cem sultan da gayserispor gitmis herif ulan bizim yonetim uyuyomu insanin siniri bozuluyo
herkes gurbetci oyuncu modasina uyup bombalari ard ardina patlatiyo biz oturuyoz
8 oyuncu gelirse 9-10 oyuncuda gelirse insallah buca gibi olup bank asyaya dusmeyiz artik cok korkuyorum su kumeye dusmekten sizce bucaspor gibi olurmuyuz veya denizlispor gibi allah yazdiysa korusun zaten sivasi bir futbol akaykta tutuyo o da olmasza...vay halimize...
herkes gurbetci oyuncu modasina uyup bombalari ard ardina patlatiyo biz oturuyo
8 oyuncu gelirse 9-10 oyuncuda gelirse insallah buca gibi olup bank asyaya dusmeyiz artik cok korkuyorum seye dusmekten sizce bucaspor gibi olurmuyuz veya denizlispor gibi allah yazdiysa korusun zaten sivasi bir futbol akaykta tutuyo o da olmasza...vay halimize...
bence büyüklerin aldığı gurbetçilerin takıma bir faydası olacağına inanmıyorum bizim alacağımız futbolcular türkiye ligindeki kasaplara alışkın olmalı
arkadaşlar galatasaraydanda 5 futbolcu ayrılıyor; Lucas Neill, Harry Kewell, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Cem Sultan. Sizce Barış Özbek Sivassporumuza yakışır mı kardeşlerim?
Barış hiç sevmediğim bir oyuncu çok agrasif bizim öyle adama ihtiyacımız yok ama Gökhan Zan olabilir.
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bence büyüklerin aldığı gurbetçilerin takıma bir faydası olacağına inanmıyorum bizim alacağımız futbolcular türkiye ligindeki kasaplara alışkın olmalı
spor toto butcher lig diyosun yani haklisin
Hayalkafe nin verdiği listede 6 isim var sadece Rıza hoc 50 isim olduğunu söylemişti bunlar bir olasılık unutmayın ara transferde de bile kaçar futbolcunun adı geçti bence bu listeden en fazla 1 transfer yapılır diye düşünüyorum eğer haksızsam
Hayal Kırıklığı