Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TFF protesto ve dev meşale organizasyonu
Alt 09.02.2011, 18:59   #51
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: TFF protesto ve dev meşale organizasyonu

Bu işi gündeme getiren ve organize eden herkese teşşekür ediyorum. bende o gün orada olacağım. sizden rıcam organizeli ve bilinçli olsun.
ORGANİZE EDEN arkadaşlar kesinlikle ulusal basın ve ajansları ihmal etmeyin,aksi halde sesimizi kimse duymaz.
Ayrıca şunuda söyleyeyim. Benim iş yerimin sahibiyle Aptullah yiğit çok sık görüşürler,patronunum yanında lig ve Fanatik yorumcusu Tunç Kayacaı'yı arayıp yapılacak olan protestoyu lig tvdeki arkadaşlarına söyleyip çekmesini istemiş
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2011, 20:08   #52
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu işi gündeme getiren ve organize eden herkese teşşekür ediyorum. bende o gün orada olacağım. sizden rıcam organizeli ve bilinçli olsun.
ORGANİZE EDEN arkadaşlar kesinlikle ulusal basın ve ajansları ihmal etmeyin,aksi halde sesimizi kimse duymaz.
Ayrıca şunuda söyleyeyim. Benim iş yerimin sahibiyle Aptullah yiğit çok sık görüşürler,patronunum yanında lig ve Fanatik yorumcusu Tunç Kayacaı'yı arayıp yapılacak olan protestoyu lig tvdeki arkadaşlarına söyleyip çekmesini istemiş
teşekkürler böyle duyarlı davrandığınız için müthiş olur..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2011, 20:10   #53
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas için kim ne yapıyorsa saygı duymak lazım ben mesut kardeşimin çalışmalarını takdir ediyorum
ortaokul çağlarındaki gençleri yanına alması iyiyi güzeli göstermesi saygıyı sevgiyi göstermesi ,o gençlerinde ona saygı göstermesi takdire şayan birşey
yeni nesil gençlere sivasspor sevgisi aşılaması beni gayet mutlu ediyor
onlar bu aşkla devam etsinler bizde elimizden geleni yapmaya mecburuz
eyvallah abi sizin gibi Yiğido duruşunu çok iyi sergileyen birinden bu sözleri duymak bizi mutlu ediyor.
Alt 09.02.2011, 20:15   #54
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesut gardaş.TS maçında cicim bicim yaklaşmayın lazlara.Teşekkürler.

Organizasyonda başarılar.
bakın bu konuyu yüz defa açıkladık yine açıklıyorum, adamlar bize ilk olarak kendileri yemek ısmarladı ts deplasmanında önceki senelerde.Bizde bunun altında kalmamak için onlara ısmarladık ama hiç bir zaman bunu stad içine taşımadık, taşımayızda özellikle biz grup olarak hep söylüyoruz, bunu bursa tribünlere çağırılıncada dedik, gs tribünlere çağırılıncada dedik ve tek tepki gösteren yine bizdik, SİVASIN SİVAS TAN BAŞKA DOSTU YOK..!
Alt 09.02.2011, 20:25   #55
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: TFF protesto ve dev meşale organizasyonu

ORGANİZASYONA katılacak olan tüm kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ederim,istanbulda olduğum için katılamıyorum,umarım herkes mesajı alır,HEM GEÇEN SEZON,HEMDE BUSEZON,hırsız hakemler sivassporumuzun birçok puanlarını gaspetmişlerdir,hele buyıl, en az 15 puanımızı gaspettiler,bugün haksız olduğu halde haklıymış gibi görünen ,hakemler lehlerine birçok düdük çaldığı halde,bugün federasyonu mhk yi fırçalıyanların sesi çok duyuluyor,inşallh bu organizasyonla sesimizi gerekli yerlere duyururuz,hakemler biraz daha dikatlli olur inşallh,biz hakemlere bize çalışın yardım edin demiyoruz,sadece hakkımızı yemeyin diyoruz.tüm yiğidolar protestoya katılır inşallh,ulusal basın görmese bile dünyaya yayın yapan 2 kanalımız var onlar görür,güneş balçıkla sıvanmaz.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2011, 20:52   #56
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

ARKADAŞLAR; AŞAĞIDA İKİ AYRI TRABZON GAZTESİNDE İKİ AYRI YAZI VAR BUNLARI DİKKATLE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM,BİRİSİNDE TRABZON TAKA GAZETESİ,DİĞERİNDE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TFF BAŞKANINA AÇIK TEHDİT ETMİŞ İŞTE BUGÜN TRABZON BASININDA ÇKAN O YAZILAR

Özgener’e Açık Mektup
Tarih: 09.02.2011 09:30:20

Sayın Başkan, önce yönetimin ve kurullarınla Trabzon’a hoş geldin diyoruz. Tarihi misyonu olan kent bir futbol şehridir. Acaba siz, bu futbol şehrinin 1996 ve 2005 yıllarında şampiyonluklarının çalındığını biliyor musunuz? Bu şampiyonlukları çalınmasında eli olan camiaları öğrendiniz mi?
Bakın sayın başkan! Trabzon spor camiası misafirperverdir. Başkanı Sadri Şener’in deyimi ile de ‘soyunma odalarını basmaz!’ Ancak, Trabzon spor camiası ayağa kalkarsa Bakanıyla Türkiye’deki 70 milletvekiliyle milyonlarca taraftarıyla sizi o koltuklardan indirir. Şu anda 32 kulübünün desteğiyle hareketi de başlatabilir!

Sayın Özgener, Trabzonspor 44 puanda. İkinci yarının ilk 3 haftasında 4 puanı çalındı. Bundan sonraki süreçte bu hatalar devam eder, TFF olarak sizde seyretmeye devam ederseniz bilin ki, Trabzon sokaklarında geçmişte yürüyen 30 bin kişi katlanır ve buradan yükselecek öfke sizi boğar. Yönetiminiz ve kurullarınıza gereken mesajı verin. Tarafsız olun. Korunmak, kollanmak istemiyoruz! Hak arıyoruz!
============================== =============

TRABZON AK Parti Milletvekili Asım Aykan, son günlerde hakemler üzerindeki tartışmadan yola çıkarak TFF Başkanı Mahmut Özgener’e mektup gönderdi. Aykan, mektubunda Fenerbahçe’nin hakemler üzerinde yarattığı baskıya Özgener’in duyarsız kaldığını kaydetti.

5 Yıl Önceyi Hatırlattı
TRABZONSPOR’UN bileğinin hakkıyla şampiyon olmak istediğini, başkasının hakkını gasp etmek istemediğini ve de kendi hakkını yedirmeyeceğini ifade eden Aykan, “5 yıl önce Trabzonspor’a haksızlık yapıldığı için 30 bin kişinin yürüdüğünü hatırlatmak isterim” dedi.

Geç Olmadan Adalet İstedi
AYKAN, hakemlerin baskı altına alındığı için objektif davranamadıklarını belirterek, “Lütfen geç olmadan gereğini yapın. Sizlerden iane değil, adalet istiyorum. Varlığınızı ve otoritenizi açık şekilde gösterin. Yoksa tartışılacaksınız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Asım Aykan son günlerde hakemler üzerindeki tartışmadan yola çıkarak önemli bir duyarlılık gösterdi ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e mektup yazdı. Akyan, mektubunda özellikle Fenerbahçe’nin hakemler üzerinde yarattığı baskıya Özgener’in duyarsız kaldığını dile getirdiği mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Bu mektubu süper lig devre arasında yazılı ve görsel medyamıza yansımış, özellikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve futbol takımı teknik direktörünün beyânları üzerine yazmak istiyordum. Ancak; "siyasiler spora müdahil olmamalıdır" doğru ölçü ve esprisinden hareketle beklemeyi uygun gördüm ve sizin o beyanların kamuoyuna yansıdığı an sorumluluğunuz ve kurumsal göreviniz gereği tepki koymanızı bekledim.

‘HAKKIMIZI ASLA YEDİRMEYİZ’
Maalesef zamanında gerekli müdahaleyi yapmayarak bugünlerin önünü açtınız. O gün hakemlerinize baskı oluşturmak isteyenlere haddini bildirmeniz ve hakemlik kurumunun baskı altına alınmasına meydan vermemeniz gerekirdi. Milletvekili olduğum ilin bir kültür kenti olduğunu ve köklü bir spor merkezi olduğunu bilirsiniz. Bizim şehir olarak kimsenin yardımına ihtiyacımız olmadığını özellikle vurgulamak istiyorum. Biz bileğimizin hakkıyla şampiyon olmak istiyoruz. Tıpkı geçmişte olduğu gibi. Başkasının da hakkımızı gasp etmesine ASLA müsaade etmeyeceğimizi de bilmenizi istiyorum. Beş yıl önce futbol takımımıza haksızlık yapıldığı gerekçesi ile şehrimizde 30 bin kişinin yürüdüğünü özellikle hatırlatmak istiyorum."

‘BİZ SADECE ADALET İSTİYORUZ’
"Lütfen Türk Futbolunun birkaç kulübün ipoteğine girmesine fırsat vermeyiniz. Şehrimizde şu kanaat hasıl olmaya başlamıştır. Hakemler baskı altına alındığı için maçlarımızda objektif davranamıyorlar. Bizler siyasiler olarak Federasyonumuza özerkliğini iade eden bir anlayışın sahipleriyiz. Ancak seçmenimizin ve şehrimizin yukarıda özetlediğim hassasiyetlerine de ilgisiz kalamayacağımızı takdir edersiniz. Lütfen GEÇ olmadan gereğini yapın. Sizlerden iane değil ADALET istiyorum. Lütfen varlığınızı ve otoritenizi açık ve net bir şekilde gösteriniz. Bu tavrınızda net olmazsanız kamuoyu önünde tartışılmaktan kurtulamayacaksınız. Bundan zarar gören sadece futbolumuz değil, aynı zamanda şehirlerimiz
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2011, 21:48   #57
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bu orgasnizasyona yeniçerileri de davet etmelisiniz gençler.hatta davete gerek yok onlarda iştirak etmeliler...sen-ben kavgası bi tarafa bırakılmalı ve tek kaygımız,tek derdimiz,tek gözbebeğimiz olan SİVASSPORumuz için mücadele göstermeliyiz.

hep beraber büyük ve ses getirecek bir gösteri olmalı.
Cevap: TFF PROTESTO ve DEV MEŞALE ORGANİZASYONU
Alt 09.02.2011, 21:54   #58
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TFF PROTESTO ve DEV MEŞALE ORGANİZASYONU

Alıntı:
yigidoyuzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiçbir ulusal medya atatürk heykeline konulan çelenki görmez veyada görmemezlikten gelir maçta KIRMIZI BUYUK KARTON KAĞITLAR VAR YANİ ESNAFLARIN SARI KARTLAR UZERINE YAZILAR YAZDIKLARI KARTLARDAN ALIP HERKEZ HEKEMLERE Onu GÖSTERSİN ÜZERLERİNE MHK YETER TFF YETER ADİL OLUN GİBİ YAZILAR YAZIP GİDELİM
bende katılıyorum. çelenk koymak anlamsız olur kimse dikkat etmez söylemez. bu kırmızı karton işi daha güzel olur. tüm stat kırmızı kartonlara YETEEEEEEERRRRRRRRR
diye yazıp gidelim. nasılsa Digiturk maçı naklen veriyor. bu hakemler sırf yağ çekmek için bu hafta trabzonada kıyak geçerler. son pişmanlık fayda etmez.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: TFF PROTESTO ve DEV MEŞALE ORGANİZASYONU
Alt 09.02.2011, 22:44   #59
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

Standart Cevap: TFF PROTESTO ve DEV MEŞALE ORGANİZASYONU

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende katılıyorum. çelenk koymak anlamsız olur kimse dikkat etmez söylemez. bu kırmızı karton işi daha güzel olur. tüm stat kırmızı kartonlara YETEEEEEEERRRRRRRRR
diye yazıp gidelim. nasılsa Digiturk maçı naklen veriyor. bu hakemler sırf yağ çekmek için bu hafta trabzonada kıyak geçerler. son pişmanlık fayda etmez.
biz bunu yapıyoruz herkes elinden geleni yapsın.
Alt 09.02.2011, 23:17   #60
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

çok iyi fikir, sivasta olup da gitme imkanı olan herkes gitmeli ayrıca maç içerisnde de maç öncesinde de bu protesto güçlü bi şekilde yapılmalıdır...

Etiketler
dev, meşale, organizasyonu, organızasyonu, protesto, tff