Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı
ağzına sağlık kardeş. ben biraz uğraştım derdimi anlatmaya baktım olacak gibi değil sustum. site yönetimi de aynı hatayı yapıyorsa .. büyüklüğümü susarak gösterdim..
burda hoşgörülü insan sayısı az. dan dun konuşan çok.
eğitim şart. ağaç yaşken eğilir..
düşünce özgürlüğü de tanınmıyor kimseye..
|
Bak sustum sustum bir tane şakşakçı buldun hemen konuşmaya başladın.
Millet sana neden kızdı. Yada bir Trabzon sempatizanı seni neden destekledi de birden parladın bilmiyorum ama. Burada asıl terbiyesizliği sen yaptın akifesk...
Milleti galeyana getirmenin alemi yok. Ondan sonra çıkıpda dan dun konuşuyrolar diyerek seviyenin ibrelerini göstermenede gerek yok.
Kılavuzu karga olanın konacağı yer diyerek neyi kastettin. Bu laf sence çok ağır değilmidir evvela bana bir açıklamasını yap. Davası bitmemiş insanı, senden tamı tamına 20 yaş büyük bir kişiyi O Aşık olduğun Sivassporun (her ne kadar sevmesende), o camianı destekleyen kişinin KONACAĞI YERİ layık görüyorsan burada sana herkes tavırda koyar ağırda konuşur. Ondan sonra kendi kendine masumiyet rolüne girersin işte.
Yoksa senin düşüncenede saygılıyız görüşlerinede... Gerçek bir Dangalaklık sergiliyorsan bu, buradakilerin suçu değil senin suçundur. Buradaki kişilerden biri değil herkes sana karşı tavır alıyorsa evvela kabahati kendinde arayacağına hala haklılığını savunuyorsun.
Ayrıca neyin büyüklüğünü savunuyorsun, doğruları konuştuğunu zannettiğin içinmi yoksa bir kulübün başkanına layık gördüğün konacağı yere layık gördüğün içinmi...