Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.06.2005, 12:33   #51
muratcaglayan
Yeni Yiğido

muratcaglayan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muratcaglayan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bizimde büyük bir taraftar kitlemiz var bizde büyük takimlarin yaninda yer almaliyiz bizimde payimiz o zaman büyük olur asiri fanatik düsünüp zarar görmeyelim akilli olalim diger anadolu takimlarindan farkliyiz biz onlardan kopmaliyiz oyuna gelmeyelim
muratcaglayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.06.2005, 14:15   #52
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
EKO58 Nickli Üyeden Alıntı
BİRAZ MANTIKLI OLUN SİVASSPOR VEYA BİR BAŞKA ANADOLU KULUBÜ
NE KADAR İZLENİR SADECE O ŞEHRİN İZLEYİCİSİ İZLİYOR.AMA DİĞER trabzon HARİÇ TÜM TÜRKİYE İZLİYOR TAKIMLARIN EŞİT PAY ALMASI SAÇMA OLUR VE NE DENİRSE DENİLSİN ONLARIN DEDİĞİ OLACAKTIR ANADOLU KULÜPLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU SADECE BİR BLÖFTÜR.LÜTFEN BİRAZ GÖZÜMÜZÜ AÇALIM.
[size=5]KARDEŞ AMMADA SAÇMAŞAMIŞSIN YA..ADAMLAR ZATEN CEPLERİNİ İYCE DOLDURMUŞ .ANADOLU KÜLÜPLERİYSE GAZOZ KAPAĞINA MAÇ YAPAR GİBİ SAHAYA ÇIKIYOR.ARDINDANDA TÜRK FUTBOLU GELİŞMİYOR ,LİGİMİZ ZEVKSİZ DİYE AÇIKLAMALAR YAPILIYOR.BİZANS YİNE HAKSIZ KAZANCIN PEŞİNDE HALA UYANAMADINIZ MI??!![/size]
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.06.2005, 14:25   #53
EKO58
Yeni Yiğido

EKO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EKO58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
NE KADAR İZLENİR SADECE O ŞEHRİN İZLEYİCİSİ İZLİYOR.AMA DİĞER trabzon HARİÇ TÜM TÜRKİYE İZLİYOR TAKIMLARIN EŞİT PAY ALMASI SAÇMA OLUR VE NE DENİRSE DENİLSİN ONLARIN DEDİĞİ OLACAKTIR ANADOLU KULÜPLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU SADECE BİR BLÖFTÜR.LÜTFEN BİRAZ GÖZÜMÜZÜ AÇALIM.
[size=5]KARDEŞ AMMADA SAÇMAŞAMIŞSIN YA..ADAMLAR ZATEN CEPLERİNİ İYCE DOLDURMUŞ .ANADOLU KÜLÜPLERİYSE GAZOZ KAPAĞINA MAÇ YAPAR GİBİ SAHAYA ÇIKIYOR.ARDINDANDA TÜRK FUTBOLU GELİŞMİYOR ,LİGİMİZ ZEVKSİZ DİYE AÇIKLAMALAR YAPILIYOR.BİZANS YİNE HAKSIZ KAZANCIN PEŞİNDE HALA UYANAMADINIZ MI??!![/size]

SENİN BİZANS DEDİĞİN YER TÜRKİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE HA EĞER YOK YİNE BİZANS DİYORSAN 1453 TEN SONRA BİZİM OLDU BU TÜM BİZANS DİYENLERE İTHAF OLUNUR.AYRICA SAKIN HA SANMA Kİ BEN ONLARI SAVUNUYORUM İNGİLTEREDE ŞAMPİYON OLANA TAKIMDA ORTALAMA 40 BİN KİŞİYE OYNUYOR KÜME DÜŞME POTASINDAKİ TAKIMDA.SORARIM SANA SİVASSPOR UN SAHASI 40 BİN KİŞİLİK OLSA KAÇKİŞİ GELİR BAKALIM MAÇA TAHMİN ET...
EKO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.06.2005, 14:27   #54
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Alıntı:
Murat arkadaşım, seninle aynı fikirdeyim.
Alt 27.06.2005, 14:36   #55
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

[size=5]Eko NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI BİR TÜRLÜ ANLAMIŞ DEĞİLİM.BEN SENLE HAVUZ SİSTEMİ HAKKINDA TARIŞIYORUM.SEN 5-6 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN BİLDİĞİ BİZANS MUHABBETİNİ BİLE ÇARPITMAKTAN KENDİNİ ALAMIYORSUN!BEN DİORUM Kİ 'YANİ PARA PARA ,NAKLEN YAYIN GELİRLERİ WAR YA BU 4 BÜYÜKLER DENİLEN TAKIMLAR WAr YA SİZİN TAKIMI KANDIRIYOR!!'BU BİRAZ SANA ÖZEL OLDU DİĞER ARKADAŞLAR ANLAMAYABİLİR ONLARDA ÜSTTEKİ YAZIYI OKUSUNLAR NE YAPALIm!![/size]
Alt 27.06.2005, 14:41   #56
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
[size=5]Eko NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI BİR TÜRLÜ ANLAMIŞ DEĞİLİM.BEN SENLE HAVUZ SİSTEMİ HAKKINDA TARIŞIYORUM.SEN 5-6 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN BİLDİĞİ BİZANS MUHABBETİNİ BİLE ÇARPITMAKTAN KENDİNİ ALAMIYORSUN!BEN DİORUM Kİ 'YANİ PARA PARA ,NAKLEN YAYIN GELİRLERİ WAR YA BU 4 BÜYÜKLER DENİLEN TAKIMLAR WAr YA SİZİN TAKIMI KANDIRIYOR!!'BU BİRAZ SANA ÖZEL OLDU DİĞER ARKADAŞLAR ANLAMAYABİLİR ONLARDA ÜSTTEKİ YAZIYI OKUSUNLAR NE YAPALIm!![/size]
Alt 27.06.2005, 15:27   #57
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
osman_58_1967 Nickli Üyeden Alıntı

Cavcav bu Konuda Cok Hakli
bence bu Adaletsizlige Sonverilmeli
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.06.2005, 15:50   #58
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU SİSTEM HAVUZ SİSTEMİMİ?YANLIZ HAVUZUN DELİKLERİ 4 BÜYÜK DEDİKLERİ TAKIMLARIN BAHCESİNE AKIYOR YANİ 14 TAKIM BİR DELİKTEN SULANAYIM DİYE ÇABALARKEN AGALAR KEYFİNİ ALA ALA BAHCESİNİ SULUYOR.İSPANYADA ALMANYADA İNGİLTEREDEKİLER GİBİ DISARDAKİ KUPALARI ALSALAR HERALDE VATANDASTAN BİLE VERGİ İSTER BUNLAR.ONDAN SONRADA ONLARCA MİLYON EUROLARI KAPTIRIRLAR HANSA JOHNA BİLMEM KİMİN 30 YASINDAKİ EMEKLİ TOPCUSUNA.GÜCÜDE ANADOLUYA YETER.YOK ÖYLE YAGMA YILLARCA YEDİLER ORTADA GS.NİN KUPASINDAN BASKA KUPA YOK,BİR DAHA GELMEZ NİYE KİMSE HESAP SORMUYORKİ ADAMLARA.
HER ÜLKEDE HER YIL SAMPİYON BİR BASKASI OLURKEN BİZDE SIRAYLA.SİVAS YÖNETİMİ VE DİĞER ANADOLU SÖZÜNDEN DÖNMEZ VE UMARIM HERKESİN HAKKETTİĞİ GELİR PAY EDİLİR.
SİVAS GELECEK DÜZEN DEĞİSECEK,LİGE RENK GELECEK DEDİKYA BOŞA DEĞİLDİ.
Alt 27.06.2005, 16:05   #59
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:

[size=7]Sana katılıyorum Murat...Bu çark hep böyle dönmemeli...Artık bir değişiklik olmalı ve Anadolu takımlarıda kazanmalı ve Türk futbolu gelişmeli...Sana sonuna kadar katılıyorum...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.06.2005, 21:10   #60
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[size=7]Sana katılıyorum Murat...Bu çark hep böyle dönmemeli...Artık bir değişiklik olmalı ve Anadolu takımlarıda kazanmalı ve Türk futbolu gelişmeli...Sana sonuna kadar katılıyorum...[/size]
[size=5]+1967[/size]
Konu Kapatılmıştır