Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 03.02.2011, 20:08   #51
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lige Yeni Cıkmısız ilk STADA Gordu Heralde Zenci Birisini )) 6 Ay Gulduydum Bu Lafa LAAAA GARAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAA

Senin Bi Anin Yokmu Her Geldigin Macta Ya Berabere Kaldik Yada Yenildik Bi Anderlecht Macini Kazandik Oda Malum
cok haklisin,her geldigim macta ya yenildik ya berabere kaldik anim olmaz olurmu , anderlecht maci var bilet bulmak ne mumkun guc bela bileti bulduk sampiyonlar ligi maci biz yerimize oturduk iki tane sakalli hacemmi geldi yanimiza oturdu '' aha bura egceymis yav '' diyerek hacilardan biri diyorki ''la ahmet bura bizim yerimiz degil biletlerde baska numara yaziyor,yerin sahibi gelir bizi kaldirir gidek yerimize oturak'' diyor obur hacida diyorki '' otur olm gosgoca stad bura dolarmi la diyor'' (stadi gozunde ne kadar buyuk goruyosa +sampiyonlar ligi maci buna ben cok gulmustum demekki haci stad de france,olimpiyat stadi veyahut kadikoy stadlarina girse nutku durur,mac baslamaya yakin koltuklarin sahibi geldi tabi ellerinde bilet dolaniyorlardi
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MeD_Turc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 20:17   #52
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bide polisle tartismamiz vardi) derebeyi bi bilet almis polisle yan yana oturuyoruz guvenlik seridinin yanindayiz o senesi stadlarda sigara icme yasagi yeni cikmis cigarayi yaktim polis yanimda''beyfendi sigarayi sondurun stadda sigara icmek yasak'' dedi bende hazir cevabimya maratondayiz biz memur bey su karsi trubune bi bak allah askina dedim (isik dusmus protokolden bir duman yukseliyor sanarsin stad yaniyor)
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MeD_Turc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 20:22   #53
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Senesini tam olarak hatırlamıyorum ancak 1984 / 1985 olabilir.Mevsim sıcak;maçtayız,ben kazana kesin dahil olduğum için her içtimaya (her maça mutlaka giderdim) çıkardım.Maç oynanıyor büyük bir heyecanla,rakip futbolculardan biri girdiği ikili mücadeleden sonra yere düştü ve kıvranmaya başladı,o anda bir ses bir bağırtı,ulaaa gejgere getirin gejgere yokmuuu ? bunu diyen ağbiyi hatırlıyorum kendisinide maçlardan tanıyorum sağlam taraftarlardan biriydi..(çekicilerdenD) Şimdi ne zaman sedyeyle sahaya girenleri görsem aklıma o ses gelir..
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 21:07   #54
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bende komık bır anımı paylaşmak istedim

gecen sezon (2009-2010) ziraat türkiye kupası macı trt den naklen ızlıyorum bursa ıle oynanıyor mac babannemde yanımda ben heyecandan bagırıyorum vur falan fılan babannem gaza geldı takımı destekleyecek hangısı sıvaslı dıye sordu bende kırmızılar dedım o ara ekrana zencı bır yabancı geldı muhtemelen keıta ıdı hadı lan dedı budamı sıvaslı dedı bana kalayı bastı dalga gecıyorum sandı
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 21:10   #55
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılı Akçaabat olması lazım ligin son haftaları 2.lig şampiyonluga oynuyoruz takım sahaya çıkıyor ilk veya 2. kez maça gitmişim inanılmaz bir konfeti yagmuru.Ne oluyor la burada tipinde bakışlar saga sola Maç sonunda 2-1 yenilmiştik ve 2 Karadeniz takımı el ele süper lige .Süper Lig deki ilk sezonumuzda 3-2 fb maçı -35 lik trabzon maçı 5-3 biten gs 0-2 dan çevirilen Bursa ve daha niceleri.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58_SEMİH_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 21:19   #56
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3.ligdeyiz bir çubuk spor fırtınası esiyor 2.yarının ilk maçı çubukspor hiç yenilmemiş saha geçen hafta antalya maçındaki gibi karla kaplı
bende o zamanlar ulucamide yatılı hafızlık çalışıyoruz mevcut öğrenci toplamımız 55 kişi maç pazar günü
ben kimseye söylemeden stadyuma gittim cepde para yok köyden gelmişsin abi benide al ,abi benide al diyerek maça girdik
o gün stadyum ful dolu trübünler yıkılıyor aslında o günleride özlemiyor değilim maçı 3_0 kazanmıştık bombacı burhanın attığı orta sahadan gol hala aklımda
maç bitmişti büzüte, büzüte ulucaminin yolunu tuttuk
camiden içeri bir girdim müdür ömer evcioğlu caminin önünü kesmiş geleni sıraya diziyor
o zamanlar ikindi namazından sonra yoklama alınırdı o günde yoklamada kimse yok gözünü sevdiğimin hafızları hepsi maça kaçın bende tek ben gittim sanıyorum
yoklamayı aldı yukarı çıkın ben geliyorum dedi hepimiz yukarı çıktık sırt üstü yatın dedi bizi bir güzel falakaya yatırdı ayağa kalktık yürüyecek dermanımız yok
akşam namazına baktım bütün herkes oturarak namaz kılıyor
benim gözümde falaka yok ertesi günki fotospor gazetesi ne başlık atmış onu merak ediyorum
sabah namazına kalktım maliyenin altındaki gazete dağıtım yerine gittim daha gazeteler desteleriyle duruyor ordan bir tane fotospor aldım başlık aynen şöyleydi
SİVASSPOR NAĞMAĞLUP DİNLEMEZ
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 22:07   #57
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hiç unutmam Şampiyonluğa oynadığımız seneler Bursa 2-0 önde evde misafir var ben maçı dinliyorum bir taraftan. Birden misafirler kalktı gidecek. Arabamba bırakmam gerekiyor.. Arabaya bindik hemen radyoyu açtım moral sıfır derken sivas gol atmaya başladı gol attıkça araba sağa solagidiyor misafirler panikledi.. Nerdeyse ineceklerdi arabadan bir gol daha geldi az kala arabayı vurcaktım.. Derken bıraktık misafirleri gelirken bir gol daha zevkten dört köşe oldum...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 22:25   #58
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Rotes Gesicht Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

BENDE sivassporla ilgili bi anımı anlatıyım,aslında çok anım varda ,sivasspor 2 lig b kategoride şampiyonluk mücadelesi veriyor,darıca gençlerle maç yapıyor,ben haydarpaşa meslek lisesinde açık öğretim sınavındayım,aklım sivas maçına nasıl giderim orda,2 saat vaktim var sınavda ,maça yetişeceğim diye 1satte 2 dersin sınavını verdim çıktım,sorularda şansımdan çalıştığım yerden çıkmıştı,neyse vakit kaybetmeden maçın hiç degilse son 30 dakkasına yetişirim diye koştura koştura haydarpaşa garına vardım ,kanter içinde banliyo trenine anca bindim,1satte gebzeye gidiyor tren .ordanda 10 dak minübüs le gidiliyor,gittim stada baktım müthiş bir taraftar var,4 bin sivaslı 1500 darıcalı,içeri girdim hemen skoru sordum,2-1 yeniyok gardaş dediler,maç biraz geç başlamış,nerdeyse 40 dak seyrettim.dönüşte hatıra olsun diye bayrak aldım,hala saklıyorum,hey gidi günler hey ne günlerdi.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 22:35   #59
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben şu Trabzon'u 3-0 yendiğimiz maçı unutamam..tam 1 hafta heyecanla bekleyiş,maç öncesi gece pankart yazmalar..Stada gittik ki Sivas tribünleri eski günlerinin sinyallerini veriyor..Ve o da ne duman ettik Trabzon'u...Maç bitti neyse pankartı açtırdım ve bütün basın kongre binasının önünde fotoğrafımızı çekiyor.E haliyle taraftarlar da orda..O günü unutamam işte..Belki maçlara gitmemin her seferinde git be diyen sesin sebebi bu olsa gerek Sivasspor sevdasının yanında...
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erhan 10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 22:48   #60
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben şu Trabzon'u 3-0 yendiğimiz maçı unutamam..tam 1 hafta heyecanla bekleyiş,maç öncesi gece pankart yazmalar..Stada gittik ki Sivas tribünleri eski günlerinin sinyallerini veriyor..Ve o da ne duman ettik Trabzon'u...Maç bitti neyse pankartı açtırdım ve bütün basın kongre binasının önünde fotoğrafımızı çekiyor.E haliyle taraftarlar da orda..O günü unutamam işte..Belki maçlara gitmemin her seferinde git be diyen sesin sebebi bu olsa gerek Sivasspor sevdasının yanında...
Pankart neydi acaba
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
♦maç, anıları♦