Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu konu kesinlikle basında yer bulacak gibi. Çünkü Gaziantep'te maçı hemen önümüzde izleyen Aptullah Yğit'i bugün (pazar) Özel idare maçında gördüm ve bu konuyu sordum. O da çok sinirlenmiş ve gazetesine haber yaptığını söyledi.
pazarteside tv de dile getiricekmiş,
teşekkürler Aptullah yiğit bir tek sen varsın...
|
Sporaktifte M.Ateş'le A.Yiğit gündeme getirmeliler. Rıza hoca her hafta telefonla bağlanıyor. Ona da durumun önemi anlatılmalı. İçerdeki maçlarımızda da futbolcular tribünlerin çağrısına kulak asmıyorlar. Aslına bu durum iki yıl evvel Sivassporumuzun şampiyonluk yarışını kaybettiği sezonun içerdeki son maçının bitiş düdüğüyle başladı . Sezonun sonuydu ve taraftara bir veda bile etmeden Bülo takımı içeri götürmüştü. O an çok zoruma gitmişti.Sonra zaman zaman takımla taraftarın arası düzelir gibi olsa da malum bazı futbolcular yüzünden soğukluk oldu.
Yeniçerilere hak veriyorum,evimizdeki maçlarda takım çağrıldığında şımarık çocuklar gibi nazlanıyor, ya da hiç gelmiyor.Bu dünyanın hiçbir yerinde görülmeyecek anormal bir durum. Bazı takımlar taraftara hasret,bazıları da böyle taraftarı beğenmez. Ne diyeyim. Allah ıslah etsin!
Herşeye rağmen yeniçerilerin tepkilerinin dozunu ve zamanını iyi ayarlamaları gerek. 10 maçımız kaldı,takım ve seyirci diken üstünde. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Hep beraber tüm stad ölçülü tepkiyle sesimizi duyuralım. Yoksa ben yaptım oldu zihniyetine aklıselim taraftar destek vermez,tribünde ayrşma ve tartışmalar olur maazallah, bundan da Sivassporumuz zarar görür rakiplerimizin ekmeğine yağ süreriz.Haklıyken haksız duruma düşeriz.
Herkes dikkatli olmalı,anlık tepkilerden ,duygusallıktan kaçınmalı. Aklımızla hareket etmeliyiz. Herşeyin zamanı gelecektir.Acele etmeyelim.