Vallahi arkadaşlar övüyorsunuz ama, bu takım tüm maç boyunca 4-5 pası kaç defa yapabildi. Maalesef futbolcularımızın büyük çoğunluğu vasat, bir kaç tane oyuncu vasatın bile altında oyuncular. 2 haftada herkesin öve öve bitiremediği ermanı gördük bir tane olumlu hareketi yok. Ve bir çoğunda da maalesef futbol bilgisi çok zayıf.
1 PUAN HAKKIMIZDI DİE DÜŞÜNÜYORUM FAZLA ETKİLİ OLAMADIK GOL POZİSYONU ÜRETEMEDİK AMA,YİNEDE İYİ MÜCADELE ETTİK,FRİKİKTEN YEDİĞİMİZ GOL BENİ GERÇEKTEN ÇOK ÜZDÜ
__________________ eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!
ya bu arada yazmazsam çatlayacam. ömrüm boyunca tek bi futbolcunun eleştirisini yapmadım ama bu ibrahim şahin nedir yaaaa....üçüncü ligde oynarsa ben hiç bişey bilmiyorum...böyle saçma sapan bi adam olabilir mi yaaa....adam tam paytakcan yaavvvv
arkadaşlar 1-0 yenildik ama maç istanbulda ve deplasman takımın adı fener ve maç kadıköyde bu çok normal bir şey bizim bu skorla ayrılmamız bir muhteşem bunuda kaydediyim güzel oynadık ama anlamsız yerde bir faul yaptık ve golü yedik forvet hattı tek kişiydi ve hakem tarafsız değildi fenerliydi bir çok faullumüzü vermedi ve futbolcularımızn üstüne üstüne yürüdü bu yanlış bir şeydi