Cevap: Kayserispor-Sivasspor
öncelikle maçın berabere biteceğini tahmin ediyorum...kayseri bjk galibiyetiyle moral buldu toparlar gibi oldu...burdaki cumhuriyet kupası maçını izledikten sonra da demişitim.. bence bu seneki kayseri geçen seneki kayseriden daha kötü... bu oyun yapısıyla kayseri deplasmanda daha iyi oynuyor ama içeride oldukça zorlanıyor...bizim bu seneki artmız giderek takım savunmasını oturtmaya başlamamız ve 2 forvete dönünce oluşan hücum zenginliğimiz...bu maçta da pozisyon bulmakta zorlanmayız, yeter ki öne geçen taraf biz olalım...kayseride amrabat çok iyi ve etkili...ama diğer takımların da yaptığı en büyük hata ona önlem almaya çalışmak...ona ekstra bir önlem almak aslında dezavantaj...zira sırf ona yakın oynayan oyuncu onu tutmakta ve yakalanmakta sürekli zorlanır ve aynı zamanda takımını 1 kişi eksikmiş gibi oynatır...mesela son bjk maçında amrabata önlem almaya çalıştılar ama bunda çok zararlı çıktı bjk..zira onu tutamadılar..ama kayserinin fener maçında fener amrabata özel bir önlem almadı alan savunmasıyla ve kademeyl karşıaldılar hep..zaten amrabata boş alan verirsen cezayı keser...o yüzden biz de depalasmda önlem yerine akılcı alan savunmasıyla karşılamalıyız...eneramo bu hafta oynar ve oynaması da lazım...kıvanç iyileşirse kadirle birlikte mutlaka ön liberoda olmalı, zira kasyeri ayağ pas yapan bir takım bu yüzden iki ön liberoda diri ve kuvvetli kalmalıyız...mehmet nas oynarsa diğer kanat adamalrının yani grosicki ve ermanın da ortaya fazla yardım etmesi lazım...ilk dakikalarda biz erken bir gol atarsak maçı rahat koparabilirz....ancak bu maç yine de zor bir ma., 1 puanla gelmek de kötü olmaz...fatynin defansta oynayacak olması da ayrıca güven verici bir durum...ileride basmalı, geriye fazla gömülmemeliiyiz...