Karabük maçını atlarsak eğer kalan 4 maçtan 6 puan çıkarsak bile yeter bize..En azından ikinci yarıya daha olumlu bir şekilde bakabiliriz...Bana kalırsa 4 ya da 5 puan çıkarırız inşallah dahada fazlası olur ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
Valla Beşiktaş maçıdan sonra da dedik iyi oynuyoruz diye ama içerde 4 yemiştik.
İnşallah bu sefer sevincimizi adam gibi yaşarız
14 puanda bitiririz demiştim ama daha iyi bitirebiliriz..
arkadaslar simdiden merak konusu oldu sizce sivassporumuz son 4 macta kac puan toplar? elbetteki hepimizin dilegi 4 de 4 yapmak insallahta öyle olur, sizlerin düsüncesi nedir acaba? saygilar
bir çelişki var Konu lig sonuna kadar diyor sen 4 maç yazmışsın.İlk yarı sonuna kadar demek istedin o zaman 12 gönül ister,ama alabileceğimiz ne olursa diyelim.
bir çelişki var Konu lig sonuna kadar diyor sen 4 maç yazmışsın.İlk yarı sonuna kadar demek istedin o zaman 12 gönül ister,ama alabileceğimiz ne olursa diyelim.
toplamda ilk yariyi bence 15 punlda bitiriz.
Bu sene küme düsmeme baraji tahminen 35-40 puan arasi olacaktir..
o yüzden 2. yari en az 20 puan toplamak gerekecek gibi görünüyor..
toplamda ilk yariyi bence 15 punlda bitiriz.
Bu sene küme düsmeme baraji tahminen 35-40 puan arasi olacaktir..
o yüzden 2. yari en az 20 puan toplamak gerekecek gibi görünüyor..
Küme düsme barajının 40 puana çıkacağını sanmıyorum.Süper lig te 40 puanla düsen tek takım bursaspordur..ve bu otaritelerce saskınlıkla karsılanmıstır..barajın 30-35 puan arası olacağını düsünüyorum
Ne 6 puanı ya, toplam 34 maçta en az, en az 34 puan toplamak lazım ki ligde kalabilelim. Şu anda da 7 puanımız var, 17 maçın sonunda 17 puana çıkmak için 10 puan toplamak lazım. O yüzden 8-10 puan alamazsak 2. yarıda işimiz çok çok zor olur.
13. Hafta Sivasspor -1 : 0- Kardemir Karabükspor 3 puan
14. Hafta Gençlerbirliği 1- : 1- Sivasspor 1 puan
15. Hafta MKE Ankaragücü 1- : 1- Sivasspor 1 puan
16. Hafta Sivasspor 1- : 0- Konyaspor 3 puan
17. Hafta Fenerbahçe 1- : 0- Sivasspor 0 puan
Görüldüğü gibi 8 puanı bile zor topluyoruz. İşimiz gerçekten çok zor.
Fener maçından puan gelir İNŞALLAH.
__________________ Ne Abiler Gördük. GÜLMEKTEN Öldük.