsun. ayrıca bu durumda devre arasında kim gelmek ister bu takıma onu da bilemiyorum.
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.11.2010, 01:04   #10
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

geçen sene diyarbakırın ikramı sayesinde ligde tutunduk bu sene rakiplerimizin ikrama niyeti hiç yok aklıma bu yıl ligden düşmenin olmayacağına(ligin 20 takıma çıkması)dair karar alınmasından başka ümit gelmiyor.şu halimize bak adam gibi oynayıp bir maçtan zevk alamaz hale geldik
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın