Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
4 aydır doğru dürüst oynamayan bir kaleciyi aldık;ne zaman hazır olur,ne zamn oynar bilmiyoruz..Seneck nin Borjan dan ne gibi üstün yönleri var çok merak ediyorum..Tek artısı tecrübesi..Geleceği olmayan bir kaleci..Umarım sivasspora faydalı olur..Olamazsa ilk 18 e zor girer...Takımda şu anda 4 tane kaleci var...Bakalım hangisi forma giyecek...Ben hocanın yerinde olsam Seneck nin form tutmasını beklemektense Nihat a şans veririm....
|
Arkadasimizin fikirlerine ictenlikle katiliyorum.Uzun zamandir kalecilik yapmayan(futboldan uzak kalmis)birini ,transfer yaparak kaleye gecirmek ne derece dogru zaman gösterecek.Nihat´in Mersin´e karsi oynadigi futbol hala belleklerde.Volkan ve Rüstü´yede bir zamanlar sans verilmis ve her ikiside kalede devleserek milli takima kadar yükselme basarisini göstermislerdi.Nihat´a neden sans taninmiyor ne bekleniyor.Kayseri macini kaybetme bahasina ,Nihat´i kazanabilme ugruna tereddütsüz kaleye gecirmek,gecirirkende bu cesareti göstermek benim icin 3 puandan cok daha degerli.