Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.12.2011, 20:01   #51
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

galatasar maçından sonra istabuldaki dieğr maç ibb maçınada gidip bir sivaslı olarak görevimi yaptığım için huzurluyum gelmeyen gelmesin azda olsak böyle iyi ne yapalım az sayıda olmamıza rağmen coşkumuz çok iyi keşke kazanabilseydik ama olmadı sağlık olsun şimdi ta kadıköydeki fener maçını bekle dur sivasımı izlemek için
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34orhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 20:08   #52
xremix
Yiğido

xremix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 xremix Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı izlemek için 12:40 gibi stada girdim baktım ki bizim seyircileri...üst tribüne almışlar....doğu tribünü alt tarfara almıyorlar...konuyu özel güvenlik ve polislere sordum stad müdürü böyle karar verdi dediler taraftarları çağırdık doğu tribünü giriş kapısında 300-400 kişi olduk girmek için baskı yapmak istedik...o arada recep abi geldi...ama o varya bom boş bir tribün lideri...bir yine beyaz saçlı ağırbaşlı bir sivas taraftarı vardı...ben polis ve güvenliğe takımızı daha iyi desteklemek için buraya gerekirse zorla gireceğimiz söyledim..tatsızlık çıkmasın..izin verin dedim...polisler bizi oyalamaya çaılşırken aç aç diye bağıran taraftar topluluğu dağılmaya başladı...ben kabul etmedim...çok sinirlendim polislere kafa tutunca ortalık gerildi polisler ileri bir hamle yapıp beni içlerine çektiler...bir kaç sivas taraftarı beni beni polislere vermemeye çaıştı ama nafile beni al aşağı edip bir-iki tane kafama vurdular...etemdileri küfür kalmadı.sonra beni çevik kuvvet otobüsüne götürüp tutanak tuttular...maçı izlemediler sonra başaşkşehir polis karakoluna götürdüler...savcılığa verdiler....bakalım nasıl olacak zaten o arbede yaşanınca sivas tarafarları doğu alt tribüne doğru almaya başladıklarını gördüm...bizim taraftar çok bilinçsiz...adamlar az bir şey diş görünce hemen geri adım attılar...alt tribünde olmasaydık tv de hiç gelmemiş gibi gözükecektik ben buna isyan ettim....
geçmiş olsun gardaş seni yalnız bırakan taraftarı kınıyorumm...
xremix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda xremix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 20:39   #53
izmirliyigido
Gast

"güneşyurdu" isimli kardeşimize geçmiş olsun. Taraftar olarak yanında olamamışsınız, ama biz yanındayız kardeşim. Geçmiş olsun.

.
Alt 18.12.2011, 21:10   #54
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yazıklar olsun bu hakemleri SS umuzun maçlarına verenlere.Dk. 5 penaltı ve kırmızı kart,rakip 10 kişi.(Tabi oyuncu SS lu olsaydı penaltı hemen verilir kırmızı kart anında çıkardı.)Dk. 48 kaleci Ceza sahası dışında golü atacak M.Cerninin önünden eliyle topu alıyor,dünyanın neresinde olursa olsun hareket kırmızı kart,ama bu hakem bozuntusu veya tetikçi hakem sadece sarı kartla geçiştiriyor.Eeeeee ondan sonra da!!!neyse daha fazla bayramlık ağzımı açmıyayım.Gerçi fazlasıyla hakediyorlar ama.....
Sizlere sesleniyorum Sivas ve Sivasspor düşmanları!-Ne yaparsanız yapın bu takım küme düşmeyecek,çatlayın patlayın veee avucunuzu yalayın veeee ağzınızın seliklerini silinnn.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 21:19   #55
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1493 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
maçı izlemek için 12:40 gibi stada girdim baktım ki bizim seyircileri...üst tribüne almışlar....doğu tribünü alt tarfara almıyorlar...konuyu özel güvenlik ve polislere sordum stad müdürü böyle karar verdi dediler taraftarları çağırdık doğu tribünü giriş kapısında 300-400 kişi olduk girmek için baskı yapmak istedik...o arada recep abi geldi...ama o varya bom boş bir tribün lideri...bir yine beyaz saçlı ağırbaşlı bir sivas taraftarı vardı...ben polis ve güvenliğe takımızı daha iyi desteklemek için buraya gerekirse zorla gireceğimiz söyledim..tatsızlık çıkmasın..izin verin dedim...polisler bizi oyalamaya çaılşırken aç aç diye bağıran taraftar topluluğu dağılmaya başladı...ben kabul etmedim...çok sinirlendim polislere kafa tutunca ortalık gerildi polisler ileri bir hamle yapıp beni içlerine çektiler...bir kaç sivas taraftarı beni beni polislere vermemeye çaıştı ama nafile beni al aşağı edip bir-iki tane kafama vurdular...etemdileri küfür kalmadı.sonra beni çevik kuvvet otobüsüne götürüp tutanak tuttular...maçı izlemediler sonra başaşkşehir polis karakoluna götürdüler...savcılığa verdiler....bakalım nasıl olacak zaten o arbede yaşanınca sivas tarafarları doğu alt tribüne doğru almaya başladıklarını gördüm...bizim taraftar çok bilinçsiz...adamlar az bir şey diş görünce hemen geri adım attılar...alt tribünde olmasaydık tv de hiç gelmemiş gibi gözükecektik ben buna isyan ettim....
Geçmiş olsun kardeşim....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 21:30   #56
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

maçın ozetını ızledım yıne çok saçma amatorce 6 pas ıcnde 3 veya 4 sıvaslı .topcu var 2 tane bsb oyuncuyu tutamıyorlar ..one geçıyoz 4.5 maçtır sonuç husran acılen .. 2 tane defans lazım çok ıyı olmak sartıyla yoksa boyle gıder hee.bıde ..şu var forvetımız ne kadar ıyı gol atıyorsa defansımızda o sekıl yıyor
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 21:34   #57
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bugün galibiyetin önüne hakem geçti.

Ermanın pozisyonu penaltıydı.

Cerny ile çıkarken Cernye yapılan hareket yüzde bir milyon fauldü geçse 3e 1 yakalıyoruz.

Hasagiçin dışarıda eliyle yaptığı müdahale kırmızı kart.

Doka sarı gördükten sonra alkışlıyor ikinci sarıdan kırmızı kart olması gerekir.Yada bu kural bize uygulanıyor.

Herşeye rağmen ben umutluyum biz topumuzu oynayalım hakkımız olanı er yada geç alacağız.

Rıza hoca Pedrielden sağ açık çıkartma sevdasından vazgeçti ve Cernyi oraya monte etti.Son 3 maçtır neredeyse kafamdaki 11 sahaya çıkıyor.Oyun anlayışımızdada gelişme var.Rıza hoca inatlarından vaz geçmeye devam ettikçe çok daha iyi olacağımıza eminim.Devre arası 2-3 iyi transfer ve inanmış oyuncularla ilk 8 içerisinde yer alacağımıza eminim..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 21:39   #58
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
GEÇMİŞ OLSUN O ARBEDE OLUNCA ben stada yeni giriyordum geçen yıl o işi özel güvenliğe bırakmışlardı asağı almamak için taraftar üst tarafa sığmadı bastık geçtik bu sene polise vermişler asağı bırakmama işini polis kendine göre haklı sen kendine göre haklısın keşke diklenmeseydin savcılıktan bişey olmaz aslında tüm suç o asağıya taraftar almamak için anlamsız yasak koyan atçobanı stad müdüründe adama demezlermi ulan o... ostad maç izlemek için yapılmış taraftar ister yukarda ister asağıda izler sanane YAVŞAK sen bu kuralı trabzon maçındada koydunmu ****nin çocuğu millet taa nerden gelmiş seni oraya müdür yapan YAVŞAK zihniyete yazıklar olsun demeyi çok isterdim sanki seyirci değilde pkk sempatizanları gelmiş gibi abartılı polis özel güvenlik verilmiş o stadda en az 12 maç izledim yeri geldi 35 bin kişi yeri geldi 10 bin kişi ne bitaraftar sahaya girdi ne bişey yaptı stad müdürü olacak O ADİ DALLAMAnın izgüzarlığının kurbanı olmuşşun ne oldu mızrak çuvala sığdımı demezlermi o dümbük müdüre
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 21:47   #59
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

helal sana kardeş ..kardeş dıyom belkı ufaksın benden .ama her.sıvaslı senın gıbı sıvasımızın hakkını savunsa ama nerde mılyonlarca varız ama gelıp 20 tl verıp desteklemıyoz ben istanbuldakı sıvaslıları sıvaslı saymıyorumm bende istanbuldayım ama sıvas yenılınce tv ızlemyıomm puan cetvelıne bıle bakmıyom boyle sıvas sevdalısıyız ..senı yanlız bırakanlar .UTANSIN
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dogan5880'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 21:49   #60
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

deplasmanda alınan 1 puanda ıyıdır ama trıbünde hakem hatalarına cıldırmamak elde degıl hadı onuda gectık zaten alıstık buna gozunu sevdıgım rıza hocam rasmussen dururken topa vurmaktan acız pedrıyelı neden oynatıyon hocam adam kız gıbı cıldırttı bızı tahammul edılemez bır topcu devre arasında ıns eneramonun yanına guzel bır forvet takvıyesı ıle takıma guc katarsınız allah a emanet olun yıgıdolar
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hasanim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı