Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Başkan Savunuyor
Alt 24.02.2012, 22:32   #51
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Büyük Başkan Savunuyor

savunmalar tamamlandı.tahlıye taleplerı değerlendırılıyor,ayrıca burda başkanımıza sahıp cıkıyozda bunu maçlarda neden yapmadık yazılı pankartlar ıle,stadyum da heryere başkanın resımlerını asmalıydık,
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı infial§'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2012, 22:33   #52
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Büyük Başkan Savunuyor

Savcı, Coskun Calik, Sekip Mosturoglu ve Mehmrt Yenice'nin tahliyesini, diğer sanıkların tutukluluklarının devamını istedi.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2012, 22:37   #53
akifesk
Usta Yiğido

Savcı talep ediyor sadece. Son karar hakimin
Alt 24.02.2012, 23:38   #54
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Akifesk üyenin hakaret içermeyen özgür düşüncelerine sitece küfür ediliyor,site yönetimi de bunu destekliyor.İnanılır gibi değil.
Mecnun Otyakmaz bile Fenerli olduğunu kabul ederken,Akifeske bu hakaretler neden?
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2012, 23:58   #55
akifesk
Usta Yiğido

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Akifesk üyenin hakaret içermeyen özgür düşüncelerine sitece küfür ediliyor,site yönetimi de bunu destekliyor.İnanılır gibi değil.
Mecnun Otyakmaz bile Fenerli olduğunu kabul ederken,Akifeske bu hakaretler neden?
ağzına sağlık kardeş. ben biraz uğraştım derdimi anlatmaya baktım olacak gibi değil sustum. site yönetimi de aynı hatayı yapıyorsa .. büyüklüğümü susarak gösterdim..

burda hoşgörülü insan sayısı az. dan dun konuşan çok.
eğitim şart. ağaç yaşken eğilir..

düşünce özgürlüğü de tanınmıyor kimseye..
Alt 25.02.2012, 00:10   #56
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1460 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ağzına sağlık kardeş. ben biraz uğraştım derdimi anlatmaya baktım olacak gibi değil sustum. site yönetimi de aynı hatayı yapıyorsa .. büyüklüğümü susarak gösterdim..

burda hoşgörülü insan sayısı az. dan dun konuşan çok.
eğitim şart. ağaç yaşken eğilir..

düşünce özgürlüğü de tanınmıyor kimseye..
Bak sustum sustum bir tane şakşakçı buldun hemen konuşmaya başladın.

Millet sana neden kızdı. Yada bir Trabzon sempatizanı seni neden destekledi de birden parladın bilmiyorum ama. Burada asıl terbiyesizliği sen yaptın akifesk...

Milleti galeyana getirmenin alemi yok. Ondan sonra çıkıpda dan dun konuşuyrolar diyerek seviyenin ibrelerini göstermenede gerek yok.

Kılavuzu karga olanın konacağı yer diyerek neyi kastettin. Bu laf sence çok ağır değilmidir evvela bana bir açıklamasını yap. Davası bitmemiş insanı, senden tamı tamına 20 yaş büyük bir kişiyi O Aşık olduğun Sivassporun (her ne kadar sevmesende), o camianı destekleyen kişinin KONACAĞI YERİ layık görüyorsan burada sana herkes tavırda koyar ağırda konuşur. Ondan sonra kendi kendine masumiyet rolüne girersin işte.

Yoksa senin düşüncenede saygılıyız görüşlerinede... Gerçek bir Dangalaklık sergiliyorsan bu, buradakilerin suçu değil senin suçundur. Buradaki kişilerden biri değil herkes sana karşı tavır alıyorsa evvela kabahati kendinde arayacağına hala haklılığını savunuyorsun.

Ayrıca neyin büyüklüğünü savunuyorsun, doğruları konuştuğunu zannettiğin içinmi yoksa bir kulübün başkanına layık gördüğün konacağı yere layık gördüğün içinmi...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2012, 00:14   #57
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

AFİEKS kardeşim sen hani diyorsun ya fenerlibaşkanın sivasspor yönetimde ne işivar. bence sende bir GS'lisin. o yüzden böyle konuşuyorsun.ne de olsa ezeli rakipsiniz. sen gs için SİVASSPORUMUZU şikeci de yaparsın namussuz da. Haa bu arda BÜYÜK başkan diyorki 10 yıldır SİVASSPORLUYUM. ben şahsen 6-7 sene öncesine kadar GS!liydim ama şimdi ölümüne SİVASSPORLUYUM. niye çünkü önceden küçüktük ve sivasspordan haberimiz bile yoktu önümüze hangi takım geldiyse onu tutmuştuk.ama büyüyünce ve SİVASSPORUMUZ da süper ligde fırtına gibi esmeye başlayınca onun aşığı olduk. yani demek istediğim şu herkesin bir eski takımı(gs bjk fb) vardır. önemli olan şimdi kalbinin hangi takım için attığıdır.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2012, 00:19   #58
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkan çıkacaktır eminim elle tutulur bir delil yok çeteden tutulıyor zaten...
bu saatten sonra bu davadan bir cacık olmazz
Alt 25.02.2012, 00:20   #59
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AFİEKS kardeşim sen hani diyorsun ya fenerlibaşkanın sivasspor yönetimde ne işivar. bence sende bir GS'lisin. o yüzden böyle konuşuyorsun.ne de olsa ezeli rakipsiniz. sen gs için SİVASSPORUMUZU şikeci de yaparsın namussuz da. Haa bu arda BÜYÜK başkan diyorki 10 yıldır SİVASSPORLUYUM. ben şahsen 6-7 sene öncesine kadar GS!liydim ama şimdi ölümüne SİVASSPORLUYUM. niye çünkü önceden küçüktük ve sivasspordan haberimiz bile yoktu önümüze hangi takım geldiyse onu tutmuştuk.ama büyüyünce ve SİVASSPORUMUZ da süper ligde fırtına gibi esmeye başlayınca onun aşığı olduk. yani demek istediğim şu herkesin bir eski takımı(gs bjk fb) vardır. önemli olan şimdi kalbinin hangi takım için attığıdır.
eminim konuşan arkadaşların da sivasspordan önce belki de hala daha çok sevdikleri bir takım vardır, bu türkiyede bir gerçek...mesele bunu sadece başkan yapmış gibi zırt pırt ortaya atmak..5-3 yenildiğimiz gs maçında da sivas tribünlerinimn içinde olan gsliler vardı, o zaman da gsnin mi arka bahçesiydik? sizler onun bunun lafıyla herkesten çok söylenilenleri sıtıp ısıtıp burda yazarsanız kusura bakmayın aşırı tepki de görürüsünüz...sözüm tabi ki ilgili kişilere!!!
Alt 25.02.2012, 00:31   #60
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

eminim konuşan arkadaşların da sivasspordan önce belki de hala daha çok sevdikleri bir takım vardır, bu türkiyede bir gerçek...mesele bunu sadece başkan yapmış gibi zırt pırt ortaya atmak..5-3 yenildiğimiz gs maçında da sivas tribünlerinimn içinde olan gsliler vardı, o zaman da gsnin mi arka bahçesiydik? sizler onun bunun lafıyla herkesten çok söylenilenleri sıtıp ısıtıp burda yazarsanız kusura bakmayın aşırı tepki de görürüsünüz...sözüm tabi ki ilgili kişilere!!!
kardeşim hala eski takımını sivasspordan daha çoksevenler varmı bilmem ama inan GS benim en nefret ettiğim takımlardan biridir şuan. Ankaragücüne sempati duyarım o üç istanbul takımlarına yine sempati duymam....
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
baŞkan, büyük, savunuyor