Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı
Alt 28.01.2011, 02:55   #51
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı

Mehmete uyarı yapıldımı yapılmadımı yapıldıysa bunun karşılığını bu haftaki maçta göreceğiz.
Alt 28.01.2011, 09:00   #52
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Geç kalınmış bir karar. Saha içinde bütün topları kendine istemesi hatalarında bile arkadaşlarına tepki göstermesi takımın huzurunu ve futbolunu etkiliyordu. Kaptanlığa yakışır bütünleştirici, motive edici bir yapıya sahip değil.Ayrıca yönetim umarım bu süreçten dersini almıştır. Takım içinde gruplaşma olduğu zaman bu futbolcuları yavaş yavaş takımdan uzaklaştıracaksın. Yapmazsan iki senedir yaşadığımız sıkıntıları yaşarsın.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2011, 09:46   #53
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Mehmet'e ayıp ediyorsunuz
Hoca haklı olabilir, o da kendi oyun kurgusundan kaynaklanıyordur
Oyun sistemine uymuyor olabilir, ama Mehmet olmadığında da tüm toplar duvara çarpmış gibi geri geliyor
Geçen sezonu hatırlayın...
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2011, 11:26   #54
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

artık mehmet dinlendirimeli eneramo 11de oynamalı rıza hocam bence en önemli uyarı bu
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2011, 12:19   #55
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza hoca mehmete bu uyarırıyı siz burada tamamen yok edeceğinizi bilseydi uyarıyı yapmazdı herhalde.Mehmet in performansı o kadar kötü ise, yararı dokunmuyorsa oturtur kenarda o zaman herkes Mehmetli sivasssporuda,Mehmetsiz sivassporunda ne olduğunu herkes daha iyi görür.Biz bu ikincisini defalarca yaşadık
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2011, 01:25   #56
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Cok dogru ve yerinde bir uyari lakin bir okadarda gec kalmis uyari.Ama zararin neresinden dönersen kardir mantigiyla yolacikarsak isabetli bir uyari insallah mehmet efendi dikkat eder bundan sonra.Ben mehmet yildizi tanidimdan buyana hep ayni sorun varidi ama sivasspor basariliyken pek göze batmiyordu simdi tabi hal böyle olunca herkes hakli olarak öküzün altinda buzagi ariyor.
Alt 29.01.2011, 07:44   #57
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Mehmet Yıldız'a sözlü uyarıyı bırakın, sahanın her yerine uyarı levhası da assanız farketmez. Çünkü herkesin kapasitesi vardır, Mehmet yıldızımızında kapasitesi de bu kadar işte. Gitsin güreş takımına felan yazılsın, futbolu da bilenler oynasın lütfen.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2011, 07:50   #58
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...

Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet...

Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...
Ben öyle bir Sivasspor tanımıyorum. Sanırım sizin ütopyanızdaki, varlığı benim nezdimde tanımlı olmayan bir cisim bu Sivasspor.
Olaya düz mantık bakarsak eğer, Mehmet Bey futbolu bırakınca sizin Sivasspor'unuz da ortadan kalkıp kaybolacak sanırım.

Bence hiç bir futbolcuyu kutsamayın. Hele ki bu adam, çetesi ile beraber bu takıma 2 yıldır zarar veriyorsa hiç kutsamayın.
Alt 29.01.2011, 07:56   #59
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yorumların hepsini okudum herkesin görüşü ortak 2 kişi degişik düşünüyor bence onlarda duygusal davranıyor.beyler m yıldızın sivasspora verecegi bişey kalmadıgı gibi bide takımda huzursuzluk çıkarıyor.2 senedir ne yaptı herkes biliyor buda yetmedi diger 3 oyuncumuzuda ayartıp adam dövmeye kalktı.şimdi kim hangi hakla bu adamı savunuyor.yönetim bir ona birde ermana çok aşırı tölerans verdi halende veriyor.ikiside takımın en kötüleri.yok efendim 3 kişi tutuyormuş mehmeti ya kardeşim onu ben bile tutarım kaleye dönemiyorki topa vursun.kaldıki her forveti defans oyuncusu tutar bu iş böyle siz bakmayın serveti kimse tutmadı bizim kazmalardan.oda görevini yaptı.aklımızı başımıza getirdi.rıza hocayı kutluyorum ama çooook geç kalınmış bir karar en dogrusu yedek bekletmeli forvette ihtiyacımız olursa oyuna katılmalı kaptanlık filanda alınmalı.yeni oyuncularımız çıo isabetli allahtan bunlara çokta mahkum degiliz artık.bunlardaki kastım sedat mehmet erman ve birazda apo.hayrettini bunlardan ayrı degerlendireceiz sonuçta o bizim bir parçamız...
Bu topraklarda olaya objektif bakan ve futbol denen şeyden anlayanın olması sevindirici. Size sonuna kadar katılıyorum.

Yahu en son Gs maçında bile bu adam aldığı her topu rakibe verdi. Yüzde 15 isabet ortalamsı yoktur bile. Groski'nin getirdiği topta yanlış pozisyon aldığı için golü atamadı. Takıma zerre katkısı yok ya. Adam sadece cüssesinin nimetlerini kullanıyor. Allah aşkına bu adam futbolcu diyerek, ekmeğini futboldan kazananlara hakaret etmeyin.
Alt 29.01.2011, 08:08   #60
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Uyarı konusunda geç bile kaldılar geçen hafta yazdığımın tamamı çıktı galata maçında mehmet yıldız eski mehmet yıldız gibi olsaydı golünü atardı ve biz bir sıfır öne geçerdik o pozisyonda ama olmadı yenildik bir kişi yüzünden düştüğümüz sıraya bak
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivasspordan, uyarı, yıldıza