Alıntı:
Ricardo Pedriel Nickli Üyeden Alıntı
kayserininki torpille 40 bin kişilik oldu
cumhurbaşkanı kayserili büyük stad ve spor salonu geçtiğimiz günlerde türkiye italya maçı kayseride oynanmıştı.2010 dünya kupası elemelerindede oraya maç verilmişti.dünya basket şampiyonasındada ve 2013'deki u20 dünya kupasındada oraya maç verecekler.
başbakan kasımpaşa doğumlu rizeli.rizede 2 tane stad var2013 u20 dünya kupasında rizeye maç verilecek.kasımpaşaya gelince stadları daha büyük öncekinden ve oraya bir çok milli maç veriliyor.
işte torpil
|
adına torpilmi denir yada ne denir bilmiyorum ama adamlara helal olsun.
Sürekli onu bunu eleştiriyoruz. yukarıda ki örneklere çok daha fazla ekleme yapılabilir. mesela nüfusu bizden az olan trabzona bile 40 bin kişilik stat ve daha bir çok yatırım yapılacak gibi.
hatta gençlik olimpiyatlarını Trabzona alarak nasıl yatırımlar kazandığını görmüşsünüzdür.
şimdi gelelim asıl soruna. Trabzonluyu Rizeliyi Kayseriliyi eleştirip oralara kıyak çekiyorlar diyoruz ama bizler ne yapıyoruz.
Düşünsenize başbakan Sivaslı olsa aynı yatırımlar Sivasa olmayacakjmıydı. yada bakan lafı geçen Millet vekillerimiz olsa..
Herkes kendi memleketine yatırımı çekmek için uğraşır. o nedenle ben Kayseriyide Rizeyide falan eleştirmiyorum artık.
Biz de o şekilde etili insanlar çıkarırsak, çıkarmasak bile istemeyi bilirsek bizlerde tesis sahibi oluruz.
oturduğumuz yerde böyle bi kaç kişi forumda yazarak kimse bize milyon dolarlık yatırımları yapmaz..