Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.09.2012, 13:46   #51
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 502 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaşlar okadar farklı yorumlar varki herhalde ben başka maç seyrettim en iyisi yorum yazmayıp sessiz kalmak
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2012, 13:57   #52
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

her yenilgi sonrası sivassporu acımasızca eleştiren bir güruh var. aklı başında eleştiri yapanlara tabiiki sözümüz yok. ama bu güruhun yazdıklarından anladığım şu: sivasspor bu adamların umurlarında falan değil. rıza hocaya ve bazı futbolculara nefretlerini kusmak için yenilgiyi bahane ediyorlar. yazıklar olsun .
maça gelecek olursak, maçın hakkı beraberlikti. sivasspor hiçte kötü oynamadı. yeteri kadar pozisyona da girdi.futbolun adaleti yok ki, olmayınca olmuyor işte. sıkmayın canınızı, dünyanın sonu değil ya.
güzel futbol oynayan taş gibi takımımız var. keyfini çıkarın.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda risale69'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2012, 14:11   #53
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Yediğimiz golü görünce hayrete düşmemek imkansız.Halil Altıntop pozisyon alıyor bizim 3 tane oyuncumuzda onu seyrediyor.Ben böyle saçmalık görmedim.Defans oyuncusunun görevi sadece ceza sahasında bulunmak mı ? Yoksa kaleye yakın rakibini kontrol altına almak mı?Bizimkiler topu izliyorlar rakip arkada bomboş.Hoca öğretmiyormu acaba defans oyuncularına ne yapacaklarını.Yada futbolcularda mı sorun var?
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2012, 14:52   #54
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ve kamil efendi !!!! ne zaman bu takıma faydalı olacaksın merak ediyorum
Arkadasim daha önce bunu sorman lazim,,,,,,,

Riza Hoca Kamile ne zaman 90dk Oynatirsa onu merak ediyorum

cünkü bu Adam 1dk oyun cevebilir!!!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2012, 14:57   #55
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

sadece şunu söylüyorum bizden güçsüz bir takıma yenildik...yazık oldu... :(
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2012, 15:09   #56
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ellez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Formayı beğendim. Başka diyecek bir şeyim yok.
ben hiç begenmedim.hatta çoğumuz trabzonspor sandık uzak çekimlerde oyuncularımızı başka renkmi yoktur
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ezelşener'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2012, 15:15   #57
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en kötüsü KADİR (çalıma girdiği zaman bütün topları kaptırıyor.) ZİYA (genelde fizik olarak yetersiz kalıyor.yasine yetmedi ve goldede hatası çok büyük) UĞUR ( sağ taraf her takım tarafından yol geçen hanı oluyor heleki fener maçında resmen perişan ettiler) ENERAMO ( çok isteksiz ve yorgun bir görüntüsü vardı çoğu topa koşmadı. AATIFF ( Oda ayagındaki topların çoğunu kaybetti.BENCE EN İYİ : BORCANDI dahada gelişecek.en azından atilladan çok çok iyi..Ayrıca liğ daha uzun oyuncularımız bu kadar yıpratmayalım destek olalım.kasımpaşayı burda devirir.fenerde TS yi devirir dolayısıyla aynı puan oluruz.olumsuz düşünmeyelim.yoksa HEPİMİZN tek derdi şu TS yi yenememek.
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2012, 15:17   #58
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İstatistikleri bilmiyorum ama en az koştuğumuz maçtı sanırsam.Aykut hocaya katılıyorum.Kim olursanız olun belli standartın altında koştuysanız kaybediyorsunuz.Benim önerim futbolcuların bu istatistikleri tutulsun ve prim dağılımları galibiyetlerde o oranda dağıtılsın.Mesela şöyle.10000 baz alınsın son 1000 hanesi kusurlarınca prim dagıtılsın.Takım 110 km altında koştuğunda biz bu ligde pek maç kazanamayız.Haa derseniz Trabzon çok mu koştu.Yooo.Onlar da standart bi takım bence ligde orta sıralara oynadıkları acık.Bir de bizim takımın anlamadığım taraf Erman la Şeysu neden yanyana oynamıyor ki.Dolayısı ile top kaybımız artıyor.Felaket mi değil ancak acilen bilinmeli ve uygulanmalı ki biz koşunca kötü takım değiliz. Koşmazsak Terek in antreman takımı olmayı sürdürürüz.Bi de Borjan kaleciliği bayağı ilerletmiş.Umut verdi.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Abdullah YİĞİT'DEN PEDRIEL'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER!
Alt 17.09.2012, 15:32   #59
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Abdullah YİĞİT'DEN PEDRIEL'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER!

Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com 2012-09-17

Sivasspor maçın büyük bir bölümünde deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı. Kazandığı uzun toplarla rakip kalede etkili oldu,ama zaman zamanda kalesinde pozisyonlar verdi. Golü atanın kazanacağı maçtı öylede oldu. Trabzonspor kendi sahasında oynamasına rağmen Sivasspor karşısında öyle bariz bir üstünlüğü yoktu. Eğer Sivassporlu futbolcular biraz daha dikkatli olsalardı en kötü bir puanla Sivas’a dönecek pozisyonlarıda yakaladı. 58. Dakikanın sonlarında Halil Altıntop belkide hayatının vuruşunu yaptı ve takımına üç puan getiren golü attı. Bu gol hem Şenol Güneş’i kurtardı,hemde golü atan Halil Altıntop’u. Çünkü bu iki isim son zamanlarda Trabzon’da en çok eleştirilen iki isimdi. Sivasspor kötü oynamadı oynamasınada ,çok şeyler beklenen futbolcuların form düşüklüğü belkide maçın kaybedilmesinde birinci etken oldu. Geçen sezonun istikrar abidesi Kadir inanılmaz pas hataları yaptı. Bu hatalar rakibi pozisyona soktuğu gibi,.Sivasspor’un hücum yapmasınada engel oldu. Rıza hoca oyundan almakla doğru bir iş yaptı. Ama Rıza hocanın bence yaptığı en büyük yanlış Pedriel’i oyundan alması oldu. Pedriel oyundan çıktığı 63. Dakikaya kadar belkide sahanın en iyisiydi. Her zamanki gibi,hem defansına yardım etti,hemde ileri uçta gol aradı.Eğer sakatlığı filan yoksa Pedriel’in çıkması çok büyük yanlıştı. Takımın beyni Erman kendini ancak ikinci yarıda gösterdi. Pedriel’in yanısıra dün akşam Aatif,Doğa,Eneramo ve kaleci Borjan’da iyi oynayan futbolculardı. Eneramo etkili oynadı,ancak maçın 88. Dakikasında öyle bir gol kaçırdıki,Eneramo gibi bir futbolcuya hiç yakışmadı. Erman’ın soldan yaptığı güzel ortaya altıpas üzerinde istediği vuruşu yapamadı ve Sivasspor bir puandan oldu. Oysa Eneramo o pozisyonlardan kat kat zor durumklarda kafayla goller atan bir futbolcuydu.

Sonuçta,cadı kazanı gibi kaynayan Trabzonspor’a Sivasspor adeta can simidi uzattı. Çok rahat puan çıkaracağı maçı kaybetti,yazık oldu!
Maçın hakemi Özgür Yankaya içinde bir şeyler söylemek gerekirse,skoru etkileyecek önemli hatalar yapmadı. Tek hatası ikinci yarıda yere yatıp kalkmayan Trabzonlu oyuncular en az 5 dakika çalmasına ve çok sayıda oyuncu değişikliği olmasına rağmen maçı sadece 3 dakika uzatmasıydı,sanki 5-6 dakika uzatmak yasakmış gibi!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2012, 15:55   #60
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ıkı takım arasındakı kalecı kalıtesı farkı macın sonucunu belırledı rıza hocanın da ilk 11 de oynayacak kapasıtede olmayan bazı futbolcuları ısrarla oynatmasınada bı anlam vermıyorum
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kursad1981'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, istifa, kavuk, maçı, tavuk, uğur