Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Rıza Hoca bu maçta taktik hataları yaptı;takımı yanlış oynattı;bu kadar açık oynamaya ne gerek vardı...Papaz her zaman pilava yemez..;bu maç sadece 90 olmadı 120 dak. lık maçtı;eğer daha kontrollü;5 li orta sahayla sahaya çıkılsaydı ilk yarı bu kadar çok fark olmazdı..Rakip alan daraltarak sivasspora oynama şansı vermedi;sivasspor rakibe aynı şekilde karşılık veremedi;rakibe çok fazla boş alan bırakıldı;Raynoch gibi çok tecrübeli bir oyuncuyla başlamamak büyük hataydı;kaleciye bu maçta fazla bir şey diyemiyorum;çünkü gollerin neredeyse tamamını karşı karşıya yedi;belki ilk golü çıkarabilirdi am diğerlerinde fazla yapacak bir şeyi de yoktu...Faty-Navratil ikilisi başka maçlarda da denenmiş ama hiç başarılı olmamıştı;hayatımda bu kadar uyumsuz ikili görmedim... M. Nas kanat yerine orta sahada oynatılsaydı belki takıma daha fazla faydalı olurdu..Ben olsam maça Enaramo-Pedriel ikilisi ile başlardım..Erman ilk yarı sahada hiç gözükmedi...2. yarı biraz kıpırdadı...Zaten söylenecek fazla bir şey de yok;bizim takım şimdiden tatile çıkmış....Artık bu maçı unutup lige dönmek gerekiyor...Umarım sivasspor bir daha böyle oynamaz...Oynarsa hiçbir maçtan puan alamaz ve 0 çeker...
|
riza hoca her maca böyle taktikle cikiyor ilerde bas ortasahada rakipin önünü kes
peki kaptirdigin toplari alamayinca ve hizli forvet olunca ne oluyor
her mac 1-0 yenik basliyoruz
al seyredin tüm maclarimizi mersin ve istanbuldaki gs maclari haric