Cevap: Sivasspor'da Transfer Çalışmaları
Arkadaşlar Bugünkü YENİASIR gazetesi nin haberi aşağıdadır. Bu duruma göre
Tabata,Fink ve Zapo nun sivasa da gelmeleri zor görünüyor
---------------------------------------------------------------------------
BUCASPOR U İSTEMEDİLER...
Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağlanan Fink, "Bucaspor'da oynamam bonservisi verin" derken Zapo ve Tabata "İstanbul'da kalacağız" dedi
BUCASPOR'A Beşiktaş'la her konuda anlaşma sağlanan Alman oyuncu Fink, Çek futbolcu Zapotocny ve Brezilyalı Tabata'dan kötü haber geldi. Başkan Şeref Üstündağ'ın (Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile her konuda anlaştık. Futbolculara ödenecek paralar bile ayrıntılı biçimde yazıldı) açıklamasının ardından önceki gün de Teknik Direktör Samet Aybaba (Fink, Zapo ve Tabata ikinci yarı Bucaspor forması giyecek) garantisi vermesine rağmen 3 yıldız oyuncu Bucaspor'u istemedi. Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın üç oyuncuya "Bucaspor'da oynayacaksanız. Bizim sözümüz var" demesine rağmen üç futbolcu Adalı'ya rest çekti. Alman oyuncu Fink'in İzmir'de oynamak istemediği, bonservisini isteyerek Almanya'da kendisine bir kulüp bulacağını söyledi. Beşiktaş'a Gaziantepspor'dan 8.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gelen Tabata'nın ise, "Benim değerim belli. Ailem İstanbul'da mutlu. Gitmek istemiyorum. Eğer ısrar ederseniz o zaman sözleşmemi 6 ay dondurun" dedi. Zapo ise duruma tepki göstererek, "Geçen sezon Bursaspor'a kiralık gittim ama takım şampiyon oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor'da macera aramak istemiyorum. Eğer gönderecekseniz, ya İstanbul'da bir başka takıma verin ya da ülkeme dönerim" diyerek tavır koydu.
ŞERAFETTİN ÇIRACI
|